Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
sabina skaza pisze:a ja sie martwie że dzęki reklamie na moim domu, będę dostawać wszystkie koty niechciane z demptowa.
sabina skaza pisze:dziękuję za uczestnictwo na wege niedzieli:
-monice kwiatkowskiej, która zaryzykowała rozwód dla naszych kotów![]()
![]()
-kindze- która nazbierała najwięcej do puchy![]()
-agnieszce lendas- która mało nas nie pozabijał po drodze, bo tak się spieszyła i szukała na obwodnicy rozjechanych kotów,
- marlence, która utrzymywała resztki normalności w naszym zwariowanycm towarzysteie i któa nam się zgubiła na imprezie,
- minice pindras, która tyle gadała na temat pomocy zwierzętom, że wyszło na to, ze ja jestem potworem, bo morduję pająki...![]()
- justynce, naszemu nowemu dt![]()
- echtom- za miła rozmowę i zapoznanie się, oraz rozmowy o elizabetce
- izzi za wykonanie na naszą licytację kocich gadżetów
- nowej koleżance, która chce się do nas przyłączyć
- chłopakowi, który kupił od nas obraz MONSTFURA za 130 zł![]()
![]()
![]()
- wszystkim licytującym i kochanym weganom, ze nas zaprosili,
- oraz sobie za determizację w prowadzeniu prezentacji oraz aukcji....a także pogratuluję sobie cierpliwości do moich koleżanek, szczególnie tych z jednego samochodu
![]()
![]()
- serdeczne podziękowania równiez dla kingi ulubieńca- brodacza, za to, ze nie przybył
pucha pękała w szwach![]()
kinia nie zapomnij napisac pod obrazem monstfura na naszej stronie że został kupiony na wege niedzieli za 130 zł![]()
przepraszam, ze zaniedbuję forum, ale ilość kotów pod moja opieką mnie pochłania całkowicie i nie mam czasu
sabina skaza pisze:w końcu się złamałam i założyłam wątek moich kotów ze stoczni:
viewtopic.php?f=26&t=111754&start=0
proszę o podnoszenie, może się zdarzy jakis mały cud?
kinga-kinia pisze:sabina skaza pisze:a ja sie martwie że dzęki reklamie na moim domu, będę dostawać wszystkie koty niechciane z demptowa.
Sabina wywieś na furtce kartkę "nie przyjmuję bezdomnych zwierząt" masz już ok 25-30 kotów ja boję się że ty ryzykujesz rozwodem Rysiek pewnie chodzi nabuzowany jak bomba zegarowa tylko czekać aż nie wytrzyma i wybuchnie.
PKDT do adopcji w sumie ma chyba ponad 40 kotów jakby tak policzyć wszystkie DT.
Na ratowanie,sterylizacje ,leczenie ,odrobaczanie itp kotów ze Stena Line poszło 700zł na dzień dzisiejszy w lecznicy jest dług jeszcze 490zł.Zaznaczę że takich miejsc jak koty a Oliwy ,ze Stena Line jest mnóstwo ludzie cały czas do nas piszą maile o pomoc my nie dajemy już rady ani finansowo ani fizycznie.4 kociaki ze stena Line sa u mnie oswajają się jeden kocurek czarno biały jest cudowny wspina mi się po nodze lubi być na rękach.Ogólnie koty szaleją w kuchni a ja nie narzekam na brak zajęć 3 razy dziennie musze kuchnie sprzątać tak kochane łobuzy brudzą
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości