OTW5-Świat koci i Żuniek.Nie jest fajnie:(

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt mar 23, 2012 22:43 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata i chłopczyk :(

Trzymam bardzo mocno kciuki za inne plany na jutro a dla Ciebie za szybkie wyleczenie Was wszystkich :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Sob mar 24, 2012 14:54 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata i chłopczyk :(

Sobotnie zdrowotne kciukaski :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie mar 25, 2012 8:31 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

Rafuniek od wczorajszego ranka jest w DS. Ma kolegę Tulinka. Nie nie mojego tylko do forumowej piccolo.

Pierwsze wieści są bardzo dobre.Zjadł i zakuwetkował. Przy nas chodził i zwiedzał swój pokój :twisted: bez zbytniego strachu. Nawet lekko rozwalony na łóżku dał się pogłaskać po brzuszku. Chodził nie zjeżony, wyprostowany. Pod koniec wizyty pchał się już dalej. Szukał swoich kolegów pomiaukując.

Ja oczywiście umieram z niepokoju.Kciuki więc proszę o dobre zaaklimatyzowanie się chłopaków.

Ja padłam przeziębieniowo.Nie wiem na jakim świecie żyję.Głowa rozsadzona, walec po mnie przeturlał się a nosa to już nie czuję. Powietrza też, bo za cholerę nie da rady nim się zaciągnąć.

Bądź szczęśliwy dzieciaku :1luvu:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Nie mar 25, 2012 9:23 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

Dla Rafika w domku :ok: :ok: :ok: :ok:
Dla Asi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za zdrówko :1luvu:
I obowiązkowo dla Żuczka :mrgreen: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Nie mar 25, 2012 10:02 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

Ale dobrze, że Raficzek znalazł dom :ok:
Asiu, nie choruj.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie mar 25, 2012 13:19 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

No to pięknie! :ok:
Za Raficzka kciuki wielkie! :ok: :ok: :ok: :ok:
A Ciebie przytulam... :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Nie mar 25, 2012 15:52 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

:1luvu: :1luvu: :1luvu: Raficzku :ok: :ok: :ok: :ok:
Asiu, zdrowiej :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Nie mar 25, 2012 17:15 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

Raficzku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Asiu za zdrówko :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu: :1luvu:
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Nie mar 25, 2012 17:22 Re: OTW5- Żuk,kocia reszta świata...Rafuś w DS :)

Ja też się przyłączam z życzeniami szybkiej aklimatyzacji dla Rufinka
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Nie mar 25, 2012 20:21 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Rafuniek szybko się jakoś zaaklimatyzował i niech będzie z każdym dniem coraz lepiej. Niestety katarek się pokazał i oczko łzawi. Ale je,kuwetkuje,bawi się z Dużą i śpi z nią.Jeszcze nie na niej. Mają obserwować.
Martwię się i tyle. Proszę o kciuki by się nie rozwinęło tylko przeszło jak należy. W niebyt :evil:

Kochani, jak w tytule. DS jednego z moich kotów zadzwonił prosząc o radę. Po osiedlu (W-wa) chodzi i zaczepia ludzi piękny marmurek z białym. Szczególnie upodobał sobie miejsce gdzie młodzi popijają i popalają.Strach się bać. Wiem,że Kasia wiedziała co chce zrobić tylko kopa potrzebowała :wink: Marmurek jest już u Kasi. Zamknięty w jakiejś kaciarapie na klatce.Ludziowy, miziaty...Na oko ma ok 7 miesięcy. Kasia produkuje właśnie ogłoszenia w poszukiwaniu ew właścicieli.Ale ile on może w tej kaciarapce siedzieć? Sam.A sąsiedzi?Choć teoretycznie zostało to załatwione.
Proszę nie oceniać jej,że taka tylko marna zagródka.Nie może w tej chwili zabrać kota do siebie z różnych przyczyn. Obiecałam popytać o DT.Kot śliczny.Mam foty tylko wklejający potrzebny.
PILNIE wiec DT potrzebny !!!

Ona też szuka . :!: :!: :!:
Kawałek miejsca, kawałek podłogi...

Mogę ze swej strony obiecać tylko :oops: ogłaszanie kota.
Obrazek

ASK@

Post » Nie mar 25, 2012 21:11 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Dziękujemy cioci mimbli za odwiedzenie nas. :1luvu: I przytarganie na własnych plecach puszeczek dla Żuka. Sam zainteresowany przespał chwilę rozpakowania.Julka doglądała całości sprawdzając skrupulatnie w plecaku czy wszystko wyjęto.Nawet kieszenie wglądneła. Reszta , prócz Rudzika pokazała swe wdzięki.Jedne więcej drugie mniej. Rudolf swe wdzięki rozpłaszczył na ścianie w szafie.
Bardzo, bardzo dziękujemy :1luvu:

Przypomnę się jeszcze przed nocką.Pilnie poszukiwany tymczas
Kochani, jak w tytule. DS jednego z moich kotów zadzwonił prosząc o radę. Po osiedlu (W-wa) chodzi i zaczepia ludzi piękny marmurek z białym. Szczególnie upodobał sobie miejsce gdzie młodzi popijają i popalają.Strach się bać. Wiem,że Kasia wiedziała co chce zrobić tylko kopa potrzebowała :wink: Marmurek jest już u Kasi. Zamknięty w jakiejś kaciarapie na klatce.Ludziowy, miziaty...Na oko ma ok 7 miesięcy. Kasia produkuje właśnie ogłoszenia w poszukiwaniu ew właścicieli.Ale ile on może w tej kaciarapce siedzieć? Sam.A sąsiedzi?Choć teoretycznie zostało to załatwione.
Proszę nie oceniać jej,że taka tylko marna zagródka.Nie może w tej chwili zabrać kota do siebie z różnych przyczyn. Obiecałam popytać o DT.Kot śliczny.Mam foty tylko wklejający potrzebny.

Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 26, 2012 5:39 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Z ranka z lenistwa sie nie wysilę. Pilnie pomoc potrzebna marmurkowi!
Jakby ktoś mocno :mrgreen: reflektował na kocia to proszę o telefon 697-541-709 do mnie.Podam wszelkie namiary. Wypadam z netu i ide do wyra.Przeziębienie mnie nie odpuszcza więc domek dziś mi się kłania.

ASK@ pisze:
Przypomnę się jeszcze przed nocką.Pilnie poszukiwany tymczas

Obrazek

ASK@

Post » Pon mar 26, 2012 7:00 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Asiu-ja wkleję,ale dopiero wieczorkiem-jak z pracy wrócę-podaje maila na PW-ok?
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon mar 26, 2012 9:06 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Marmurek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

kropkaXL pisze:Asiu-ja wkleję,ale dopiero wieczorkiem-jak z pracy wrócę-podaje maila na PW-ok?
Wczoraj już obiecałam wrzucić zdjęcia. Byłam pierwsza :wink:
,,W sztuce tracenia nie jest trudno dojść do wprawy (. . .)" Elizabeth Bishop

marta-po

Od: Pon sie 15, 2011 17:19

Post » Pon mar 26, 2012 9:59 Re: OTW5-Rafuś w DS:)Pilnie DT dla marmurka!!!s.96

Dzięki bardzo :1luvu:

Kot śliczny jest.
mail z przypadkowego domku :wink:

...Kotek nakarmiony, napojony. Ma zrobioną budkę z pudełka z poduszką w środku i kuwetkę z miski. Ogólnie po dłuższych oględzinach i pewnym napełnieniu brzucha podejrzewam, że jest troszkę starszy niż myślałam początkowo.. na zewnątrz wydawał się mniejszy, szczególnie kiedy leżał na kolanach. Niemniej jednak jest to bardzo zabawowy młodzieniaszek. Łapię rękę i ją podgryza w zabawie, tak delikatnie, ostrożnie, a pazurka nigdy nie wyciąga. Jeszcze na zewnątrz kiedy go znalazłam ganiał listki, wskakiwał i zeskakiwał z drzewek w przerwie ocierania się o nogi... tak jakby mówił "weź mnie ze sobą jestem miły, kochany i taaaaki zabawny... będę Cie rozśmieszał"
Dałam ogłoszenie informacyjny... może komuś zginął, ale myślę czy już nie dawać ogłoszeń w poszukiwaniu nowego domku.
(.).... a to sporo czasu, w zsypie chyba biedak nie będzie siedział... ja może biedniejsza od niego bo on spi a ja mysle czy nie jest tam samotny), ...
Obrazek

ASK@

[poprzednia][następna]