Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
casica pisze:myamya pisze:leeann pisze:Sorki, że rzuciłam temat i milczę, ale tu za dużo złych emocji i wolę załatwić resztę na pw.
Skądinąd już mi się obiło z pw., że lepiej małym podesłać gotowca. Tak że miłe panie, które zaproponowały pomoc - Animonda vom Feinsten Kitten Baby Paté - to wcinają z trzęsącymi się uszyskami gnojki. Resztę pewnie lepiej załatwić na pw.
Kto będzie robił zamówienie? Dajcie znać na PW, gdzie mają pójść pieniądze.
I co zamówić?
Lidka02? Czego najbardziej potrzebujesz?
phantasmagori pisze:casica pisze:myamya pisze:leeann pisze:Sorki, że rzuciłam temat i milczę, ale tu za dużo złych emocji i wolę załatwić resztę na pw.
Skądinąd już mi się obiło z pw., że lepiej małym podesłać gotowca. Tak że miłe panie, które zaproponowały pomoc - Animonda vom Feinsten Kitten Baby Paté - to wcinają z trzęsącymi się uszyskami gnojki. Resztę pewnie lepiej załatwić na pw.
Kto będzie robił zamówienie? Dajcie znać na PW, gdzie mają pójść pieniądze.
I co zamówić?
Lidka02? Czego najbardziej potrzebujesz?
Czy zamawiamy każda osobno, czy zrzutka i wspólne zamówienie?
casica pisze:Mam mms - świeżutka fotka kociakówniestety nie mogę zgrać fotki z telefonu. Postaram się przesłać TŻ i jak wróci do domu, to może on zgra, a ja wstawię.
alix76 pisze:Część wypowiedzi wydzieliłam viewtopic.php?f=8&t=162797 , jeśli coś w tym stylu pozostało, proszę raportować, przeniosę.
Lidka02, Cindy, kicikicimiauhau, vacances2020 - ostrzeżenia w profilu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 22 gości