Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
koteczekanusi pisze:A jak postępy żywieniowe Rysia?
Jakkowiek nie jestem fanką RC, to muszę przyznać, że dziewczyny wcinają Intestinal aż miło. Powiedziałabym, że jedzą nieomalże tyle, ile ważą. Paczkę 400 g zżarły w 3,5 dnia, ta otwarta w sobotę pewnie starczy mi do jutra. I tylko wybieram z kuwety kupale w dużej ilości. Co prawda pewnie oznacza to, że większość żarełka idzie na zmarnowanie, bo więcej defekują niż trawią, ale niech żrą. A i ja będę miała uciechę, bo będę miała co do badania oddawać - trza sprawdzić, czy owe 3 znalezione glistki to jedyne gapowiczki były.
koteczekanusi pisze:A jak postępy żywieniowe Rysia?
Jakkowiek nie jestem fanką RC, to muszę przyznać, że dziewczyny wcinają Intestinal aż miło. Powiedziałabym, że jedzą nieomalże tyle, ile ważą. Paczkę 400 g zżarły w 3,5 dnia, ta otwarta w sobotę pewnie starczy mi do jutra. I tylko wybieram z kuwety kupale w dużej ilości. Co prawda pewnie oznacza to, że większość żarełka idzie na zmarnowanie, bo więcej defekują niż trawią, ale niech żrą. A i ja będę miała uciechę, bo będę miała co do badania oddawać - trza sprawdzić, czy owe 3 znalezione glistki to jedyne gapowiczki były.
No i wydało się. Specjalnie odstraszasz domkiASK@ pisze:Wszystkie przygotowania kulinarne są dokładnie opisywane ew chętnym do adopcji dzieciskIle wody, ile mleka, ile puszki w wodzie, ile Convy w strzykawce, ile dziabań widelcem by breja była i o której serwuje się pierwszy posiłek (czytaj o 4 rano) ... Ma to zdecydowany wpływ na ostudzenie zapedó adopcyjnych
Atusia77 pisze:Asieńko- jestem! Dawajcie ją do mnie. Poważnie. Nie może być tak,że Ty chorować przez nią będziesz.
Goyka pisze:Atusia77 pisze:Asieńko- jestem! Dawajcie ją do mnie. Poważnie. Nie może być tak,że Ty chorować przez nią będziesz.
A co z ta propozycja dla Kini?
Hania66 pisze:nie mów, to ludzie ratować Twoich kotków nie chcą![]()
![]()
Trzymaj się Asiu, a za futerka wciąż mocne
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 21 gości