nieaktualne

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Czw gru 15, 2011 17:08 Re: nieaktualne

pewnie kot albo na ulicy albo niewiadomo gdzie, bo przypuszczam ze w warsztacie go juz nie ma?
gerardbutler

Post » Pt gru 16, 2011 1:06 Re: nieaktualne

kropka75 postanowiła nie oddawać kota do Beliowen; tymczasem mamy ważne informacje, a nie ma z kropką75 żadnego kontaktu

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Pt gru 16, 2011 7:08 Re: nieaktualne

:evil:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt gru 16, 2011 9:46 Re: nieaktualne

Kropka, odezwij się...
--------
Obrazek
Obrazek

tajdzi

Od: Śro lut 16, 2005 10:47

Post » Wto sty 10, 2012 11:51 Re: nieaktualne

A po co ja mam się odzywać?

Tu już wszystko zostało napisane, głównie o mnie. Nie mam ochoty się wypowiadać i więcej nie będę. To mój ostatni wpis na tym forum.

Zainteresowanych informuję, że kota nie zjadłam i nie zamordowałam.
Kot do tej pory był u mnie w domu. Jeśli to można nazwać domem. W grudniu skończyło się moje małżeństwo, a do 15 stycznia ja zmieniam miejsce zamieszkania na 20m kawalerkę, gdzie przenoszę się wraz z synem i kotką.

Dyduś natomiast dziś wyjechał do Warszawy, skąd odbierze go Asia z Fundacji i zawiezie do nowego (stałego!) domu, który już na niego czeka.

Amen.

Możecie sobie na mnie pojeździć jeszcze, póki wątek żyje. Na zdrowie. Ja postaram się o Was nie pamiętać i nikomu na pewno nie będę polecać tego forum.

Asia - dziękuję!
(Tabletka na drogę podana, upomnijcie się u kierowcy o Scanomune, Hydroksyzynę, Uro-pet i dokumenty kota. Wszystko jest w drodze.)

kropka75

Od: Śro lut 09, 2005 11:15

Post » Wto sty 10, 2012 11:55 Re: nieaktualne

Oj Kropka, Kropka :roll:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Wto sty 10, 2012 12:32 Re: nieaktualne

Ufff...
kropka75 - dziękuję że napisałaś.
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Wto sty 10, 2012 14:50 Re: nieaktualne

kropka75 pisze:A po co ja mam się odzywać?

Tu już wszystko zostało napisane, głównie o mnie. Nie mam ochoty się wypowiadać i więcej nie będę. To mój ostatni wpis na tym forum.

Zainteresowanych informuję, że kota nie zjadłam i nie zamordowałam.
Kot do tej pory był u mnie w domu. Jeśli to można nazwać domem. W grudniu skończyło się moje małżeństwo, a do 15 stycznia ja zmieniam miejsce zamieszkania na 20m kawalerkę, gdzie przenoszę się wraz z synem i kotką.

Dyduś natomiast dziś wyjechał do Warszawy, skąd odbierze go Asia z Fundacji i zawiezie do nowego (stałego!) domu, który już na niego czeka.

Amen.
ciesze sie ze kot znalazl domek pozdrawiam cie goraco :ok:

Możecie sobie na mnie pojeździć jeszcze, póki wątek żyje. Na zdrowie. Ja postaram się o Was nie pamiętać i nikomu na pewno nie będę polecać tego forum.

Asia - dziękuję!
(Tabletka na drogę podana, upomnijcie się u kierowcy o Scanomune, Hydroksyzynę, Uro-pet i dokumenty kota. Wszystko jest w drodze.)
gerardbutler

[poprzednia]