a ja ?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pisiokot pisze:Kimi znowu się ściska z Dużym, leżą przytuleni, patrzą sobie w oczka no i w ogóle![]()
a ja ?
pisiokot pisze:Dobrze, że maluszek ma swój wątek. Kochane, słodkie słoneczko.
Wania, możesz coś powiedzieć więcej o kocurku - jaki ma charakter ?
czy jest ufny, spokojny, jak sobie radzi, czy wg Ciebie po jego zachowaniu można wnioskować, że widzi choć troszkę, czy nic ? Tak patrzy przez tą dziurę, jakby przez nią wglądał, jakby się czemuś przygladał ...
Wiem, że na pewno trudno Ci na te pytania odpowiedzieć, ale myślę, że ew. domek chciałby jak najwięcej wiedzieć o nim.
Im więcej o nim napiszesz, tym lepiej.
gosiaa pisze:Przeczytałam dzisiaj cały wątek Kim m. in. wpis Pisiokotkapisiokot pisze:Dobrze, że maluszek ma swój wątek. Kochane, słodkie słoneczko.
Wania, możesz coś powiedzieć więcej o kocurku - jaki ma charakter ?
czy jest ufny, spokojny, jak sobie radzi, czy wg Ciebie po jego zachowaniu można wnioskować, że widzi choć troszkę, czy nic ? Tak patrzy przez tą dziurę, jakby przez nią wglądał, jakby się czemuś przygladał ...
Wiem, że na pewno trudno Ci na te pytania odpowiedzieć, ale myślę, że ew. domek chciałby jak najwięcej wiedzieć o nim.
Im więcej o nim napiszesz, tym lepiej.
Ewentualny domek, no nie mogę, ten ewentualny mnie rozłozył na łopatki, Kimberly od samego początku zajęła miejscy w wielkim Pisiokotkowym serduchu
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości