Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie kwi 24, 2011 23:36 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Agor-ia pisze:Nie bede teraz kopac w poszukiwaniu aukcji, ale mam nadzieje, ze jest tam napisane, ze aukcja ma charakter informacyjny i "zakupienie" kota nie jest zobowiazujace ? ;)
Dobrze by bylo, gdyby byl to normalny, dobry dom...

Aukcja jest tu jakby co:
http://allegro.pl/trojkolorowa-pieknosc ... 41380.html

Oczywiście napisałem (wzór, który kiedyś podano mi tu na forum):
Złożenie oferty nie jest równoznaczne z zakupem kota. Przed wybraniem opcji "Kup Teraz" prosimy o kontakt e-mailowy lub telefoniczny.
Opiekun kota zaznacza sobie prawo do wybrania mu właściwego opiekuna

Teraz "prześwietlam" internetowo pana, który "kupił" trikolorkę ;) Napisałem SMS do horacy 7 że ma namiary na pana na PW i odpisała mi "Dobrze", więc pewnie jutro do niego zadzwoni.

Też mam nadzieję że to będzie dobry dom.

Adam
aburacze

Post » Nie kwi 24, 2011 23:58 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Hm,

nie wiem czy to dobrze że się już cieszyłem. Poszukałem trochę informacji o wcześniejszych aukcjach tego pana i nie podoba mi się pewien epizod sprzed roku - ten pan chciał psa z innego schroniska, ale go nie dostał i napisał schronisku bardzo nieprzyjemny komentarz. Napisałem więcej do horacy 7 oraz do ludzi z tego schroniska, żeby mi opisali sytuację :(

Pozdrawiam!

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 25, 2011 5:31 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

sprwadź dom u jaaany dodatkowo.
Przeciez kota nie dostanie jak macie jakies obiekcje.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 25, 2011 8:06 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Napisałam do pana e-mail z informacjami o kotce.Niestety kotka jest dla konesera bo jest bardzo nieufna,na razie nie wysterylizowana i nie wiem czy zdrowa ponieważ jest w schronisku.Zabrać jej w tej chwili nie możemy bo u mnie jeszcze Bryś i Zosia ,Falusia.Asia ma psa na DT i wszystko stoi ,trzeba brać kota bezpośrednio ze schroniska.A za to w jakim jest stanie ja nie mogę zaręczyć .
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Pon kwi 25, 2011 8:12 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Ja wczoraj napisałem do tego pana kilka maili, z pytaniem o potwierdzenie danych kontaktowych itp., ale mi nie odpisał. Od wolontariuszy z tamtego schroniska też jeszcze nie dostałem informacji. Ale w sumie noc była, są Święta, więc nic dziwnego że to wszystko wolno idzie :)

Miłego, świątecznego dnia (i mokrego dyngusa oczywiście) życzę wszystkim :)

Adam
aburacze

Post » Pon kwi 25, 2011 8:20 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Meksykanko co u Was?

horacy 7

Post » Pon kwi 25, 2011 9:08 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

OBA TESTY UJEMNE!!!!!!!!! Reszte wynikow zaraz dostane na email. Nie moglam czekac do wieczora-taka jestem.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon kwi 25, 2011 9:11 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Marzenia11 pisze:OBA TESTY UJEMNE!!!!!!!!! Reszte wynikow zaraz dostane na email. Nie moglam czekac do wieczora-taka jestem.

:ok: :piwa:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon kwi 25, 2011 9:12 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Ekstra w końcu pozytywne wieści. :lol:

horacy 7

Post » Pon kwi 25, 2011 9:21 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Lekko podwyzszone leukocyty-nie dziwne przy stanie zapalnym jelit i ropie w uchu. Pozostale parametry w normie-krea,mocznik,erytro,plytki,obnizony alat. Czylh jest spoko-nie ma goracej sytuacji. Trzeba leczyc co jest i kochac i odzywiac.
O 18 mam dzwonic do wetki.
Ide na sniadanie.
Po powrocie do Warszawy wstawie wyniki.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon kwi 25, 2011 9:28 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

:piwa: :piwa: :piwa:

horacy 7

Post » Pon kwi 25, 2011 9:52 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

W tej syt mysle ze mozna znow oglaszac Milagros-domku sie troche szuka,w tym czasie kicia bedzie leczona. Takze poprosye o ogloszenia i allegro dla Wariatki ktora jest u meksykanka-na moje oko to kotka jedynaczka i w domu bez kotow bedzie sie zupelnie inaczej zachowywala i bedzie miejsce dla kolejnej biedy ze Szczytna.

Marzenia11

Post » Pon kwi 25, 2011 10:03 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

kochający dom poczeka.Ciesze się bardzo!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon kwi 25, 2011 10:09 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Wielkie dzięki Marzenko za dobrą kocią nowinę.
Zaraz jedziemy z sąsiadami na rowery - ja musze trochę oderagować, bo wszyscy wiedzą, że jestem panikarz i histeryk...

Kamień spadł mi z serca, że wyniki ujemne... oraz że analizy niezłe :ok:
Mila drzemie na swojej kanapie w słoneczku, kooopony jeszcze nie najpiękniejsze, brzuszek nadal bardzo powiększony, ale jest odrobaczana... Kooopony zbieramy do analizy.
Ja od 5 rano otwieram kocią aptekę... co przy moim braku organizacji... truuudne.
Jakby forum miau organizowało jakąś ekipę sprzątającą bardzo serdecznie zapraszam na akcję do mojego Armagedonu...

Kotunia dużo śpi, ale trochę zwiedza...
Dodam tylko w tajemnicy, ze jak już wyzdrowieje zmieni futerko i się "odpasie" będzie tak pięknym kotkiem, że reklamiarze będą się bic o jej zdjęcia.

Odezwę się jeszcze dzisiaj.
:ok: za Milę i wszystkich naszch podopiecznych
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek

meksykanka

Od: Wto mar 08, 2011 1:13

Post » Pon kwi 25, 2011 10:26 Re: Szczytno - potrzebujemy DT, DS.. dużo kotów, 3 kolejne w DS!

Dzień dobry!

Dostałem odpowiedź od wolontariuszki ze schroniska, od którego pan chciał wziąć psa. Okazuje się, że to nie tak że schronisko nie chciało mu psa wydać, ale pan chciał psa "zarezerwować". Schronisko ma zasadę, że nie pozwala na rezerwacje zwierząt i pan się trochę zdenerwował.

Wydaje mi się, że to nie przesądza czy to byłby dobry dom dla trikolorki. Trzeba jednak być ostrożnym. Póki co nie odpowiedział mi na moje maile.

To co, robić ogłoszenia dla Mili? :mrgreen: :piwa: :kotek: :ok:

Pozdrawiam świątecznie!

Adam
aburacze

[poprzednia][następna]