Będę miała małe kotki :))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon kwi 09, 2007 21:22

XAgaX pisze:mówiąc po polsku: mnie się wydaje, że cała historia z kotką została wymyślona na użytek forum w celu zabicia nudy :twisted:

To nie jest zadna historyjka.
Kilka osób mowilo ze sa niejasności.
PROSZĘ PYTAĆ - BĘDĘ ODPOWIADAŁA :evil:

Agata_2

Od: Śro gru 27, 2006 19:38

Post » Pon kwi 09, 2007 21:43

niejasności to są w drugim Twoim wątku, cała masa niejasności, ale tu się tym może nie zajmujmy...
Kasia chwaliła się w połowie wątku, że cieszy się z zainteresowania, jakie wywołała. Tobie ta kotka to się udomawia, to dziczeje, pogubić się można...
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon kwi 09, 2007 21:46

I o to własnie mi chodzilo :roll:
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Pon kwi 09, 2007 22:05

Jej kotka sie udomowiła??
Nie rozumiem.

Agata_2

Post » Pon kwi 09, 2007 22:22

to jest dzika, to domowa, to się da złapać, to nie da, prima aprilis było 8 dni temu :roll:
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto kwi 10, 2007 7:58

:roll:

jak dla mnie nie ma tu niejasności, albo przynajmniej nic nie zauważyłam...
kasia, koleżanka Agaty, ma kotkę wychodzącą, żadnego pojęcia o kastracji i cieszy się że "będzie miała małe kotki".
jak dla mnie - całkiem normalne (nie znaczy to że dobre, ale tacy nieodpowiedzialni ludzie często się zdarzają)
pochwaliła się tym na forum (jak to się już parę razy tu zdarzało)
Agacie nie udało jej się przekonać do kastracji... bo to nie jest łatwe... szczególnie jak ktoś nie wie co to jest :roll:

kotka wychodzi z domu. być może nie jest tak ufna do obcych, jak do kasi. łatwiej ją by było złapać w domu, bo nie miała by możliwości ucieczki.

a jeśli chodzi o trolla - nawet, jeśli kasia zmyśliła to wszystko, zadnej kotki w ciązy nie ma, to znaczy że Agata też musiała by być trollem, a raczej nie jest :roll:
bo z tego co zrozumiałam, Agata widziała tą kotkę, była u kasi...

czyż nie? :roll:
♪♫♬ ♪

*anika*

Od: Pon mar 28, 2005 20:15

Post » Wto kwi 10, 2007 19:45

*anika* pisze::roll:

jak dla mnie nie ma tu niejasności, albo przynajmniej nic nie zauważyłam...
kasia, koleżanka Agaty, ma kotkę wychodzącą, żadnego pojęcia o kastracji i cieszy się że "będzie miała małe kotki".
jak dla mnie - całkiem normalne (nie znaczy to że dobre, ale tacy nieodpowiedzialni ludzie często się zdarzają)
pochwaliła się tym na forum (jak to się już parę razy tu zdarzało)
Agacie nie udało jej się przekonać do kastracji... bo to nie jest łatwe... szczególnie jak ktoś nie wie co to jest :roll:

kotka wychodzi z domu. być może nie jest tak ufna do obcych, jak do kasi. łatwiej ją by było złapać w domu, bo nie miała by możliwości ucieczki.

a jeśli chodzi o trolla - nawet, jeśli kasia zmyśliła to wszystko, zadnej kotki w ciązy nie ma, to znaczy że Agata też musiała by być trollem, a raczej nie jest :roll:
bo z tego co zrozumiałam, Agata widziała tą kotkę, była u kasi...

czyż nie? :roll:

Wyjęłaś mi to wszystko z ust.
Każdy kto sądzi ze tu są niejasności niech przeczyta odpowiedź *ANIKI* !!!
Ja tu nie widze niejasnośći :roll: Jest tak jak powiedziala Aneta

Agata_2

Post » Wto kwi 10, 2007 19:46

Jasssssssssne... 8) :lol: Odpisujcie, odpisujcie...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Wto kwi 10, 2007 19:47

pixie65 pisze:Jasssssssssne... 8) :lol: Odpisujcie, odpisujcie...

A ty sadzisz ze sa niejasnośći?
8)

Agata_2

Post » Wto kwi 10, 2007 19:55

Agata_2 pisze:
pixie65 pisze:Jasssssssssne... 8) :lol: Odpisujcie, odpisujcie...

A ty sadzisz ze sa niejasnośći?
8)

Wyłącznie... :roll:
A jak się miewa kotek z połamaną miednica... :?: Zrosła się juz :?:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto kwi 10, 2007 21:08

jak dla mnie jest niestety całkiem sporo niejasności, choć nie powiem- ucieszyłabym się, gdyby kotka nie istniała i nie była w ciąży...
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto kwi 10, 2007 21:39

ZZZZZZZZZAAAAAABIĆ KOTĘ I NIE BĘDZIE PROBLEMU!!!!
A tak poważnie każdy ma swoje sumienie i zrobi co uważa.JEŚSLI ZNAJDZIE DOM DLA KOCIAKÓW TO OK. a SAME WIECIE,ŻE TO NIE JEST ŁATWE.
[img]http://upload.miau.pl/3/41371m.jpg[/img/]

Ewasara

Od: Pt maja 27, 2005 20:32

Post » Wto kwi 10, 2007 21:45

Ewasara pisze:ZZZZZZZZZAAAAAABIĆ KOTĘ I NIE BĘDZIE PROBLEMU!!!!

to nie jest śmieszne. Chodziło mi o to, że wolałabym, aby cała sytuacja była od początku do końca fikcyjna. Oczywiście najlepiej poza forum.

A tak poważnie każdy ma swoje sumienie i zrobi co uważa.JEŚSLI ZNAJDZIE DOM DLA KOCIAKÓW TO OK. a SAME WIECIE,ŻE TO NIE JEST ŁATWE.

nie ok, bo przez to inne domu NIE znajdą.
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto kwi 10, 2007 22:05

INNE mają PRAWO DO ŻYCIA A TE POWOŁANE DO ŻYCIA PRZEZ NIE ODPOWIEDZIALNEGO CZŁOWIEKA N IE MAJĄ TAKIEGO PRAWA?jA BYM NIGDY NIE ZABIŁA NIC JUŻ POCZĘTEGO.A inni to już pozostawiam ich sumieniu.I JESZCZE JEDNO NIKOGO NIE OCENIAM TO TYLKO MOJE ZDANIE.
[img]http://upload.miau.pl/3/41371m.jpg[/img/]

Ewasara

Od: Pt maja 27, 2005 20:32

Post » Wto kwi 10, 2007 22:06

XAgaX pisze:nie ok, bo przez to inne domu NIE znajdą.

A które to są te INNE?
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia][następna]