Marlon pisze:Mamy też mieć zbiórkę w tesco w Gdańsku, ale nikt jeszcze od nich nie dzwonił. Narazie grafik jest taki:
7.09 11.00 - 14.30 Aga M. 14.30 - 18 ???
8.09 11.00 - 14.30 Marea 14.30 - 18 Marta
9.09 11.00 - 14.30 Monika P. 14.30 - 18 Marta
Czy ktoś jeszcze może przyjść aby 2 osoby stały? Proszę o zgłoszenia..
Ja w piątek nie mogę, natomiast na niedzielę mam koleżankę do pomocy - moją dawną sąsiadkę, też kociarę Natalię

Te 2 malutkie kociaki z Gda, co wczoraj wstawiałam prośbę o pomoc - zostały dziś przez kogoś zabrane - nie wiem przez kogo - ktoś od nas?
Marlena, zinwentaryzuj swój kotostan przed wyjazdem, żebym miała komplet do spisu tymczasów.
Już prawie wszyscy przesłali, czekamy na ostatki.
Mam pytanie jeszcze, bo nie wiem jak w takich przypadkach to mam traktować: RKa - ma podpisaną umowę z Vivą,jest osobnym Domem Tymczasowym? - chyba tak.
To chyba tymczasy u Kasi są jej tymczasami, pod opieką PKDT, bo koty (teraz jeden kotek - Makumba z grzybkiem) jest na liście Sabiny, tak jakby DT kasi był filią DT Sabiny... Jak to ma być - jakie były ustalenia?
Inna sprawa jeśli ktoś nie jest wolontariuszem Vivy - tak jak ja np. oddałam Nordzika do forumowicza stanleyk, to chyba powinnam Nordzika nadal mieć na swojej liście, bo on jest pod opieką PKDT, tym bardziej, ze obiecałam im, że gdyby wynikły jakieś większe koszty wet. lub coś to PKDT pomoże finnasowo, żarcie i zwirek chłopaki zaproponowali, że wezmą na siebie.