;Koty p.Jadzi..potrzeba karmy..idzie zima!!dużo nowych kotów

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 26, 2012 16:26 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Jak tam roztopy w Świnoujściu, bo w Warszawie chlapa na całego, ale przynajmniej kociakom doopki nie marzną, za to pływają :roll: a tego też przecież nie lubią.
Oglądam sobie "Potop" z płyty bo ten film kojarzy mi się ze świętami. Kiedyś, kiedyś jeszcze, przed epoką tzw hitów w rodzaju "Kevin sam w domu" puszczali w tv prawdziwe kino. Zresztą mam wielki sentyment do tamtych czasów kiedy nie było dvd ani magnegowidów, dwa programy w tv, w czwartek western albo kobra, czekało się cały tydzień i gdy wreszcie nadszedł ten moment wszyscy zasiadali przed telewizorem - to była magia.
Żal mi tego świata, którego już nie ma, byłam wtedy beztroskim dzieckiem więc pewnie też dlatego z takim rozrzewnieniem wspominam te czasy. Irytuje mnie ta amerykańska telewizyjna sieczka, wszystkie programy na jedno kopyto, te talenty,tańce,bitwy. Moje dzieci się uśmiechają, gdy o tym mówię; tak, tak mamo za twojej młodości dinozaury chodziły po ziemi. Ciekawa jestem czy ktoś jeszcze tak myśli czy tylko ja jestem taka "niedzisiejsza"?
Obrazek

Bumiś

Od: Sob maja 12, 2012 8:17

Post » Śro gru 26, 2012 16:48 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Niedzisiejszych jest całe mnóstwo. A Twoje dzieci za chwilę też będą niedzisiejsze, bo świat podobno idzie "do przodu" :lol:
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro gru 26, 2012 17:07 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Jeśli tak ma wyglądać "przód" tego świata, to ja zdecydowanie wolę tył - jest prawdziwszy, choć niekoniecznie fajny, cool, na topie i ... cała reszta tej anglosieczki
Obrazek

Bumiś

Post » Śro gru 26, 2012 20:17 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

no dokładnie-właśnie z TŻ-tem żeśmy dzisiaj rozmawiali że takich filmów jak kiedyś to już dziś nie ma.. że nawet Ogniem i Mieciem się średnio udało bo gdzie mu do Potopu właśnie !
dokładnie jesteśmy tak samo niedzisiejsi :D
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Pon gru 31, 2012 22:06 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Szczęśliwego Nowego Roku! :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sty 03, 2013 13:55 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

czy Angelina ma juz ds?
PETYCJE PRZECIWKO ZABIJANIU ZWIERZĄT W CHINACH viewtopic.php?f=8&t=148029
zapraszamy na nasz koci wątek viewtopic.php?f=1&t=118175
ObrazekObrazek
www.pustamiska.pl www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie

andrzej780

Od: Pon wrz 20, 2010 2:25

Post » Czw sty 03, 2013 20:42 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

andrzej780 pisze:czy Angelina ma juz ds?

:( Nie,

Witam się, jestem trochę zaganiana.
U kotów b/z, nie wiem jak one te huki przeżyły..walili całymi dniami. Były tak wystraszone ,że mało co widziałam którego.
Teraz dla odmiany mamy wiatry i deszcze, żle bo mokną nam suche , które i tak się kończą...zresztą mokre powoli też..studnia bez dnia.
Obrazek

cypisek

Od: Czw lut 26, 2009 18:44

Post » Śro sty 16, 2013 14:16 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Cypisku zdrowiej, a jak się już wykurujesz to napisz co u Angeliny, Fionki, Marceliny i innych i w ogóle co tam na kociej posesji bo tak tu smutno bez Ciebie :(
Obrazek

Bumiś

Post » Śro sty 23, 2013 11:57 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Angelina jest przesliczna, jestem tu pierwszy raz ale tak mnie zauroczyla, ze nie wierze iz nikt o nia nie pyta. Niestety mieszkam na drugim krancu Polski, bo we Wrocławiu. Gdyby nie odległość błagałabym o pozowlenie zaadoptowania tej kici. Trzymam kciuki za domek :ok:
Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?

