Pomorski Koci Dom Tymczasowy vol. 4

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw sie 20, 2009 16:32

pani zuzanno- można zabrać tymczasa i potem go oddać, ja tez miałam z tym straszne problemy, ale życie pokazało że trzeba ratować koty i nie jest grzechem przekazywanie ich do innych domów, zresztą jakbym gromadziła wszystkie swoje tymczasiki miałabym ich już pewnie ze 30 a tego mąż by nie przeżył :wink: proponuję kiedys po prostu zacząc od jakiego ś małego cuda- które na 100% znajdzie dom stały i nie zalegnie u pani na wieki wieków amen :lol: a z naszymi partnerami jest tak: że to my decydujemy a im się tylko wydaje, że są głową rodziny :? :lol: :ryk:

beata podaj tej pani mojego maila alexis1-75@o2.pl załatwię jej tańszą sterylkę :!: :!: :!:
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Czw sie 20, 2009 16:56

sabina podaję zaraz, Pani mieszka w Gdyni na Karwinach. Wydaje mi się, że to ktoś kto już kiedyś do mnie pisał w odpowiedzi na jakiś apel na trojmiasto.pl (czasem wstawiam anonimowo o sterylkach i rozmnażaniu bla bla, wtedy dostaje tabuny maili).
Nie mam jednak pewności bo po prostu nie pamiętam.

Dziękuję mpacz i seji za odzew:)

Czy macie jakąś pkdt-ową babeczkę bazarkowo - jarmarczną?;)

Uzbierałam sporo fantów wszelkich:nowa bielizna zabawna,książki, zeszyty, kosmetyki, biżuteria, gadżety, kubraczki dla psów.
Chcę je przekazać komuś z Trójmiasta, ale marzy mi się żeby kasa poszła na sterylki. Kotek czy suczek - bez różnicy. Kiedyś sama się tym zajmowałam ale już nie dam teraz rady:/
Gdyby ktoś to poprowadził na rzecz sterylek z PKDT to chętnie oddam:)
ObrazekObrazek

Betbet

Od: Pt maja 25, 2007 21:11

Post » Czw sie 20, 2009 19:34

szukamy babeczki bazarowo- jarmarcznej :!:
ja niestety nie mogę, bo jestem na przepustce z więzienia :!: :!: :!: wczoraj wyszłam na kilka dni z patologii ciąży nie wiadomo na jak długo,
a oto moje dzieci które przywiozłam ze szpitala zamiast moich bliźniaczków:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierze ... 71668.html

cudne nie??????? a jaki mi sajgon robią w domu- aż chce się żyć, wnoszą tyle ciepła i radości :) to te co moja siostra je zabrała ze wsi od bezwzględnych bachorów :evil: są ze mną kilka dni a potem idą do siostry, ale ciesze się każda chwilką z nimi :)

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Post » Czw sie 20, 2009 19:35

Gdyby Sopot nie miał więcej skierowań na sterylki, a mam w Sopocie jeszcze dwie kotki do wysterylizowania to zgłaszam je w razie co jako beneficjentki z tego bazarku, choć mam jeszcze nadzieję na talony, w sobotę będę wiedziała jak jest.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Czw sie 20, 2009 19:38

Jarmarczna to ja ;) ale teraz chwilowo mam sajgon ,bo się będę na kawalerkę przeprowadzać.
Po 1.09 bankowo bazarki mogę robić :) teraz mam swoje bazarki 2 bazarki- zbieram na jedzenie dla moich tymczasów i marzę aby je wyadoptować...mają alegro,trójmiasto, ale.gratkę ,anonse i cisza!!!
I nie mam pomysłu co dalej... :( a teraz ta sytuacja z sopociakami...

seja

Od: Sob lis 29, 2008 6:23

Post » Czw sie 20, 2009 19:54

seja...ja jestem totalnie noeogarnięta aleeee

można prosić jakieś linki Allegro kociaków na pw?uuu wreszcie przeprowadzka:) daleko będę miała teraz do Ciebie?;)
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Czw sie 20, 2009 20:02

ja nie mam na razie czasu na bazaerk , jestem totalnie zarobiona..

czytalam tez ze jakies kociaki siedza w Gdyni pod klatka :?
ObrazekObrazek

77renifer

Od: Śro lut 11, 2009 21:09

Post » Czw sie 20, 2009 20:45

Pani Sabinko,witam, to prawda, trzeba się odważyć i kiedyś zaczać, ale najpierw muszę uporządkowac reszte swoich spraw przez które nie mogłabym zając się troskliwie kociakiem tak jak zajęłam się Rysią-Kropką:) kiedy wstawałam do niej co dwie godziny, a właściwie to budziłam ją co dwie godz., na karmienie na kuwetkowanie, na mizianie i całowanie.. jeszcze troszeczkę...(z kolankiem po artroskopii nie najgorzej:) więc dojrzewam...:)

AnnAArczyK

Od: Pt lip 24, 2009 22:00

Post » Czw sie 20, 2009 20:46

kocich nieszczęść nie ubywa, a kasy brak...z tego co sie orientuje- nie ma jeszcze 1%...... :(

Obrazek
Obrazek

sabina skaza

Post » Nie sie 23, 2009 16:45

Betbet pisze:seja...ja jestem totalnie noeogarnięta aleeee

można prosić jakieś linki Allegro kociaków na pw?uuu wreszcie przeprowadzka:) daleko będę miała teraz do Ciebie?;)

http://www.allegro.pl/item719178477_chc ... domku.html

Blisko Manhatanu mieszkam :) Jaśkowa Dolina 8 :)

seja

Post » Pon sie 24, 2009 12:59

Bedzie kontaktowac sie z Wami pani, dzowniła do mnie w poszukiwaniu kociaka. Po leczeniu musiała uspic 3-miesieczna koteczke. Nic wiecej nie wiem, kierowalam prosto do Was bo jestem w prayc i nie moge rozmawiac.

pozdrawiam
ObrazekObrazek

Betbet

Post » Pon sie 24, 2009 18:41

Betbet pisze:Bedzie kontaktowac sie z Wami pani, dzowniła do mnie w poszukiwaniu kociaka. Po leczeniu musiała uspic 3-miesieczna koteczke. Nic wiecej nie wiem, kierowalam prosto do Was bo jestem w prayc i nie moge rozmawiac.

pozdrawiam

Pani już ma kotka...najpierw umówiła się ze mną i powiedziała , że ode mnie bierze kociaka, po czym zadzwoniła do mnie na 15 minut przed spotkaniem i powiedziała , że już ma :)

Jej kica straciła życie po tym jak prawie wyskoczyła przez rozszczelnione okno-przeżyła,ale był paraliż itd.
Okna już zabezpieczy...

seja

Post » Wto sie 25, 2009 8:27

seja pisze:
Betbet pisze:Bedzie kontaktowac sie z Wami pani, dzowniła do mnie w poszukiwaniu kociaka. Po leczeniu musiała uspic 3-miesieczna koteczke. Nic wiecej nie wiem, kierowalam prosto do Was bo jestem w prayc i nie moge rozmawiac.

pozdrawiam

Pani już ma kotka...najpierw umówiła się ze mną i powiedziała , że ode mnie bierze kociaka, po czym zadzwoniła do mnie na 15 minut przed spotkaniem i powiedziała , że już ma :)

Jej kica straciła życie po tym jak prawie wyskoczyła przez rozszczelnione okno-przeżyła,ale był paraliż itd.
Okna już zabezpieczy...

To była Amisia :( mój tymczasik od Dzidzi.

Pani bardzo przeżyła wypadek kotki, wczoraj po uśpieniu koteczki dzwoniła do mnie zapłakana. Mówi, że kicię bardzo ciągnęło na dwór, była wyprowadzana tylko na taras w szelkach. Znalazła koteczkę bardzo podobną do Amisi i dlatego zdecydowała się na nią.
Kto nie lubi kotów w poprzednim wcieleniu musiał być myszą ;)
Obrazek

maria_z

Od: Pt lis 23, 2007 21:25

Post » Wto sie 25, 2009 11:26

Dla Amisi [*]
Obrazek Obrazek
Moje tymczasy viewtopic.php?f=1&t=120108&p=6675666#p6675666
Madzia ur 16.09.2011 :)

kinga-kinia

Od: Wto sty 27, 2009 19:28

Post » Wto sie 25, 2009 20:19

Biedulka [*]