Kicia ma domek w Szczecinie! Już jest w domku!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro cze 22, 2005 11:21

No to sama napisze wszystko co wiem :lol:
Kicia jest przekochana, ufna i grzeczna :1luvu:
Bardzo ladnie je wszystko co dostanie, od razu wiedziala do czego jest kuwetka :wink:
Na poczatku sie bardzo denerwowala i nie chciala wychodzic spod lozka ale potem jej przeszlo i teraz z krolewska mina okupuje moje lozko :lol:
Jest bardzo mruczaca Kicia, garnie sie do rak, robi baranki, wystawia szyjke i brzuszek do glaskania :love:
Jest bardzo silna, sterylke zniosla najlepiej ze wszystkich moich kotow, od razu pierwszego dnia poszla do kuwetki, brzuszeczek goi sie pieknie, za tydzien, dwa sladu nie bedzie.
Ma przepiekne wielkie oczyska i niezwykle eleganckie biale skarpeteczki, na przednich lapkach takie krotkie, tylko na paluszkach, na tylnych ma podkolanowki. Wytwornego stroju dopelnia biala krawatka pod szyjka :D
Kicia ma w sobie nieprzebrane zasoby milosci i mozna dla niej calkowicie stracic glowe :roll:
Obrazek

lorraine

Od: Pt lis 14, 2003 16:33

Post » Śro cze 22, 2005 12:36

Wlasnie odbylysmy kilkunastominutowa sesje mizianek :lol:
Kicia jest nienasycona :spin2:
Najbardziel lubi glaskanie po lepku i pod szyjka :1luvu:
Wszedzie indziej tez lubi ale z tym podstawianiem lepka to jest przezabawna, wystarczy wyciagnac w jej strone reke a ona juz idzie i podsuwa glowke :mrgreen:
Obrazek

lorraine

Post » Śro cze 22, 2005 12:36 Micia

Witam-to ja , ujawniam się,to my bardzo chcemy MIcię.
Spłakałam się straszliwie czytając o bidulce i żałuję że wcześniej się nie zgłosiliśmy.O kotach wiem conieco w praktyce znam obsługę psa.
Już zaopatruję się w ksiązki,porządkuję foliowe torby idę na zakupy kuwtkowo-legowiskowo-karmowe(niezły tekst) a mąż zabija okna(też dobry tekst).A na poważnie nie możemy się doczekać i chyba utknę na tym forum na dobre. A jeszcze jedno-dziewczyny bardzo mi imponujecie.Całuję :lol:
asia02

Post » Śro cze 22, 2005 12:42 Re: Micia

asia02 pisze:Witam-to ja , ujawniam się,to my bardzo chcemy MIcię.
Spłakałam się straszliwie czytając o bidulce i żałuję że wcześniej się nie zgłosiliśmy.O kotach wiem conieco w praktyce znam obsługę psa.
Już zaopatruję się w ksiązki,porządkuję foliowe torby idę na zakupy kuwtkowo-legowiskowo-karmowe(niezły tekst) a mąż zabija okna(też dobry tekst).A na poważnie nie możemy się doczekać i chyba utknę na tym forum na dobre. A jeszcze jedno-dziewczyny bardzo mi imponujecie.Całuję :lol:

Bardzo, bardzo sie Ciesze, ze Cie tu widze :dance: :dance2: :dance:
Pytaj o wszystko, co wiemy, to Ci pomozemy, forum jest lepsze niz wszystkie ksiazki, serio :smiech3:
Kicia legowiskowo nie jest wymagajaca, woli lozko :wink:
Kuwetke u mnie ma odkryta, ale jest taka madra ze na pewno zakryta tez szybko polubi (a jest wygodniejsza).
Jedzonkowo to kup moze na poczatek troche puszeczek, ona je najbardziej lubi. Na pewno na poczatku bedzie sie troche bala, wiec trzeba bedzie jej podtykac smakolyki.
Potem powolutku bedzie mozna przejsc na chrupki, Kicia powoli sie uczy doceniac dobre chrupki :D
Obrazek

lorraine

Post » Śro cze 22, 2005 12:51

To znowu ja.A drapak .a witaminy.a co to za smakołyki.Pytań będzie chyba dużo . :?:
asia02

Post » Śro cze 22, 2005 12:52

asia02 pisze:To znowu ja.A drapak .a witaminy.a co to za smakołyki.Pytań będzie chyba dużo . :?:

