, w ciągu trzech dni z zabiedzonej kichającej smarkającej zaropiałej sierotki zmienił się w okrągłego rozkosznego maluszka z pięknymi oczyskami. Pokichuje jeszcze trochę, ale oddycha znacznie lepiej, apetyt mu dopisuje, energia roznosi. Bardzo ludziolubny. Kotek praktycznie ma już domek, choć najchętniej to bym go nie oddawała.

sabina skaza pisze:a ja sie martwie że dzęki reklamie na moim domu, będę dostawać wszystkie koty niechciane z demptowa.
sabina skaza pisze:dziękuję za uczestnictwo na wege niedzieli:
-monice kwiatkowskiej, która zaryzykowała rozwód dla naszych kotów![]()
![]()
-kindze- która nazbierała najwięcej do puchy![]()
-agnieszce lendas- która mało nas nie pozabijał po drodze, bo tak się spieszyła i szukała na obwodnicy rozjechanych kotów,
- marlence, która utrzymywała resztki normalności w naszym zwariowanycm towarzysteie i któa nam się zgubiła na imprezie,
- minice pindras, która tyle gadała na temat pomocy zwierzętom, że wyszło na to, ze ja jestem potworem, bo morduję pająki...![]()
- justynce, naszemu nowemu dt![]()
- echtom- za miła rozmowę i zapoznanie się, oraz rozmowy o elizabetce
- izzi za wykonanie na naszą licytację kocich gadżetów
- nowej koleżance, która chce się do nas przyłączyć
- chłopakowi, który kupił od nas obraz MONSTFURA za 130 zł![]()
![]()
![]()
- wszystkim licytującym i kochanym weganom, ze nas zaprosili,
- oraz sobie za determizację w prowadzeniu prezentacji oraz aukcji....a także pogratuluję sobie cierpliwości do moich koleżanek, szczególnie tych z jednego samochodu
![]()
![]()
- serdeczne podziękowania równiez dla kingi ulubieńca- brodacza, za to, ze nie przybył
pucha pękała w szwach![]()
kinia nie zapomnij napisac pod obrazem monstfura na naszej stronie że został kupiony na wege niedzieli za 130 zł![]()
przepraszam, ze zaniedbuję forum, ale ilość kotów pod moja opieką mnie pochłania całkowicie i nie mam czasu

sabina skaza pisze:w końcu się złamałam i założyłam wątek moich kotów ze stoczni:
viewtopic.php?f=26&t=111754&start=0
proszę o podnoszenie, może się zdarzy jakis mały cud?
kinga-kinia pisze:sabina skaza pisze:a ja sie martwie że dzęki reklamie na moim domu, będę dostawać wszystkie koty niechciane z demptowa.
Sabina wywieś na furtce kartkę "nie przyjmuję bezdomnych zwierząt" masz już ok 25-30 kotów ja boję się że ty ryzykujesz rozwodem Rysiek pewnie chodzi nabuzowany jak bomba zegarowa tylko czekać aż nie wytrzyma i wybuchnie.
PKDT do adopcji w sumie ma chyba ponad 40 kotów jakby tak policzyć wszystkie DT.
Na ratowanie,sterylizacje ,leczenie ,odrobaczanie itp kotów ze Stena Line poszło 700zł na dzień dzisiejszy w lecznicy jest dług jeszcze 490zł.Zaznaczę że takich miejsc jak koty a Oliwy ,ze Stena Line jest mnóstwo ludzie cały czas do nas piszą maile o pomoc my nie dajemy już rady ani finansowo ani fizycznie.4 kociaki ze stena Line sa u mnie oswajają się jeden kocurek czarno biały jest cudowny wspina mi się po nodze lubi być na rękach.Ogólnie koty szaleją w kuchni a ja nie narzekam na brak zajęć 3 razy dziennie musze kuchnie sprzątać tak kochane łobuzy brudzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości