Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Fuci pisze:W czwartek o 10.00 możemy być z M. w schronisku i porobić zdjęcia i ogłoszenia kolejnym paru kotom. Ogłoszenia zamieścimy ponownie w internecie, a wybrane wydrukujemy i powiesimy w kilku miejscach typu weterynarze (tak jak poprzednio). Oprócz tego do 28 sierpnia mam możliwość podmiany ogłoszeń, które ukażą się w pażdziernikowym numerze "Kocich Spraw", a ponieważ większość kotków (z wyjątiem Kiki i Mini), które im wysłałam już znalazło dom - więc są wolne miejsca. Myślę, że z uwagi na długi czas od zatwierdzenia ogłoszeń (koniec sierpnia), do ukazania sie numeru w sprzedaży (początek pażdziernika) - najlepiej byłoby tam zamieścić kotki, którym z różnych wzgledów będzie trudno znaleźć dom, ale niekoniecznie są w najpilniejszej potrzebie. Natomiast potrzeby najpilniejsze będziemy od razu reklamować w internecie. Jeśli macie jakieś sugestie, którym kotkom porobić zdjęcia i ogłoszenia, to proszę o informacje.
pozdrawiam
Lunszpik pisze:mk999 pisze:http://www.schronisko.krakow.pl/files/objects/50331/10/12119_max.jpg
Mili jest na tymczasie.
Dostała nowe imię - Moli, żeby nie myliło się z Milenką. Odwodnienie i niedożywienie jest, rak na wątrobie obecny, jakże by inaczej.
Mruczeek pisze:daj tylko Milkę, z nią jest źle,
a kotki są oddzielone od siebie już jakiś czas, nawet się zastanawiałam coby było jakby się teraz zobaczyły?
Mruczeek pisze:Milka poszła dziś do domu![]()
a po południu była Pani zobaczyć Malwinkę
na magazynie 6 są nowe koty, mają zrobione zdjęcia dzięki Fuci
Mruczeek pisze:Milka poszła dziś do domu![]()
Lunszpik pisze:Mruczeek pisze:Milka poszła dziś do domu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 27 gości