Asiu,
bardzo się cieszę.
I pytaj- służymy wszytscy dobrymi radami.
Buziaczki

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Śro cze 22, 2005 12:56

Asiu,
to ja Kasia - rozmawiałyśmy przez telefon :D
Na początku kup Kici jakieś puszki - np. Animondę dla dorosłych kotów - to znacznie lepsze od Kitekata czy Whiskasa. A do suchego Kicia sie przekonuje, także niedługo pewnie będzie jadła - jakiegoś Hillsa czy Royal Canina - to jest bardzo dobre jedzonko dla kotów.
Kicia na razie chuda, u tej pani nie była specjalnie odżywiana, ale powoli wyjdzie na prostą :D
drapak możesz jakiś zakupic, a jak nie to zwykły pieniek przyniesiony z lasu, Kicie trzeba uczyć od początku go drapać - brać ja pod drapak i jej pokazywać jak sie drapie swoimi rękami. Oczywiście jak sie Kicia oswoi, nie tak od razu :wink:
Kuweta zakryta albo odkryta, przy zakrytej mniej żwirku ląduje na podłodze :D
Smakołyki - to jakieś witaminki, może pasta odkłaczająca Malt-pasta - koty ja lubia. W zoologicznych mają duży wybór, na pewno coś znajdziesz.
To co - szukamy transportu?
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Śro cze 22, 2005 13:05

asia02 pisze:To znowu ja.A drapak .a witaminy.a co to za smakołyki.Pytań będzie chyba dużo . :?:

Pytaj, pytaj :mrgreen: Czym wiecej bedziesz pytac, tym nas bardziej uszczesliwisz :ok: :balony:
Kici z tego co zauwazylam najbardziej na razie smakowaly puszeczki Gourmet i Leonardo. Whiskas tez niestety, ale takiego gustu nie popieramy :wink:
Nie wiem, co ona lubi drapac, bo u mnie nic nie drapala :roll:
Chetnie sie bawila (teraz nie, bo jest w kolnierzu) taka myszka kocia, mala, futrzana i z dzwoneczkiem w srodku :D
Obrazek

lorraine

Post » Śro cze 22, 2005 13:27

Wlasnie pocalowalam Kicie w brzuszek i opowiedzialam jaki wspanialy domek na nia czeka :D
Obrazek

lorraine

Post » Śro cze 22, 2005 13:37

lorraine pisze:Wlasnie pocalowalam Kicie w brzuszek i opowiedzialam jaki wspanialy domek na nia czeka :D

Kochana jest :D I Ty tez :wink:
Obrazek

Koty łączą ludzi, którzy w innym przypadku nigdy by się nie spotkali.

Katy

Od: Pon sie 05, 2002 18:57

Post » Śro cze 22, 2005 13:59

to cudnie
brawa dla wszystkich :dance: :dance2:
Obrazek

dakota

Od: Wto lis 16, 2004 15:06

Post » Śro cze 22, 2005 15:33 Micia

Przepraszam ale smażyłam naleśniki,dawno mnie nie było.Dzięki za rady ,czekamy na kicię jak na noworodka , przestawiam, wyrzucam,sprzątam.Igunia pyta się kiedy , kiedy ale jest cierpliwa, wie że to będzie dorosły kot ,zaskakuje mnie że nie chce malutkiej kuleczki.Nagle jej pluszowym pieskom umarła pani i musi je adoptowac .Jeszcze pytanie czy sadzić trawkę lub owies ,bo ponoć koty lubią. :D :D :D

Piotr Młodyszewski

Od: Śro cze 22, 2005 11:37

Post » Śro cze 22, 2005 15:34

TO ja asia02 ten piotr. :)

Piotr Młodyszewski

Od: Śro cze 22, 2005 11:37

Post » Śro cze 22, 2005 15:37

Piotr Młodyszewski pisze:TO ja asia02 ten piotr. :)

no no no, ale poszalałaś - PIOTR :lol:

Basia_G

Od: Śro paź 02, 2002 15:33

Post » Śro cze 22, 2005 17:48

Witaj Piotrze :wink:
Owies chyba smaczniejszy, slodszy i bardziej soczysty :D
Tak na forum pisali, osobiscie nie mam zdania.... :wink:
Nawet nie wiesz jak sie ciesze, ze na Kicie czeka taki wspanialy domek :flowerkitty:
Obrazek

lorraine

[poprzednia][następna]