Szura pisze:Czy ona ssie Ci szyję?
No tak, bo ucho już jej się znudziło

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szura pisze:Czy ona ssie Ci szyję?
Anda pisze:Szura pisze:Czy ona ssie Ci szyję?
No tak, bo ucho już jej się znudziło
Asia_Siunia pisze:Ale śliczna tigerinka...Ludzie nie wiedzą co tracą nie mając jej jeszcze w swoim domu...
Asia_Siunia pisze:Kurcze...ktoś kto wybiera kota ze względu na jego wygląd jest płytki i powierzchowny...W końcu partnera życiowego nie wybieramy patrząc tylko na pudełko ale na zawartość owego pudełka! Często atrakcyjne pudełka są puste w środku i tak też bywa z kotami! Dla mnie Nutka to cudna pręgutka o cudnym charakterze - taka do zakochania się na całe życie, do tulenia, rozpieszczania, całowania i miziania...a przy okazji taki mały mruczący konfesjonał, któremu można się pożalić a ów "żal" nie pójdzie wygadany w świat!!!!!!
Anda pisze:Asia_Siunia pisze:Kurcze...ktoś kto wybiera kota ze względu na jego wygląd jest płytki i powierzchowny...W końcu partnera życiowego nie wybieramy patrząc tylko na pudełko ale na zawartość owego pudełka! Często atrakcyjne pudełka są puste w środku i tak też bywa z kotami! Dla mnie Nutka to cudna pręgutka o cudnym charakterze - taka do zakochania się na całe życie, do tulenia, rozpieszczania, całowania i miziania...a przy okazji taki mały mruczący konfesjonał, któremu można się pożalić a ów "żal" nie pójdzie wygadany w świat!!!!!!
Pieknie powiedziane.
Gdzie ta Magda znajduje takie domki ?![]()
Buzi dla Zuluska - pierwszego tymczaska Magdy
Anda pisze:Mam nowe zdjęcia, ale nikt nie zaglądaNutka w pozycji nieeleganckiej i Nutka zagryza Jasia.
Któś chce obejrzeć??![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości