KOTKA DO UŚPIENIA!!! Grozi im schronisko!!2 kotystr.92

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto kwi 05, 2011 22:22 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Dobry pomysł...znasz kogos takiego...
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Wto kwi 05, 2011 22:27 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Osobiście nie znam, ale rzucił mi się dziś w oczy banerek w podpisie MarciaMuuu - 3 koty i małe dziecko...
Jej wątek:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=122683
Nie znam jej prywatnie, ale może poprosić, zapytać, czy by nie mogła pomóc?
Moje koty: Rysiek, Mefisto, Nikita, Rudi. Noreczka za TM [*]. I Gacek na doczepkę...
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=102921
Obrazek

ewaw

Od: Czw cze 22, 2006 11:05

Post » Wto kwi 05, 2011 22:50 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ewaw pisze:zupełnie nieświadome, jaki los im gotują ich wspaniali państwo... :(
Mnie też tak boli okrutnie ich spokojna nieświadomość.

Był taki wątek. Przecudny... Tylko wydaje mi się (chciałabym się mylić), że to już przesądzone. Nic nie dotrze. Takie mam przeklęte wrażenie... Żebym się myliła! Ech...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw kwi 07, 2011 12:57 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Rozmawiałam z panem dzisiaj od kotów....sprawa już przesądzona.
Pan wyśle mi opisy kociaków i jeszcze fotki...kociaki są zaszczepione wysterylizowane. Może uda się uzbierać 20 zeta na ogłoszenia dla nich...
Obrazek

cypisek

Post » Czw kwi 07, 2011 13:06 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

cypisku, wiem jak to głupio, ale skoro nie zadali sobie żadnego trudu do tej pory, to niech chociaż pomogą w ten sposób, że opłacą ogłoszenia i przetrzymają kotki do czasu znalezienia domu. Chyba na tyle stać „opiekunów”.
Nie wiem, jakoś od razu było widać, że chcą się ich pozbyć po prostu. :(
Obrazek

hanelka

Post » Czw kwi 07, 2011 16:03 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

dziewczeta czy kociaki maja FB ja moge zrobic :1luvu: bo trzeba je koniecznie zabrac

dajcie znac jestem jeszcze przez 30min przy kompie, niestety w domu net mi nawalil i nie wiem czy dzis majstry naprawia, ale jak sie zgodzicie to zrobie wydarzenei jutro o 8 rano :1luvu: :1luvu:

aha i bede potrzebowala jakies kontakty :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

NAPEWNO SIE UDA :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ObrazekObrazekObrazekObrazek

ogonia

Od: Pon gru 06, 2010 12:46

Post » Czw kwi 07, 2011 21:27 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ogonia, za 3 dni będę miała fotki....jak myślisz czy robić to co jest. Bo ja własciwie nic nie wiem na ich temat....wiem ,że to rodzeństwo i są bardzo zżyte ze sobą..Dam numer tel do tych ludzi na pw.
Obrazek

cypisek

Post » Czw kwi 07, 2011 22:11 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Jak zżyte, to trzeba podkreślić, że tylko w dwupaku. I tak cały świat im się zawali. Dwupaki też znajdują domy.
Obrazek

hanelka

Post » Pt kwi 08, 2011 9:14 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

hanelka pisze:Jak zżyte, to trzeba podkreślić, że tylko w dwupaku. I tak cały świat im się zawali. Dwupaki też znajdują domy.

:ok: zgadzam sie cos dzis wymodze na FB zdjecia zawsze mozna zmienic :D zeby choc narazie DT znalezc :roll:
Ludzi można podzielić z grubsza na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los. Oscar Wilde

ogonia

Post » Pt kwi 08, 2011 9:23 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ewaw pisze:A moze poprosić kogoś z forum, kto ma małe dziecko i koty
(są tu takie osoby, nie znam osobiście, ale kojarzę z banerków w podpisach),
żeby napisał maila do tych ludzi i oświecił ich, jak wygląda życie
z dzieckiem i kotami, że to niczemu nie przeszkadza?
Moze cudze doświadczenie ich przekona???
Te koty są piękne, zupełnie nieświadome, jaki los im gotują ich wspaniali państwo... :(

Normalnie ręce opadają...ja mam 15 miesięczne dziecko, 8 marca pojechałam po kicie ponieważ całymi dniami siedzę w domku przy dziecku i mi się jednym słowem nudzi. A poza tym kocham zwierzątka. To był najlepszy pomysł jaki zrealizowałam. dziecko jest przeszcześliwe jak widzi kicie. Jego uśmiech wtedy jest bezcenny;) a jak próbuje wołać kotka hehe koń by się uśmiał.
najprawdopodobniej zostanę domem tymczasowym gdzie będę miała matkę z 5 trzytygodniowymi kociaczkami pod opieką...chce jak najlepiej wykorzystać czas kiedy jestem na urlopie wychowawczym...

madzia89

Od: Pt mar 04, 2011 11:23

Post » Pt kwi 08, 2011 9:43 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

madziu wiele tu dziewczyn, ktore tak jak Ty bedac na wychowawczym zostaja tymczasami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I wiem ze poprzes to jestescie wspanialymi odpowiedzialnymi rodzicami :1luvu: :1luvu:

Ci ludzie no coz rece opadaj mam nadzieje tylko ze jak kiedys sami znajda sie w schronisku to zrozumieja, ze to wlasnie oni nauczyli tego swoje dzieci - ze jak ktos sie znudzi, albo jest z nim problem to sie go pozbywa :evil: :evil:

ogonia

Post » Sob kwi 09, 2011 11:47 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ogonia pisze:madziu wiele tu dziewczyn, ktore tak jak Ty bedac na wychowawczym zostaja tymczasami :1luvu: :1luvu: :1luvu:

I wiem ze poprzes to jestescie wspanialymi odpowiedzialnymi rodzicami :1luvu: :1luvu:

Ci ludzie no coz rece opadaj mam nadzieje tylko ze jak kiedys sami znajda sie w schronisku to zrozumieja, ze to wlasnie oni nauczyli tego swoje dzieci - ze jak ktos sie znudzi, albo jest z nim problem to sie go pozbywa :evil: :evil:

:1luvu: :1luvu:
Obrazek

cypisek

Post » Sob kwi 09, 2011 16:24 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

cypisek - masz ode mnie pw
Obrazek
Obrazek Obrazek

wydra

Od: Pt gru 22, 2006 18:20

Post » Nie kwi 10, 2011 20:47 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

Dalej czekam na fotki i wiadomości o kocich charakterach. Dobrze ,że kotki jeszcze są w swoim domu....
Obrazek

cypisek

Post » Pon kwi 11, 2011 11:17 Re: >POMOCY!!Grozi im schronisko!!2 koty tracą dom str.92

ogonia

[poprzednia][następna]