Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
rambo_ruda pisze:o kurcze, moja ulubienica Kometaona już chyba jakiś czasu temu poszła do nowego domku prawda? szkoda że nie chciała go polubić
Matyliano pisze:Martwi mnie, że ma wszy... które można zlikwidować kąpielą ... jak wykąpać dzikiego kota ...
mpacz78 pisze:Matyliano pisze:Martwi mnie, że ma wszy... które można zlikwidować kąpielą ... jak wykąpać dzikiego kota ...
Nie kąp, zapodaj na kark srodek spot-on: advocate, stronghold, fiprex - działają na wszy i nawet na gnidy (jaja przyklejone do sierści) - sprawdzone.
MIGOTYNKA pisze:Cóż, smutna sprawa, ale bywa i tak. mimo wszystko duże brawa dla tych państwa, że zadzwonili, przedstawili sprawę i oddali kotka tam gdzie jego miejsce a nie wyrzucili.
Ja już traciłam nadzieje, że odzyskam kotkę. Zgłosiła się jedna pani, że znalazła podobna. Poleciałam do niej z taka nadzieją, ale niestetyto nie było moje futereczko, nie moje
lutra pisze:Dziewczyny, nie macie jakiejś karmiącej kotki? Ta Pani, dla której pomocy szukała moja znajoma, została z 5 dwudniowych maluchów, kotka umarła po cesarce...
Użytkownicy przeglądający ten dział: IrenaIka2 i 677 gości