XAgaX pisze:mówiąc po polsku: mnie się wydaje, że cała historia z kotką została wymyślona na użytek forum w celu zabicia nudy
To nie jest zadna historyjka.
Kilka osób mowilo ze sa niejasności.
PROSZĘ PYTAĆ - BĘDĘ ODPOWIADAŁA

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
XAgaX pisze:mówiąc po polsku: mnie się wydaje, że cała historia z kotką została wymyślona na użytek forum w celu zabicia nudy
*anika* pisze::roll:
jak dla mnie nie ma tu niejasności, albo przynajmniej nic nie zauważyłam...
kasia, koleżanka Agaty, ma kotkę wychodzącą, żadnego pojęcia o kastracji i cieszy się że "będzie miała małe kotki".
jak dla mnie - całkiem normalne (nie znaczy to że dobre, ale tacy nieodpowiedzialni ludzie często się zdarzają)
pochwaliła się tym na forum (jak to się już parę razy tu zdarzało)
Agacie nie udało jej się przekonać do kastracji... bo to nie jest łatwe... szczególnie jak ktoś nie wie co to jest![]()
kotka wychodzi z domu. być może nie jest tak ufna do obcych, jak do kasi. łatwiej ją by było złapać w domu, bo nie miała by możliwości ucieczki.
a jeśli chodzi o trolla - nawet, jeśli kasia zmyśliła to wszystko, zadnej kotki w ciązy nie ma, to znaczy że Agata też musiała by być trollem, a raczej nie jest![]()
bo z tego co zrozumiałam, Agata widziała tą kotkę, była u kasi...
czyż nie?
pixie65 pisze:Jasssssssssne...![]()
Odpisujcie, odpisujcie...
Agata_2 pisze:pixie65 pisze:Jasssssssssne...![]()
Odpisujcie, odpisujcie...
A ty sadzisz ze sa niejasnośći?
Ewasara pisze:ZZZZZZZZZAAAAAABIĆ KOTĘ I NIE BĘDZIE PROBLEMU!!!!
A tak poważnie każdy ma swoje sumienie i zrobi co uważa.JEŚSLI ZNAJDZIE DOM DLA KOCIAKÓW TO OK. a SAME WIECIE,ŻE TO NIE JEST ŁATWE.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości