Chciałabym przygarnąc małego kociaka lub większego najlepiej wykastrowanego przyzwyczajonego do kuwety (...)
Kontakt: Wioletta Siwek, e-mail: wueska_blond@wp.pl, telefon: 783414252
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Chciałabym przygarnąc małego kociaka lub większego najlepiej wykastrowanego przyzwyczajonego do kuwety (...)
Kontakt: Wioletta Siwek, e-mail: wueska_blond@wp.pl, telefon: 783414252
tajdzi pisze:Przygarne kociaka z wrocławia i okolic. najlepiej kocurka, 3-5 miesiecy, plec nie ma znaczenia. mam duze mieszkanie, bez zadnych innych zwierzat i malych dzieci, zawsze ktos jest w domu wiec kotek nie bedzie samotny. najbardziej zalezy mi zeby kotek KONIECZNIE byl zaszczepiony przeciwko panleukopenii - niezaszczepionego nie moge niestety przyjąć. koszt szczepionki zwrocy przy odbiorze - czyli po dwoch tygodniach od zaszczepienia. to naprawde BARDZO WAZNE. prosze o telefony po 17, lub gg:7359901
Data umieszczenia: 14.01.2007
Geny pisze:witam was serdecznie.
moja kotka neistety odeszla juz z naszej rodziny na zawsze. wszyscy za nia tesknia, dlatego postanowilem, ze nalezy wprowadzic do nas znow kociego czlonka rodziny. niestety wszyscy chca ruda kotke albo rudego kocurka, z uwagi na to, ze nasza kitka tez byla ruda. jesli by ktos z was mogl nam pomoc w poszukiwaniach, prosze o kontakt geny80@WYTNIJgmail.com
imie: Urszula Z
e-mail: monicka9219@wp.pl
telefon: 694596848
miasto: Żagań
województwo: Lubuskie
wiek kota: do 8 tygodni
opis:
Z wielką chęcią zaopiekuje się malutkim kociakiem najlepiej kotką b-cz.
Prosze o kontakt.
justyna_ebe pisze:Białystok - ogł. 2007-01-28 10:54:03
Witam! z przyjemnością kupię/ przyjmę, kotkę bądz kotka koloru czarnego w wieku
do 4 miesięcy. Pozdrawiam!
Małgorzata K.
czarna1405@op.pl
514391958
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot] i 22 gości