Myśleliśmy,że jakoś to będzie ,że wytrzymamy bez Kubusia......
Wczoraj jak tylko ich auto zniknęło za zakrętem polały się łzy

Bardzo nam brakuje tego pięknego malucha

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agneska pisze:Czyli jednak Kubuś już na swoim.![]()
Powodzenia, chłopaku, w nowej rodzinie.
hanna1974 pisze:Do domu dotarliśmy ok. 1.45. Kubuś w czasie drogi nie chciał siedzieć w transporterku. Trzymałam go więc na kolanach. Troszkę się wyciszył. Tylko raz mnie udrapał. Jak weszliśmy do mieszkania kotki obwąchały się, po czym Kubuś zaczął zwiedzanie i obwąchiwanie mieszkania, a Kicia dalej obwąchiwała malucha. Kubuś skorzystał z kuwety, pojadł, popił. Poszliśmy spać. Kicia zwykle spała z nami w łóżku, ale nie dzisiejszej nocy. Obraziła się i wyniosła. Za to Kubuś całą noc baraszkował na naszych kołdrach. Całonocna zabawa. Rano zaczęło się. Wzięłam urlop, żeby towarzystwo dopilnować. Kicia syczy na Kubusia, ale do łapoczynów nie dochodzi, czasem pokazuje mu, że ma zdrowe zęby. Kubuś patrzy na nią z bezpiecznej odległości. Nie boi się, ale zachowuje dystans. Kubuś już czuje się u nas dobrze. Kicia czuje się zagrożona, ale myślę, że w takim tempie to do niedzieli już będzie dobrze. Ciąg dalszy nastąpi![]()
Buziaki dla Agnieszki i Rafała. Miziaki dla Kajtusia. Dziękujemy za wszystko. Przepraszamy za upierdliwość
serotoninka pisze:super, trzymam mocne kciuki! Za jak najmniej łapo- i zęboczynów! Będzie dobrze. Przy takich malcach to jest łatwiej. Moja Penelopa syczała na malucha 2 dni, a 3 już lizała go po łebku! Oby i u Was kocia niepewność się przeraziła w kocią miłość!
A tak w ogóle, to nie myślicie, że Kubusiowi byłoby raźniej z jego siostrą?Jakby co to służę siostrzyczką
W końcu 2 a 3 koty to już nieduża różnica
Agneska pisze:Agnes, bedzie dobrze, Kubusiowi sie poszczescilo, a Wy macie znow wolna miejscowke dla jakiejsc nieszczesnej sierotki (ten czarny maluszek, o ktorym wspominalas, pewnie tez bardzo potrzebuje pomocy).
A poplakac sobie trzeba...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości