Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
alessandra pisze:trzymamy kciuki za domek dla Jasi![]()
moje 6 futer ma dużą energie pozytywnego oddziaływania, znajdzie sie domek już niedługo
puss pisze:
biedna Oczkotrzymam kciuki za wyzdrowienie.
GuniaP pisze:
W sobotę oprowadzałam chętnych na adopcje kotka, długo sie zdecydowac nie mogli, juz miałam na końcu języka żeby sobie pluszaka kupili, bo Jasia-Zima tak sie do nich przymilała, na ręce wchodziła, mruczała, a oni ze ładna tylko jedno oczko to ma zmętniałe i jednak chca kotka zdrowego. Ona jest zdrowa, to oczko tak leciutko jest innego koloru... tak ich prosiła żeby ja wzięli
Sydney pisze:GuniaP pisze:
W sobotę oprowadzałam chętnych na adopcje kotka, długo sie zdecydowac nie mogli, juz miałam na końcu języka żeby sobie pluszaka kupili, bo Jasia-Zima tak sie do nich przymilała, na ręce wchodziła, mruczała, a oni ze ładna tylko jedno oczko to ma zmętniałe i jednak chca kotka zdrowego. Ona jest zdrowa, to oczko tak leciutko jest innego koloru... tak ich prosiła żeby ja wzięli
Gunia Ci ludzie na nią nie zasługiwali po prostu, wierzę, że znajdzie się kochający dom bo jest śliczna.
GuniaP pisze:Oczko bardzo słabapod kroplówką....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości