Tylko,z eby jeszcze sikac przestała po kątach
Mam awizo, wiec to na pewno bedzie transporter

evalla pisze:Basia przestała się wygłupiać z tym sikaniem ?

msb259 pisze:Niby taki staruszek a wdrapał swoje dupsko na sama górę segmentów ,po drodze rozwalając synowi MP4(trza było schować na swoje miejsce) z mebli skoczył na stary ciężki żyrandol tłukąc przy okazji klosz nasadowy co zbudziło syna na równe nogi .Wpadł do naszego pokoju z wrzaskiem Tornado na żyrandolu.Myślałyśmy z córką że mu odbiło wpadamy do pokoju ,a tam Dziadunio na żyrandolu .Na dywanie pełno szkła więc ostrożnie trzeba było łobuza dać na podłogę co wcale nie było proste przy okazji zostałam podrapana.
Bazyliszkowa pisze:A czytałyście, co wyprawia senior "Dziadunio" (teraz o wiele mówiącej ksywie "Tornado"), który pojechał do domku w Przemyślu?msb259 pisze:Niby taki staruszek a wdrapał swoje dupsko na sama górę segmentów ,po drodze rozwalając synowi MP4(trza było schować na swoje miejsce) z mebli skoczył na stary ciężki żyrandol tłukąc przy okazji klosz nasadowy co zbudziło syna na równe nogi .Wpadł do naszego pokoju z wrzaskiem Tornado na żyrandolu.Myślałyśmy z córką że mu odbiło wpadamy do pokoju ,a tam Dziadunio na żyrandolu .Na dywanie pełno szkła więc ostrożnie trzeba było łobuza dać na podłogę co wcale nie było proste przy okazji zostałam podrapana.
Myślę, że w porównaniu z nim koteczka zachowuje się wprost statecznie![]()
![]()
evalla pisze:no to czekamy

Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, Google [Bot] i 9 gości