» Nie sie 18, 2013 21:33
Re: OTW9-Żuk(*)f.59,64,65,67 ...nowe s.90,91
Się wypoczęłam. Fajnie było, starałam się zawojować świat swym talentem

co uważam mnie
siem udało

Bardzo dziękuję za zaproszenie i wspaniałe towarzystwo.
A jak mnie nie było TZ zaliczał wetów i takie tam klocki kocie uprawiał. Tami, uważam że ma gorsze oczy i jutro z wetem pogadam. Chyba jednak nadliczbowo do okulisty trzeba podjechać. Koty przywitały mnie umiarkowanie radośnie bardziej zajmując się michami niż mą cenną obecnością.
W między tzw czasie mojej nie obecności TZ wydał do DS kota. Jakiego kota? Kto zgadnie? Iwonie66 dzięki za wizytę pa.
Dzień dobry
Pani Asiu, kotek jest naprawdę wyjątkowy, prawie w ogóle nie chowa się do drugiego pokoju. Dzisiaj (teraz) to nawet śpi sobie w dużym pokoju, gdzie jesteśmy wszyscy. Już wczoraj bawił się z młodszą córką, ciekawą zabawę sobie znaleźli, ona rzucała mu kostką do gry, a on za nią biegał wniebowzięty. Muszę jakąś piłeczkę z grzechotką kupić. Uwielbia się też bawić piórkami ze starszą córką ....
Kocha jak go głaskamy, głośno wtedy mruczy - moja starsza córka nazywa go przez to Mruczanka
młodsza woła na niego Krówka 
Wczoraj jak przyjechał do domu to od razu zwiedzał mieszkanie, zjadł śmietankę, troszkę chrupeczków, był w kuwetce.
W nocy jak wstawałam do młodszej córki jak się budziła, kotek przybiegał do mnie i potem na parę minutek przychodził do łóżka na głaskanie. Spał jednak sam w dużym pokoju.
... - naprawdę jestem pod ogromnym wrażeniem, on jest taki spokojny, grzeczny, kochany 
Dzisiaj i wczoraj troszkę go czesałyśmy, bardzo mu się to podobało. Jak go biorę na rączki i siadam z nim na łóżku, kładzie się na kolankach, ja go głaskam, całuję, a on pięknie mruczy, nawet dzisiaj zasnął na moich kolankach.
A najbardziej podobało mu się jak go mąż głaskał, oboje się spodobali sobie nawzajem
...Bądź szczęśliwy Topinku

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.