olafen pisze:Po pierwsze - nic na temat kociąt na tym forum nie piszę.
Po drugie - nikt świadomie kotów nie rozmnaża.
Po trzecie - dziwi mnie ta cła dyskusja, bo nie dałam jej powodów.
Od 2008 roku proszę o pomoc w sterylizacji - nigdy jej nie otrzymałam. Aby można było kogoś atakować, ze zrobił coś nie tak, trzeba najpierw mu pomóc.
Póki co, to Agata wyciągała pieniądze od nas świadomie, bo nigdy nie ukrywałam, że nawet nie mamy zaszczepionych kotów, bo nas nie stać. I ona jest ostatnią osobą, która ma prawo krytykować, że tak się stało, jak się stało.
A my liczyłyśmy i zastanawiałyśmy się, którego kota wysterylizować najpierw. Bo na jedzenie dla tych które mamy, też przecież potrzebujemy.
Wiele razy zamieszczałam błagające o pomoc apele - bez skutecznie. A teraz huru buru. Jestem tym zbulwersowana.
Agata, jesteś na tym wątku źle widzianą osobą i jesteś ostatnią osobą od której przyjmiemy pomoc, bo ona jest dla nas za droga
Jakie kurka wodna pieniądze wyciągałam świadomie?
Czy ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem?
Oferujemy z XAgaX darmowe sterylizacje, przyjeżdżać łapać koty też będę za darmo.
Więc WTF?
olafen pisze:Po drugie - nikt świadomie kotów nie rozmnaża.
Nie jest to tylko moja opinia, ale także opinia weterynarza. 2 miesiące mieć w domu kotkę z ulicy rosnącą wszerz, i nie wysterylizować jej bo co? Bo Agata powiedziała, że wet z Pajęczna spieprzył sterylki kotów które pojechały do Szczecina i tam powikłania po syerylizacji były leczone? Bo Agata chwaliła dr. Jędruszko, a on nie miał terminów (ciekawe, że mówił co innego i mimo, że rozmawiał z twoją mamą przez telefon to wierzysz jej, ja jakoś wierzę jemu, jak mówiłyście o ropomaciczu to kazał kotkę przywieźć na USG! A ty napisałaś na forum, że on wiedząc o ropomaciczu kazał czekać kilka dni ze sterylizacją!!! Jakbyście wg. jego słów zawiozły na USG, to wysterylizowałby ją od razu! Ale trzeba wetowi powiedzieć, że kotka gruba, że końcówka ciąży, wet nie jest jasnowidzem, kota nie widział, a szkoda. Bo nie byłoby cudu narodzin. I jeszcze jedno! Dr. Jędruszko nie jest jedynym wetem w Częstochowie! Ale ja nie jestem jasnowidzem, a Google nie boli. Mogłyście zadzwonić jak miałaś to zrobić dawno tamu w sprawie darmowych bądź tanich sterylek do Anna Kubica (której na miau już nie ma), ale lepiej zwalić winę NA MNIE! Co jest absurdem! Ania by wykombinowała sterylizację przed świętami, podobnie ja!