Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Juliśka pisze:Ja również mam smutną wiadomość.Po dziesięciu latach pobytu koteczki w domu okazało się,że właścicielka ma alergię i chce się koteczki pozbyć.Proponuje uśpienie,co w ogóle nie wchodzi w rachubę,bo na to nie pozwolimy.Był dzisiaj u mnie właściciel koteczki i prosił mnie,abym szybko szukała jej domu bo żona chce jak najszybciej kotkę wyrzucić.Obiecałam,że będę się stara ła znaleźć jej domek,ale to musi trochę potrwać.Facet przyrzekł,że będzie partycypował w kosztach utrzymania kotki.Powiesiłam duże ogłoszenie przy sklepie zoologicznym,zobaczymy.
Szalony Kot pisze:Tiga miała ostatnio większe niż zazwyczaj problemy z apetytem.
W dodatku przestała się myć i zaczęła brzydko pachnieć już po dniu takiego zaniedbania...
Wyniki nie są dobre. Kreatynina jakoś horrendalnie wysoka. W paszczy zębów niemal brak (wet po zębach wycenił ją na 9-10 lat! więc musi być dramat...), ogólnie nie jest dobrze.
Dostaje kroplówki 2x dziennie, antybiotyk na paszczę. Samopoczucie ma dobre, chociaż tyle.
Prześlę do jej DS dwie stówki, akurat pensja przyszła. Bo to studentki są, co one tam mają... mam dostać niedługo dokładną morfo i będę szukać pomocy na nerkowych wątkach. Ogólnie jak tak wypytałam o leczenie to nie jest źle prowadzona, zresztą to dobra klinika wet, chociaż tyle dobrego.
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek i 45 gości