KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 11, 2011 11:20 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Udostępnione! :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Pon kwi 11, 2011 11:22 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

hanelka pisze:Udostępnione! :ok:

dziekuje :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Pon kwi 11, 2011 11:30 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Boże, jakie biedulki :(
Udostępniam i trzymam :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Pon kwi 11, 2011 11:37 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pon kwi 11, 2011 15:13 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Udostępnione!
A tym ludziom życzę, żeby ich synek oddał ich do przytułku jak podrośnie!
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Pon kwi 11, 2011 15:15 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ewaw pisze:Udostępnione!
A tym ludziom życzę, żeby ich synek oddał ich do przytułku jak podrośnie!

zapewne tak sie stanie skoro od malenkosci tego ucza :twisted:

ogonia

Post » Śro kwi 13, 2011 20:21 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Nieszczęście, karmicielka ze Świnoujscia umiera. Ma pd opieką naście kotów , które regularnie dokarmia. Karmicielka w piątek idzie do hospicjum!!! Od 3 tygodni przebywała w szpitalu. Wróciła do domu na 2 dni zamknąć swoje sprawy....zadzwoniła do mnie dzisiaj.....prosiła o trochę karmy dla nich....poryczałąm się bo nie moge jej pomóc...Koty są już tak głodne,że wychodzą na ulicę , koty które od początku były dokarmiane, dbała pani o nie jak umiała. Sterylizowała, te których nie mogła złapać dostawały tabletki.

.
Błaga mnie o pomoc dla swojej 12 letniej burej kotki. Przez łzy prosiła, żebym kotce coś znalazła a jak nie to ją uśpiła, bo ona nawet nie ma siły sama wstać...mówiła ,że jestem jej nadzieją ...siedzę i ryczę ....kotka jest zdrowa, zadbana. Jestem umówiona z panią Jadzią jutro na wizytę u niej....wiem ,że kotki nie potrafiła bym uśpić. Dzwonię po znajomych, gdzie sie da...żebrzę o kawałek komórki, łazienki.

Pojadę tam jutro....zrobie Kici zdjecia.....jeśli nic dla niej nie znajdę ...uśpić , tego nie mogę zrobić kotu.!
.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro kwi 13, 2011 21:27 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Zapraszam na oddzielny wątek.!!!!!!

viewtopic.php?f=13&t=126612
Obrazek

cypisek

Post » Nie kwi 17, 2011 23:02 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Dalej nie mam fotek , opisu kotków. mam nadzieję ,że egzekucja chwilowo wstrzymana..Może ludzie dotari się ...dziecko koty..

oby.
Obrazek

cypisek

Post » Pon kwi 18, 2011 6:21 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Cypisku,podobnie jak Ty,siedzę i ryczę.To potworne.Ja nie mogę wziąć tej koteczki ponieważ wczoraj odebrałam z kliniki tego kocurka z obróżką.Nie wiem jak długo u mnie pozostanie,ale jest w trakcie leczenia.Cypisku,jeśli możesz wziąć ją na tymczas,to weż,ile będę mogła to pomogę Ci finansowo.Może znajdą się też życzliwi ludzie,którzy również przyłączą się do mnie i wspólnie pomożemy Ci w jej utrzymaniu do czasu aż znajdzie DS.PROSZę,POMóżMY CYPISKOWI I TEJ BIEDNEJ KOTECZCE dożyć starości w godnych warunkach.Ona na to zasługuje.
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Śro kwi 20, 2011 7:48 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Czy może mi ktoś wyjaśnić,co się tu właściwie dzieje?Wszyscy nagle zamilkli.Dziewczyny,bo ja się denerwuję.Jakie są losy kotki od chorej pani,a także kotków,które zostawiła.Cypisek też się nie odzywa.Cypisku,kto Cię skrzywdził?Ciebie,osobę o tak wielkim sercu nie powinno spotkać nic przykrego,a jeśli ktoś zrobił Ci przykrość,to zupełnie Cię nie zna i nie jest wart Twojej przyjażni.Kamari,ula-misia,proszę,odezwijcie się i oświećcie mnie,co tu jest grane. :cry:
Obrazek

Juliśka

Od: Sob sty 15, 2011 20:45

Post » Śro kwi 20, 2011 9:50 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Juliśka pisze:Czy może mi ktoś wyjaśnić,co się tu właściwie dzieje?Wszyscy nagle zamilkli.Dziewczyny,bo ja się denerwuję.Jakie są losy kotki od chorej pani,a także kotków,które zostawiła.Cypisek też się nie odzywa.Cypisku,kto Cię skrzywdził?Ciebie,osobę o tak wielkim sercu nie powinno spotkać nic przykrego,a jeśli ktoś zrobił Ci przykrość,to zupełnie Cię nie zna i nie jest wart Twojej przyjażni.Kamari,ula-misia,proszę,odezwijcie się i oświećcie mnie,co tu jest grane. :cry:

Tu jest drugi wątek i tam o wszystkim pisze Cypisek viewtopic.php?f=13&t=126612&start=375 :wink:
Mój niewidomy i głuchy Boguś - MISTER niepełnosprawnych kotów Obrazek.... [*]

Iweta

Od: Czw cze 01, 2006 18:42

Post » Śro kwi 20, 2011 11:43 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Siknę se :)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro kwi 20, 2011 19:29 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Juliśka spokojnie , koteczce nie damy złego nic zrobić , będzie złapana wysterylizowana. Lekarz zadecyduje i obejży uszka Uszatki . Teraz oby ją tylko złapać..Cwana jest i przebiegła.
Obrazek

cypisek

Post » Śro kwi 27, 2011 14:28 Re: KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Miałam telefon koty są bo są . Szukanie domu dalej aktualne.....
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]