Poker71 pisze:Wszystkim futrzakom oraz ich opiekunom NAJLEPSZEGO z okazji dzisiejszego Światowego Dnia Zwierząt!!!
Światowy Tydzień Zwierząt. dołączam się do życzeń
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Poker71 pisze:Wszystkim futrzakom oraz ich opiekunom NAJLEPSZEGO z okazji dzisiejszego Światowego Dnia Zwierząt!!!
Werneu pisze:Poker71 pisze:Wszystkim futrzakom oraz ich opiekunom NAJLEPSZEGO z okazji dzisiejszego Światowego Dnia Zwierząt!!!
Poker71 pisze:Werneu pisze:Poker71 pisze:Wszystkim futrzakom oraz ich opiekunom NAJLEPSZEGO z okazji dzisiejszego Światowego Dnia Zwierząt!!!
ja zacofana jestem i wiem tylko o dniu zwierząt, z okazji imienin patrona zwierząt, św. Franciszka z Asyżu, co właśnie jest 4 października...
adzi pisze:Ostrzeżenie od Agi M - numer 7910111... małżeństwo (dzwonił młody Pan) z obrzeży Rumii - ostatni kot pożarty przez dzikie zwierzęta, 5 kotów jego rodziców tak samo - ot sama natura....na początku wydawali się bardzo fajni, potem mnie.
echtom pisze:adzi pisze:Ostrzeżenie od Agi M - numer 7910111... małżeństwo (dzwonił młody Pan) z obrzeży Rumii - ostatni kot pożarty przez dzikie zwierzęta, 5 kotów jego rodziców tak samo - ot sama natura....na początku wydawali się bardzo fajni, potem mnie.
Qrde, przypomnieli mi się moi chętni na kota, którzy potrzebowali nowego, bo mieszkali przy głównej szosie i samochód im przejechał
maryjane82 pisze:Edi pojechał na Jaskółczą.
Cały jest w grzybie od stóp do głów ;(
Tak mi go żal tam zostawiać ;/
Macie dla mnie jakieś młode zdrowe?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości