Chiara pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:Chiara, dlaczego Salome Cię wkurza?
Spać nie daje
Acha.
To może po prostu znajdź jej dom?

Ps.
Zaraz będzie, że mam zupełnie niezrozumiałe poczucie humoru...
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Chiara pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:Chiara, dlaczego Salome Cię wkurza?
Spać nie daje
Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.
Salome
ryśka pisze:Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.
Salome
Ach, ta Chiara. Pewnie woli dzikie, niedobre kotki. Ja też jestem miśkiem - polarnym.
Meriva
Jose Arcadio Buendia pisze:ryśka pisze:Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.
Salome
Ach, ta Chiara. Pewnie woli dzikie, niedobre kotki. Ja też jestem miśkiem - polarnym.
Meriva
Cze Salcia,
Napisz coś! Do siebie gadać nie będę. Też czekam na dom. GrubyGłos mówi na to ZASTÓJ. Oni nie lubią tego. A ja nawet lubię, bo jak mówi, że jest ZASTÓJ to mnie zawsze na ręce bierze, długo głaszcze w brzucho i pozwala gonić Gandalfa.
Meriva
Chiara pisze:Jose Arcadio Buendia pisze:ryśka pisze:Chiara pisze:Uważam, ze jestem słodkim kocim miśkiem i doprawdy nie rozumiem czemu nie mam swojego domu. Jestem kochana, mruczę i ugniatam, a Chiara nie umie mnie docenić i odpowiednio zareklamować. I jeść też daje za mało.
Salome
Meriva
Cze Salcia,
Napisz coś! Do siebie gadać nie będę. Też czekam na dom. GrubyGłos mówi na to ZASTÓJ. Oni nie lubią tego. A ja nawet lubię, bo jak mówi, że jest ZASTÓJ to mnie zawsze na ręce bierze, długo głaszcze w brzucho i pozwala gonić Gandalfa.
Meriva
A mnie Maciek chyba lubi. Dzięki mnie do pracy chodzi. Bo kiedy usłyszę budzik to idę ugniatać. I tak ugniatam i mruczę i ugniatam aż w końcu wstanie do tej pracy. On chociaż kota umie docenić.
Salome
Chiara pisze:A ja jeszcze gadam sobie. Gadam i gadam i pomiaukuję i pomrukuję i podśpiewuję z lekka oraz skrzeknę czasem. I nie wiem czemu doprawdy Chiara mawia wtedy , że zaraz szlag ją trafiWy ją rozumiecie ?
Salome
Chiara pisze:Kasjopea dzisiejszą noc prześpi już w nowym domu w Częstochowie.
Bądź szczęśliwa gwiazdko. Nigdy Cię nie zapomnimy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 22 gości