OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 19, 2016 20:03 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Zadbam, zadbam. Będę spać i spać i spać. Zgroza bo to dzionek będzie. Nie pamiętam kiedy spałam bez przerwy kilka godzin. Jakieś 3 choćby. A teraz raty ale dobowe będą plus leki i będzie git. Byle obrót tyłka nie będzie przeszkodą.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw paź 20, 2016 18:41 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Żyje. Żyjemy wszyscy. Dzisiejszy dzionek to dzionek senny. Nawet nie myślałam, że tak mi snu brakuje. Ostatnie tygodnie były bardzo ciężkie dla mnie. Pod względem zdrowotnym. Przede wszystkim snu, odpoczynku mi brakuje. Nie chcę opisywać co się ze mną działo ale nie było wesoło. Nie jestem strachulcem ale miałam pietra. Mam doła. Koty w domu to najmniejszy problem. Ale dziki. One muszą jeść. I mniejsza pensja bo znów zwolnienie. Wiem, wiem
... nie do przeskoczenia są rzeczy nie które. Ale to nic. Supermany to tak naprawdę opowieść o superbabach. Idę spać. Ledwo oddycham ze zmęczenia i bólu i strachu. Jestem strasznie zmęczona. Dziwne? Co nie?
Wszystkim Wam Kochani dziękuję za bycie z nami.
Za chwileczkę pozbieram się. Jeszcze momencik. Jeszcze chwilka :wink:
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 20, 2016 19:06 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Asieńko, przytulam. Chciałabym móc Ci jakoś pomóc, ale nie bardzo jest jak :( .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw paź 20, 2016 19:11 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Alienor pisze:Asieńko, przytulam. Chciałabym móc Ci jakoś pomóc, ale nie bardzo jest jak :( .

Nie nie ma jak. Moje zdrowie to problem mój. Gdyby ktoś w tej " dziedzinie " mógłby pomóc to akuratnie bym pierwsza w prośbie była. Ciekawie nie jest ale gorzej zawsze może być. Staniemy więc na tym co jest.
Ja tylko domków swym tymczasom potrzebuję!
Obrazek

ASK@

Post » Czw paź 20, 2016 19:29 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Asiu :201481

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Czw paź 20, 2016 20:45 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Asiu siły dużo :ok: i domów dla kociastych :ok:

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Czw paź 20, 2016 22:21 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Zdrowia i domów dla tymczasów :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt paź 21, 2016 8:22 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Asiu dużo sił i zdrowia - teraz najmocniej dla Ciebie :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Pt paź 21, 2016 8:25 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Wylezienia ze wszystkich problemów! :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob paź 22, 2016 11:08 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

morelowa pisze:Wylezienia ze wszystkich problemów! :ok:

Zdycham. Tak z fantazją zdycham bom se topik w cekiny nawlekła.A co? Jak gest to gest.
Dostałam nowe leki p.zapalne/ bólowe i mój środek nie jest zadowolony. Minął drugi dzień zwolnienia a mnie jakby rok upłynął. Głównie przesypiam ból. Koty zaś łącza się w bólu i też... przesypiają. Nie ma to jak profilaktyka.
Grzybek przeniósł się do kociego pokoju. Niestety na uszy i nie uszy Gawełka i Cmentarniaków. Nie udało się mimo zabezpieczeń. Gawcio i Nela dziczkami są nadal. Walczę z tym ale czy się uda? Gaja i Gunia są deczko wystrachane moim leżeniem ciągiem. To nie jest normalne.
Mam pytania o koty. I owszem. Kocham te co mają całą listę życzeń. A moje życzenia są wymysłem z kosmosu. Nawet nie ciągnę tematy jak słyszę " a bo..." lub " więzienie? litości!". Gaweł miał anonim pisany z telefonem i propozycją dowozu do Kielc. Mojego dowozu.
Do wyra wzięłam ci ja se książkę ambitną o Marysi. Znaczy się Marii CS. Za ambitna na me niskie loty umysłowe. Jakbym wypracowanie czytała. O 9- letniej dziewoi pisze się nie jak o dziecku. Wszytko odmienia się przez przypadki " przyszła noblistka ". Jak wypracowanie. Sobie kryminała strzelę bo to mój poziom humoru na ten czas.
W domu rozgardiasz. Wielki to skromne słowo. :strach:
Aaa i zapisałam się na kolejny rezonans. W trybie pilnym ( z trzema wykrzyknikami) dostałam termin na...16 marca. Co tam poczta czy inne wyścigi czasowe. Pilne zapisy to błyskawica co przecina niebios błękit. Pilne to pilne. Nie rok tylko 5 miesięcy.
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 22, 2016 16:00 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Szykujemy obiad. Czyli zamieszanie pełne. Roi się od futer w każdym kącie. Jest kurakowy cyc. Będzie udawać schabowego. Suszę cycki papierowym ręcznikiem. Znaczy się kurze suszę. Moje na miejscu są i tylko wstyd przynoszą.
Suszę więc te piersiochy. Obkrajam nie potrzebne tłuszcze i okrawki. By nie zmarnowały się lądują w paszczach. Tak dzielę, rzucam i gadam do siebie widząc taką ilość oczu głodnych i wpatrzonych w blat.
Powinnam kupić jeszcze jedną
TZ obierający ziemniaczki obok w asyście jedynej nie zainteresowanej kurakiem pyta
Po co ?
Dla kotów!
Aaa a ja myślałem, że dla nas.
Obrazek

ASK@

Post » Sob paź 22, 2016 16:00 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Szykujemy obiad. Czyli zamieszanie pełne. Roi się od futer w każdym kącie. Jest kurakowy cyc. Będzie udawać schabowego. Suszę cycki papierowym ręcznikiem. Znaczy się kurze suszę. Moje na miejscu są i tylko wstyd przynoszą.
Suszę więc te piersiochy. Obkrajam nie potrzebne tłuszcze i okrawki. By nie zmarnowały się lądują w paszczach. Tak dzielę, rzucam i gadam do siebie widząc taką ilość oczu głodnych i wpatrzonych w blat.
Powinnam kupić jeszcze jedną
TZ obierający ziemniaczki obok w asyście jedynej nie zainteresowanej kurakiem pyta
Po co ?
Dla kotów!
Aaa a ja myślałem, że dla nas.
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 23, 2016 19:54 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Piotrze, dzięki za miłe odwiedziny i pakę dla kotów. :1luvu:
Oraz za zabawkę dla nich . Rozbieranie jej na części to ulubione zajęcie paskud.
Zapraszam serdecznie zawsze :201461

Muszę jutro zrobić badania. Muszę być na głodniaka. Więc muszę być głodna od już.
Jak tak to żreć nocą nie muszę. Ale dziś jest to wręcz konieczne i niezbędne. :mrgreen:
Obrazek

ASK@

Post » Nie paź 23, 2016 20:26 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Ćwiczenia charakteru? To trudne, wiem, wiem.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Nie paź 23, 2016 21:58 Re: OTW15-dużo nas ;( Nowe fotki "starych/nowych" s.85

Za wyniki :ok:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

[poprzednia][następna]