bez44 pisze:(cały czas śledzę wątek Nufki)
wydawało mi się że takie rzeczy są niemożliwe,że każdy w tym zasranym kraju jest zajęty przede wszystkim sobą, że moje koty nikogo nie obchodzą - bo to moje koty, a tu zdziwienie bo od MIśki w dalszym ciągu musze wysyłać wiadomości do hodowli, a o NUfce wszystkie szanowne Panie poznane na forummiau jednak czekają na jakąs dobrą wiadomość.....myślałem że tylko u mnie na sklepie, zaprzyjaźnione klientki opowiadają o swoich kotach, kupują kocie gadżety i przekomarzamy sie kto ma fajniejszego kota... do tej pory chwaliłem się swoją świętej pamięci staruszką 18-letnią KIcią, która była najlepszym,najmądrzejszym, najbardziej ułożonym kotem na świecie, a teraz widzę że mam zainteresowanie z forum, mało tego właśnie z TEGO forum mam trzeciego najfajniejszego kota na świecie........ ech może trochę dziś rozkleiłem co facetowi nie przystoi , ale właśnie dałem kolacyjke w postaci baardzo dobrego jedzonka i rozczulił mnie widok że mimo oddzielnych misek , to dalej jest raz ty, raz ja i gitara.... pzdr dla szanownych Pań! i znów minął kolejny dobry dzień.....