drazetka

Od: Śro sty 23, 2013 11:52

Post » Śro sty 23, 2013 20:37 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

drazetka pisze:Angelina jest przesliczna, jestem tu pierwszy raz ale tak mnie zauroczyla, ze nie wierze iz nikt o nia nie pyta. Niestety mieszkam na drugim krancu Polski, bo we Wrocławiu. Gdyby nie odległość błagałabym o pozowlenie zaadoptowania tej kici. Trzymam kciuki za domek :ok:

Odległośc nie jest problemem. Jeśli myślisz na poważnie o jej adpcji to poproszę o wiadomość na pw. Porozmawiamy sobie, ważna też będzie wizyta przedadopcyjna, umowa itd. Tutaj opiekunem Angeliny jest kotkins, więc możesz porozmawiac z nią .
Obrazek

cypisek

Post » Śro sty 23, 2013 22:02 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

cypisek pisze:
drazetka pisze:Angelina jest przesliczna, jestem tu pierwszy raz ale tak mnie zauroczyla, ze nie wierze iz nikt o nia nie pyta. Niestety mieszkam na drugim krancu Polski, bo we Wrocławiu. Gdyby nie odległość błagałabym o pozowlenie zaadoptowania tej kici. Trzymam kciuki za domek :ok:

Odległośc nie jest problemem. Jeśli myślisz na poważnie o jej adpcji to poproszę o wiadomość na pw. Porozmawiamy sobie, ważna też będzie wizyta przedadopcyjna, umowa itd. Tutaj opiekunem Angeliny jest kotkins, więc możesz porozmawiac z nią .
:ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Czw sty 24, 2013 8:38 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

cypisek pisze:Odległośc nie jest problemem. Jeśli myślisz na poważnie o jej adpcji to poproszę o wiadomość na pw. Porozmawiamy sobie, ważna też będzie wizyta przedadopcyjna, umowa itd. Tutaj opiekunem Angeliny jest kotkins, więc możesz porozmawiac z nią .

Tak, myślę na poważnie. I nie chodzi mi o jej bycie w typie persa ale o to coś, co chwyta za serce jak się na nią patrzy. Nie umiem tego wytłumaczyć ale chyba najwyższy czas by Angelina miała swój domek. Niestety na razie nie mam możliwości wysyłania PW, więc może meila zapodam? :D
Czy dom bez kota - najedzonego, dopieszczonego i należycie docenionego - zasługuje w ogóle na miano domu?

drazetka

Post » Czw sty 24, 2013 12:48 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

powiem Ci drezetka że masz sto procent racji :ok:
..jej z oczu patrzy tak, że.... ech... żal serce ściska że takie słodkie istotki tułają się bez domku..

a więc za udaną akcję :ok: :ok: :ok:
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Czw sty 24, 2013 13:17 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Też trzymam :ok: . Pewnie nie jestem idealnym domkiem, ale niedociągnięcia dam radę dociągnąć ;). Ale serducho u mnie ogromne a to chyba nie mniej ważne ;).
Czekam tylko na jakiś kontakt inny niż PW i będę się przedstawiać.
Może uda się i koteczka zamieszka ze mną na zawsze :).

drazetka

Post » Czw sty 24, 2013 23:47 Re: ;Koty p.Jadzi..potrzebujemy karmy...Szukam DT dla kotki!

Obrazek

U naszych kotów , to tak różnie. Mróz trzyma jak najęty, śniegu nawaliło.
Ciężko dojśc do nich..., zasypało na maxa. Już mam dosyć, tej zimy. :twisted: . Na pasńik, chyba schodzą się koty z całej okolicy, bo jedzenie znika i to zatrważająco szybko.. Coż głodnie , biedactwa są .
SErdecznie dziękuję za pomoc. Proszę nie zapominajcie o nas,bo nie wiem jak będzie, gdy waszych dobrych serc zabraknie.
Obrazek

cypisek

[poprzednia][następna]