Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
fiona.22 pisze:Szukamy kogoś kto sprawdzi domek dla Arielki na Mazurach...może ktoś ma jakies znajomości ??
Domek przepadnie i koniec będzie...A reszta wygląda na to, że juz bez domków w tym roku zostanie
Jesli szukacie sprawdzonych domów dla brytyjczyków i ich mixów, to mogę podesłać fotki osobom, które kupiły u mnie kociaki. Wszystkie sprzedaję po sterylkach i kastracjach, więc jedynie do kochających, sprawdzonych domków. Myślę, że niektóre domki z chęcią dokociłyby sie, jakby takie koty były w potrzebie. Wtedy można prosić o zwrot kosztów testów i sterylki. Gdybyście byli zainteresowani, to zdjęcie i opis poproszę na PW, mogę wtedy przesłac dalej.
Jaaga pisze:Nie chodziło mi o tego kota, tylko przeczytałam, że jest jakaś kotka w typie rasy, która jest bezdomna i jeszcze jakiś wyjadający ze śmietników. Wiem, ze kotów jest mnóstwo, ale nie polecę dachowców do brytyjczyków, bo u mnie się nie lubią. Praktycznie brytki z dachowcami w domu nie kontaktują sie, a jesli, to na zasadzie mijania się. Chętnych jest tłum, ale pewnie połowa z nich to cwaniactwo, szukające okazji. Ja mam rodziny sprawdzone, a o takie świetne domy naprawdę nie jest łatwo.
Chciałam tylko pomóc, kota brytyjskiego dla siebie nie szukam, bo mam rasowych w domu wystarczająco. Zresztą do mnie ma przyjechać zwykła, czarna kotka, w dodatku bez ogona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 355 gości