Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 26, 2010 12:26 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Afryka pisze:
BarbAnn pisze:na chwili dla pupila ruszyła galeria :)

http://chwiladlapupila.pl/2010/07/wasza ... -rybnej-3/

Ale jak właściwie wejść do tej galerii? Chyba jestem jakaś niekumata, bo po kliknięciu w link pojawia mi się tylko jeden kotek (śliczny burasek), ale innych zdjęć z Rybnej nie widzę?

po prawej masz galerię
na szarym tle
pod co warto wiedziec
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lip 26, 2010 13:37 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

też miałam problem;) ale znalazłam
to jest opcja w menu z prawej pt. "Wasza galeria - koty z Rybnej3"
po rozwinieciu jest kilka kotkow do wyboru, po wybraniu pokazuja sie zdjecia
Obrazek Obrazek

j3nny

Od: Sob sie 09, 2008 16:33

Post » Pon lip 26, 2010 13:52 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tak tak, już znalazłam, dzięki :)

Afryka

Od: Nie kwi 12, 2009 16:16

Post » Pon lip 26, 2010 13:57 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

idę zgłosić wniosek racjonalizatorski czyli tryptyk
zdjęcie kota-numer kota-opis kota
Moje koty
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Pon lip 26, 2010 19:47 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Witam :D
Mam pytanie. Jakie koty są w magazynie 4?
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Pon lip 26, 2010 21:10 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Barnaba, Szot, Maciejka, Bombik, Trinik, Zębuszka, King, czarne wielkie coś świeżo z kwarantanny, klon Kwadarata i jeszcze ze 2 jakieś, których nie zdążyłam poznać

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Wto lip 27, 2010 4:52 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

przeklejam:

Tweety pisze:to ja wklejam ogłoszenie o zgubie
Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Wto lip 27, 2010 7:57 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

DZiewczyny, mam zagwozdkę, w czasie sobotniej bytności w schronie z psem pani Heleny poznałam człowieka, który adoptował kociaka. Kociak chory, kokcydia, pan mieszka w Hucie (po sąsiedzku), więc zaproponowałam, że mogę robić zastrzyki, żeby nie musiał się do schronu bujać... Byłam wczoraj i:
kotka mieszka w suszarni, żeby nie zarazić kocurka, którego mają w domu, kotka żywa bardzo, ale ma mocno odparzoną pupkę, podobno sama je, ale wygląda tak ooo. Państwo dziwni i do tego coś mi się zeznania nie kleją... Najchętniej bym kicię zabrała, ale nie wiem, jak to zrobić i gdzie ją dać...
Koteczka jest bura z rudą pręgą na grzbiecie, śliczna, smutna, chora, sama w piwnicy... (suszarni, czystej).
Obrazek Obrazek

lutra

Od: Czw kwi 05, 2007 13:02

Post » Wto lip 27, 2010 8:47 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Dzięki, Tunisiu :D
Strasznie fajne te kociaste :wink:
ObrazekObrazek
Chcesz zabić i zniszczyć, zniewolić nienawiść? Ja też...

Lunszpik

Od: Czw lis 12, 2009 15:41

Post » Śro lip 28, 2010 21:04 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Podbijam, bo cały czas czekają. Bierzcie koty ze schronu! :)

Przy okazji, żeby nie było na pusto, Kazia musi mieć sfałszowany wiek, no niby Stefan, Basia i Tereska starsze o rok i też bardzo skoczne i w dobrej kondycji, ale nie aż tak :) Z kanapy na stół jest ze trzy metry, a po drodze wysokie oparcie od krzesła! Nawet młodsze nie próbują jednym skokiem z kanapy na stół, a Kazia bezproblemowo, z wdziękiem, bez widocznego odbicia i bez łomotu :) Aż mi szczęka opadła, a wiele kotów akrobatów już w życiu widziałam
Dzisiaj była jeszcze łapa w moim talerzu z drugim daniem i pełnogębny udział w pokocie nocnym, mimo burczenia i memlania Filipa maminsynka. Przystąpiła także do działającej w domu bojówki 'free willy' i otwiera wszystkie szafki.
Poza tym niezarastający przez miesiące brzuszek, tam gdzie była blizna i wygolone, jest pokryty całkiem pokaźnym meszkiem!
Moryś śpiewa arie do kocic, a one po kolei walą go łapą w łeb, biedny kotecek:)
Cześka wreszcie je z ręki, ale jeszcze nieufna i miźnąć się nie daje. Moryś i Misia owszem, ale bez zachwytu, raczej jak musisz, to miziaj :)

Niech ja się wreszcie zbiorę do zdjęć:(

nighthawk

Od: Pon maja 24, 2010 10:42

Post » Śro lip 28, 2010 21:55 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

coś jest z tym otwieraniem szafek, mania jakaś :lol:
Barnaba jest od dziś w domu :)

Tunisia

Od: Czw wrz 25, 2008 20:05

Post » Czw lip 29, 2010 7:03 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Tunisia pisze:coś jest z tym otwieraniem szafek, mania jakaś :lol:
Barnaba jest od dziś w domu :)

jupiiiiiii
Moje koty
Haters gonna hate

BarbAnn

Post » Czw lip 29, 2010 8:07 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

Uffff, gumtree, kupiepsa i eoferty zaktualizowane, wszystkie koty na pierwszych stronach :ok:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Czw lip 29, 2010 8:25 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

125. MALWA - 158/07/10

Ta sympatyczna biało bura koteczka do schroniska trafiła po wypadku, w wyniku którego miała złamaną miednicę. Dochodzi teraz do siebie, ale możliwe, że już zawsze będzie miała trochę problemów z chodzeniem. Malwa jest bardzo spragniona ciepła i mimo swoich ciężkich przeżyć nie zwątpiła jeszcze w ludzi. Cały czas z nadzieją w oczach czeka na kogoś, kto się nią zajmie, da jej dom i pozwoli, otoczonej miłością, odzyskiwać zdrowie i siły.

Obrazek

Obrazek

126. AMELIA - 146/07/10

Jeśli ktoś szuka wesołego kota, który na dodatek bardzo lubi rozmawiać, to Amelka jest kotem właśnie dla niego. Słodka tricolorka, wielka gaduła i ogromny pieszczoch to wspaniała towarzyszka dnia codziennego. Miaucząca i mrucząca przytulanka marzy o domu, w którym poczułaby się kochana i rozpieszczana.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

127. BOHENKA - 54/07/10

Trzyletnia Bohenka jest przemiłą koteczką, która bardzo chętnie podstawia się do głaskania, mruczy i łasi się do człowieka. Ta ślicznie ubarwiona trikolorka marzy o swoim człowieku, prawdziwym domu, ciepłym kącie do spania i rękach, które nie oszczędzałyby jej głaskania i przytulania.

Obrazek

Obrazek

128. DIDI - 105/07/10

Didi jest młodą, zaledwie trzyletnią koteczką. Do schroniska trafiła ze zwichniętym nadgarstkiem, co jednak zupełnie nie przeszkadza jej w łaszeniu się do wszystkich i wszystkiego. Jest strasznym pieszczochem, po chwili głaskania układa się brzuszkiem do góry i rozkosznie mruczy. Didi najprawdopodobniej nigdy nie odzyska stuprocentowej sprawności w zwichniętej łapce, ale nie bedzie jej to sprawiało większych problemów w chodzeniu.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

129. LUSI - 125/07/10

Lusi to malutka, dwumiesięczna koteczka w kolorze kota z reklamy popularnej karmy, z ogromnym, pełnym miłości i ufności do ludzi serduszkiem. W wyniku wypadku ma niedowład tylnych łapek, który powoli się cofa, ale nie ma gwarancji, że koteczka odzyska władzę w łapkach w stu procentach. Wypadek nie pozbawił jej jednak chęci do życia - kociątko garnie się do ludzi, kocha pieszczoty, mruczy jak zawodowa przytulanka i bardzo, bardzo czeka na kogoś, kto da jej dom i odda jej swoje serce.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek

j3nny

Post » Czw lip 29, 2010 8:26 Re: Koty z krakowskiego schroniska proszą o domy - reaktywacja

to głównie kotki z problemami
i biedna Lusi :(
Obrazek Obrazek

j3nny

[poprzednia][następna]