Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon cze 27, 2011 22:06 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

wat pisze:Gibutkowa, jeśli można, podaj namiary na tego swojego weta ze schroniska, może nasz jednak zechce skonsultować się.

71/362 56 74 tu jest do schronu do biura z którego przechodzi się bezpośrednio do gab. weta. - wetów jest dwóch: dr. Bronisz i dr. Rak.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon cze 27, 2011 22:07 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Mi nie chodzi o ustalenie pewnego standardu - takiego że każdy kociak przynoszony do schronu jest z automatu szczepiony - to nawet nie jest wskazane ze względu na dobro kociaka. Chodzi mi o doraźne działanie, teraz, gdy wiadomo, ze jest w schronie pp. Można ponegocjować zaszczepienie tych ktore przybyły wczoraj, dzisiaj i przyjdą jutro bądź wziąć je pod pretekstem jakimkolwiek do weta i weta przekonać do szczepienia przeciw pp.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon cze 27, 2011 22:08 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

wat pisze:A w ogóle to mam pytanie - ile kosztuje dawka caniserinu i szczepionka tricat, ale w hurcie (bo ile kosztuje tricat u nas to wiem - 75 zl płaciłam 3 tygodnie temu

alez cholernie drogo 8O

Agor-ia

Od: Czw lip 29, 2010 13:40

Post » Pon cze 27, 2011 22:09 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

wat pisze:A w ogóle to mam pytanie - ile kosztuje dawka caniserinu i szczepionka tricat, ale w hurcie (bo ile kosztuje tricat u nas to wiem - 75 zl płaciłam 3 tygodnie temu

za tricat tyle kasy???? 8O 8O 8O 8O Nobivac Tricat? Upewniam się bo ja płacę 40zł w Warszawie ewentualnie 45zł.
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Wto cze 28, 2011 4:50 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:

za tricat tyle kasy???? 8O 8O 8O 8O Nobivac Tricat? Upewniam się bo ja płacę 40zł w Warszawie ewentualnie 45zł.

TRI TAK KOSZTUJE MARZENIA.u MNIE WECI BIORĄ PO 60-65 ZŁ. aLE JAK IDĘ W HURCIE TO PO 3O-35zł.sorki za duże litery.nie zamierzone.Myśle ,ze schron w dużych ilościach biorąc szczepionki mógłby miec spore zniżki.nawet poniżej 30. U nas w warsiawce drogo jest.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Wto cze 28, 2011 8:54 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

ASK@ szczepiłam Mikę za 40zł 8O 8O 8O 3tygodnie temu!
Ostatnio edytowano Wto cze 28, 2011 10:17 przez Marzenia11, łącznie edytowano 1 raz

Marzenia11

Post » Wto cze 28, 2011 9:07 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

U nas Tri to koszt 30zł, bez żadnych zniżek. :roll:
Straaasznie dużo płacicie, ponad 100% 8O
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Wto cze 28, 2011 9:29 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:ASK@ szczepiłam Mikę na Białobrzeskiej za 40zł 8O 8O 8O 3tygodnie temu!

U mnie kosztuje 60 i nie ma zmiłuj.Wiem od DS,ze różnie z cenami bywa.Jeden płacił 65.Znam ceny w Otwocku i niektórych lecznicach z okolic i wiem,że "moi" nie odbiegają od normy.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 28, 2011 10:04 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Jest jeszcze opcja, której wykluczyc nie mogę, ze zostałam potraktowana bardzo mega ulgowo..

Marzenia11

Post » Wto cze 28, 2011 10:07 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:Jest jeszcze opcja, której wykluczyc nie mogę, ze zostałam potraktowana bardzo mega ulgowo..

jest taka opcja. Ale wiem Marzenia,ze ceny są różne.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 28, 2011 10:16 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Ale to za duża różnica.. 20zł to już dużo i chyba niuemożliwe.. dlatego rozważam drugą opcję.. :wink: dlatego wykasuję z posta adres lecznicy zeby nikt się nie przyczepiał do nikogo..
wiem ze jestem mega przewrazliwiona - miau mnie tego nauczyło :mrgreen:

Marzenia11

Post » Wto cze 28, 2011 10:28 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:Ale to za duża różnica.. 20zł to już dużo i chyba niuemożliwe.. dlatego rozważam drugą opcję.. :wink: dlatego wykasuję z posta adres lecznicy zeby nikt się nie przyczepiał do nikogo..
wiem ze jestem mega przewrazliwiona - miau mnie tego nauczyło :mrgreen:

to nie jest za duża różnica.To jest normalka.Mam córke chorującą od lat.Sama na satłę biorę leki i TZ takze. Kazda nowa recepta na nowy lek to wywiad o ceny. Nawet 100% różnicy bywa na jednym leku. Ale inna beczka.Kupowałam glukometr.Konkretnej firmy. W aptece obok kosztował 35, w drugiej 80!!Ten sam. Musi być furtka na takie rozbieżności i tak robią.Weci tak samo.

Ale wracając do kotów. Myśle,ze mocno hurtowe ilości szczepionek miały by zdecydowanie mniejszą cenę. Tylko przeforsować należałoby potrzebę szczepień i ich zakupu.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 28, 2011 12:46 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Dzwoniłam do lecznicy - jedna nie ulga tylko tam tricat kosztuje 40zł. Dzwoniłam do innej, w której też leczę swoje koty - Tricat kosztuje 59zł. Więc jest możliwa taka różnica. Szok.

Marzenia11

Post » Wto cze 28, 2011 13:13 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Marzenia11 pisze:Dzwoniłam do lecznicy - jedna nie ulga tylko tam tricat kosztuje 40zł. Dzwoniłam do innej, w której też leczę swoje koty - Tricat kosztuje 59zł. Więc jest możliwa taka różnica. Szok.

sprawdzałaś mnie :wink:
Marzenia wszystko jest mozliwe.Nawet większa różnica.
Obrazek

ASK@

Post » Wto cze 28, 2011 13:21 Re: Maluszki [*] Szczytno-nadal potrzebne DT.

Nie Ciebie tylko siebie :wink: to znaczy byłam ciekawa czy ja mam jakis upust czy tak faktycznie tam kosztuje.. bo przecież to renomowana lecznica i spodziewałam się że będzie raczej drożej niż taniej, a jednak.. :wink:

Marzenia11

[poprzednia][następna]