Neigh napisze coś więcej.
Jak dla mnie za chudy,ale co ja się tam znam...ja mam Leosia "wszerz"...a ten jest "wzdłuż"zdecydowanie!
]

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Monika_Krk pisze:8O alee pięęękneee kocurrroooo , jakie ma pręgi tygrysie... ło matko zabieram go na swój wątek, kradnę fotki
Neigh pisze:Monika_Krk pisze:8O alee pięęękneee kocurrroooo , jakie ma pręgi tygrysie... ło matko zabieram go na swój wątek, kradnę fotki
Moja Persona została wklejona na wątek Kotkinsa - tam sobie ją mozna obgladnąć......
Monika_Krk pisze:Neigh pisze:Monika_Krk pisze:8O alee pięęękneee kocurrroooo , jakie ma pręgi tygrysie... ło matko zabieram go na swój wątek, kradnę fotki
Moja Persona została wklejona na wątek Kotkinsa - tam sobie ją mozna obgladnąć......
Persona jest boska - OŚWIATCZAM S CAŁOM POWAGOM LUDZKOM .
Znam się - bo mam porównanie- znam kilka persów.
Nawet Gburia-Furia mej matki, nie ma takiej charyzmy, śmiem twierdzić.
Alienor pisze:Jak Rudolf jest taki słodki z charakteru na jakiego na oko wygląda, to powinien raz- dwa znaleźć dobry dom![]()
Mimo że jest rudy, co jak wiadomo upośledza w szukaniu SENSOWNEGO domku.
kotkins pisze:Monika_Krk pisze:Neigh pisze:Monika_Krk pisze:8O alee pięęękneee kocurrroooo , jakie ma pręgi tygrysie... ło matko zabieram go na swój wątek, kradnę fotki
Persona jest boska - OŚWIATCZAM S CAŁOM POWAGOM LUDZKOM .
Znam się - bo mam porównanie- znam kilka persów.
Nawet Gburia-Furia mej matki, nie ma takiej charyzmy, śmiem twierdzić.
Zobacz sobie na pierwszej stronie mojego wątku- tam jest KONKURENCJA.
Nazywa się Fiona.Piękna Fio...
Nie wiem tylko czy one się podzielą Światem.Zobaczymy...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości