CK ocalone z piekła Kasjopea już w domu; Salome też :)))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pon lip 24, 2006 23:11

Chiara pisze:
Jose Arcadio Buendia pisze:Chiara, dlaczego Salome Cię wkurza? :twisted:

Spać nie daje :twisted:

Acha.
To może po prostu znajdź jej dom? :twisted:

Ps.
Zaraz będzie, że mam zupełnie niezrozumiałe poczucie humoru...

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Pt lip 28, 2006 14:25

Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.

Salome

Chiara

Od: Pt mar 18, 2005 20:40

Post » Pt lip 28, 2006 20:07

Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.

Salome

Ach, ta Chiara. Pewnie woli dzikie, niedobre kotki. Ja też jestem miśkiem - polarnym.
Meriva
Obrazek

ryśka

Od: Sob wrz 07, 2002 11:34

Post » Wto sie 01, 2006 13:01

ryśka pisze:
Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.

Salome

Ach, ta Chiara. Pewnie woli dzikie, niedobre kotki. Ja też jestem miśkiem - polarnym.
Meriva

Cze Salcia,
Napisz coś! Do siebie gadać nie będę. Też czekam na dom. GrubyGłos mówi na to ZASTÓJ. Oni nie lubią tego. A ja nawet lubię, bo jak mówi, że jest ZASTÓJ to mnie zawsze na ręce bierze, długo głaszcze w brzucho i pozwala gonić Gandalfa.

Meriva

janykiel

Od: Wto lip 05, 2005 19:54
Lokalizacja: miejscowy od 2002: ex Gandalf Jarka, ex janykiel3, ex ascalithion:P, ex Jose AB

Post » Wto sie 01, 2006 13:15

Jose Arcadio Buendia pisze:
ryśka pisze:

Salome

Meriva

Cze Salcia,
Napisz coś! Do siebie gadać nie będę. Też czekam na dom. GrubyGłos mówi na to ZASTÓJ. Oni nie lubią tego. A ja nawet lubię, bo jak mówi, że jest ZASTÓJ to mnie zawsze na ręce bierze, długo głaszcze w brzucho i pozwala gonić Gandalfa.

Meriva

A mnie Maciek chyba lubi. Dzięki mnie do pracy chodzi. Bo kiedy usłyszę budzik to idę ugniatać. I tak ugniatam i mruczę i ugniatam aż w końcu wstanie do tej pracy. On chociaż kota umie docenić.

Salome

Chiara

Post » Wto sie 01, 2006 15:04

Chiara pisze:
Jose Arcadio Buendia pisze:
ryśka pisze:

Salome

Meriva

Cze Salcia,

Meriva

A mnie Maciek chyba lubi. Dzięki mnie do pracy chodzi. Bo kiedy usłyszę budzik to idę ugniatać. I tak ugniatam i mruczę i ugniatam aż w końcu wstanie do tej pracy. On chociaż kota umie docenić.

Salome

Ugniatasz Maćka?
Ja ugniatam poduszkę Dużej, zawsze przed spaniem. Tzn. moim i jej spaniem, bo zasypia dopiero wtedy, kiedy przestanę ugniatać - tzn. ugniatam, zeby zasnęła i nie zasypia, więc ugniatam dalej, żeby jej to ułatwić, a ona nadal nie zasypia, więc w końcu się męczę, zasypiam i ona też zasypia.
Meriva.
Obrazek

ryśka

Post » Śro sie 02, 2006 7:40

Podziwiam Was dziewczyny
Mi się nie chce ugniatać
Amfa

Batka

Od: Pt paź 24, 2003 11:38

Post » Śro sie 02, 2006 12:04

I ja też lubię ugniatać, zwłaszcza jak ktoś mnie głaszcze, dlatego zamykają drzwi od sypialni - bo podobno bym tam zniszczyła jakąś narzute, ale ja i tak prawie nie schodzę na dół po schodach - bo mnie zawsze ta ruda z krótkim nosem przegania
MalWinka

Lili

Od: Wto lut 05, 2002 21:48

Post » Śro sie 02, 2006 19:23

A ja jeszcze gadam sobie. Gadam i gadam i pomiaukuję i pomrukuję i podśpiewuję z lekka oraz skrzeknę czasem. I nie wiem czemu doprawdy Chiara mawia wtedy , że zaraz szlag ją trafi :roll: Wy ją rozumiecie ?

Salome

Chiara

Post » Pt sie 04, 2006 8:46

Ani troche

Nowka

Myszka.xww

Od: Sob lip 20, 2002 18:09

Post » Nie wrz 24, 2006 17:53

Chiara pisze:A ja jeszcze gadam sobie. Gadam i gadam i pomiaukuję i pomrukuję i podśpiewuję z lekka oraz skrzeknę czasem. I nie wiem czemu doprawdy Chiara mawia wtedy , że zaraz szlag ją trafi :roll: Wy ją rozumiecie ?

Salome

Co u Was słychać, Kotki?
Obrazek

ryśka

Post » Pon wrz 25, 2006 20:50

Kasjopea dzisiejszą noc prześpi już w nowym domu w Częstochowie.

Bądź szczęśliwa gwiazdko. Nigdy Cię nie zapomnimy.

Chiara

Post » Pon wrz 25, 2006 21:50

Chiara pisze:Kasjopea dzisiejszą noc prześpi już w nowym domu w Częstochowie.

Bądź szczęśliwa gwiazdko. Nigdy Cię nie zapomnimy.

w tym wątku też się pocieszę

:balony: :dance2: :dance2: :dance: :dance: :balony:

super, bardzo, bardzo się cieszę
I jeszcze raz dzięki za zaopiekowanie się Kasjo i Salome :D :D

Teraz czas na Salome :!:
Dla moich adoptusiów za TM [']

Gór mi mało i trzeba mi więcej....

berni

Od: Pon sty 10, 2005 15:12

Post » Czw wrz 28, 2006 10:43

ależ się ciesze !!
Obrazek

carmella

Od: Nie lut 29, 2004 14:46

Post » Wto paź 10, 2006 21:19

Salome wyjechała dzisiaj do swojego domu. Dobrego, ciepłego i własnego; w którym będzie miała komu mruczeć, pomiaukiwać, towarzyszyć. Do domu, w którym jej poprzedniczka przeżyła 18 szczęśliwych lat. Czyż może być lepsza rekomendacja ? :lol: :lol: :lol:

Bądź szczęśliwa, Miśku 8)

Chiara

[poprzednia][następna]