Zaraz lece sprawdzić czy ten palant nie podkradł kociaka z Rzeźnickiej (pisałam na wątku kotów z Żabiego)

Ja uważam, że powinnaś być z siebie dumna. Z samymi piratkami jest mnóstwo roboty, a jak dołożyć do tego 30 kotów i psa

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Wredne_Słonko pisze:Sabinko, a ja cierpię w drugą stronę. Obiecałam tżtowi, że po Zuzi aż do porodu nie weźmiemy żadnego tymczasa. Musiałam mieć chyba jakieś zaćmienie umysłuno i Zuzia wczoraj poszła a w domu nudno tylko z dwoma kotami i psem
Zaraz lece sprawdzić czy ten palant nie podkradł kociaka z Rzeźnickiej (pisałam na wątku kotów z Żabiego)![]()
Ja uważam, że powinnaś być z siebie dumna. Z samymi piratkami jest mnóstwo roboty, a jak dołożyć do tego 30 kotów i psato w ogóle brak mi słów. Ale sobie myślę, że większość z nas, przy posiadaniu podobnych warunków i fajnego tżta skończyłaby podobnie
Izzi pisze:Aniu -Wredne Słonko- jeszcze raz dziękuję. Tym razem to ja Anię uraczyłam tymczaskiem .Leżał w środku Gdańska na chodniku. W pobliżu nie było matki. Może go dzieciaki wytargały z jakiejś piwnicy? Znalazła go klientka firmy w której pracuję i miała go zawieźć do schroniska, więc kazałam go zostawić, a Ania zaoferowała swoją pomoc za co jestem strasznie wdzięczna. Kotek ma oczka w kiepskim stanie-tak buchała z nich ropa przy przemywaniu, że nie nadążałam wycierać. Ja za moment wyjeżdżam i nawet nie wiem, czy będę miała przez miesiąc dostęp do netu, ale postaram się pomóc -w jakikolwiek sposób- jak wrócę.
Izzi pisze:Tak dokładnie ten sam, nie umiem ocenić na oko jego stanu, apetyt mu dopisywał, ale ta ropa....myślałam,że on oka nie ma. Aż się bąble robiły. Dzisiaj będę się kontaktować z Anią jak wizyta u weta wypadła. Myślałam,że mały jest starszy, że ma ok 6 tygodni, a on chyba nawet miesiąca nie ma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 19 gości