Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pandadp pisze:pandadp pisze:Poproszę 12.01
olala1 pisze:pandadp pisze:pandadp pisze:Poproszę 12.01
Czy ja Ci będę mogła pomóc we wtorek na dyżurze? Pracuję niedaleko kociarni, do 16tej, więc jeśli godzinka by Ci pasowała to mogę podjechać.
Ola
Duszek686 pisze:Ola - ja - jeśli wpisuję się na dyżury w tygodniu - zawsze jestem po 16 - więc jeśli masz ochotę - to na "mój" dyżur możesz wpadać zawsze
W tym tygodniu nie dam rady sie wpisać w dni pracujące - ale w przyszłym na pewno wezmę jakiś dzień w tygodniu
Każda z nas pracuje więc czasem ciężko się "zgrać" niestety
olala1 pisze:Właśnie miałam się podpytać która z Was zagląda na dyżur głównie popołudniami
Dzięki Duszek686 na pewno się do Ciebie zgłoszę
kociarkowaaaa pisze:olala1 pisze:Właśnie miałam się podpytać która z Was zagląda na dyżur głównie popołudniami
Dzięki Duszek686 na pewno się do Ciebie zgłoszę
ja jestem tylko popołudniu, jutro o 16 również będę w kociarnijak coś to zapraszam
kociarkowaaaa pisze:hwdzieczak_lodz pisze:Chyba powinnam napisać małe sprostowaniezwykle chodzę na dyżury w niedzielę. Planowałam wybrać się jutro wraz z jeszcze jedna wolontariuszką, jednak widziałam że na jutrzejszy dzień nikt się nie zgłosił. Napisałam, że wzięłabym niedzielę, licząc na to, że ktoś się jeszcze zadeklaruje. Jeśli jutro nie ma dyżuru to trudno, przyjdziemy w inny dzień.
dyżur musi być codziennie. bo prostu jak widzisz nikomu nie pasuje za bardzowięc ktoś na pewno przyjedzie awaryjnie po swojej pracy, więc też nie wiadomo o której godzinie ;/ jeśli jesteś chętna w poniedziałek jak ja będę to zapraszam
co do godziny to się możemy dogadać
albo jeśli ktoś inny chciałby dołączyć to zapraszam, im więcej osób do miziania tym lepiej
ostatnio miziałam i sprzątałam ponad 5 godzin
Chmurka np wymaga duuużo czasu i poświęcania jej uwagi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 112 gości