PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro paź 05, 2011 11:09 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

oj tam, to było tak napisane.Ja pierwsze tygodnie umieram ze strachu.Jak są wieści i ich nie ma. Ostatnio,jak Lakunia jechała Duża powiedziała,że jak zadomowią sie to dadzą znać.Na co Danka wyskoczyła w stylu" w żadnym wypadku!!!!" Jak tylko dojadą i mają zaraz dzwonić.Na drugi i kolejny i kolejny... dzień też proszę dzwonić lub pisać, bo ja z matką nie wytrzymam. Dom wykazał zrozumienie :mrgreen:
Więc życzę by kolejne i koejne dzi wieści przychodziły.Same dobre. :ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro paź 05, 2011 11:55 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Coś dziwnie spokojna byłam o domek dla tych cudeniek :lol: Jeszcze z takimi zdjęciami :P Bardzo się cieszę,że idą w dwupaku, to najlepsze rozwiązanie i dla kotów i dla ludzi.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Śro paź 05, 2011 12:28 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

joluka pisze: czy ja już mówiłam, że ostatni raz i nigdy więcej...???? :roll: :(

tak, cos wspominalas :lol: :lol:

ale ja tu sie smieje, a sama bylam smutna jak znajomy zabral ode mnie swoja kicie, ktora przywiozl na tydzien (a nie zdazylam sie z nia specjalnie zalubic, bo byla bardzo zestresowana moimi 3 kotami i na mnie tez prychala) :oops: :wink:

najwazniejsze, ze fajny domek zostal znaleziony - gratuluje i trzymam kciuki za szybka aklimatyzacje - fajnie, ze Bakalie sa razem :D :ok: (a wymysliliscie jakis sposob na to uszko??)

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 10, 2011 8:53 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale od piątku siedziałam w domu na L-4, a z domu nie mogę najczęściej nawet wejść na forum (iplus bardzo kiepsko u mnie działa...).

W czwartek wieczorem maluszki przeprowadziły się do nowego domu - zamieszkały na Nowodworach, z dwójką młodych Dużych, w przestronnym nowym mieszkaniu. Balkon osiatkowany siatką plastikową (docelowo przypuszczam, że będzie wymagała wymiany na metalową lub rybacką, bo ciężaru dorosłych kotów może jednak nie wytrzymać).

Wieści z nowego domu optymistyczne - Bakłażan i Cukinia (bo teraz tak nazywają się moje kochane Bakalie) podobno nastawione poznawczo/zwiedzająco, kuwetka bez zarzutu, apetyt także. Uszka malutkiej jeszcze czasem maltretowane, ale Duzi pilnują i interweniują.

Poproszę o ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: , żeby maluszkom przez całe ich kocie życie było tam najlepiej na świecie!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 10, 2011 9:13 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

:ok: :ok: :ok:
Oby nie poszły w odstawkę jak im sie kiedys dziecko urodzi :evil: :evil: :evil:

Angell14

Od: Wto wrz 20, 2011 13:10

Post » Pon paź 10, 2011 9:23 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Bądźcie szczęśliwe koteczki :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pon paź 10, 2011 9:33 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

:ok:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Pon paź 10, 2011 9:35 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Angell14 pisze::ok: :ok: :ok:

Zawsze boję się najróżniejszych zmian życiowych w domach moich tymczasów - do nich należy także pojawienie się dziecka... Ale jeśli tak bym do tego podchodziła, to pewnie żaden kot nie trafiłby do nowego domu - dom wychodzący źle, niewychodzący kwestia zabezpieczeń, starsi ludzie do maluchów nie dobrze, młodzi spore ryzyko zmian - tysiąc wątpliwości mam i tak zawsze... :roll: :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Pon paź 10, 2011 9:50 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Oddałam 1,5 roku temu dwupak kociąt młodemu małżeństwu.
Okazali się świetni, ale ciągle myślałam co będzie, jak pojawią się dzieci. Teraz moje tymczaski ( już dorosłe kocury) mają braciszka - małego 3 miesięcznego chłopczyka. Cała trójka ma się dobrze i jestem zawalana zdjęciami i kotów i synka.
Życzę Bakaliom, żeby ich dom był równie dobry a nawet lepszy. :ok: :ok:
ObrazekAnda i koty Obrazek

Anda

Od: Pon lut 02, 2004 14:46

Post » Pon paź 10, 2011 9:59 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

W wielu domkach moich byłych tymczasów były małe dzieci, a w kilku okazało się, że zaraz po dokoceniu pojawił się dzidziuś :P .Żadnych alergii, strachu o podrapanie, choroby.Mam nawet zdjęcia kotów leżących obok niemowlaka.Będzie dobrze :lol:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pon paź 10, 2011 11:19 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

powodzonka, Bakalie :1luvu: :1luvu: :1luvu:

:ok:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Pon paź 10, 2011 11:22 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

joluka pisze:Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale od piątku siedziałam w domu na L-4, a z domu nie mogę najczęściej nawet wejść na forum (iplus bardzo kiepsko u mnie działa...).

W czwartek wieczorem maluszki przeprowadziły się do nowego domu - zamieszkały na Nowodworach, z dwójką młodych Dużych, w przestronnym nowym mieszkaniu. Balkon osiatkowany siatką plastikową (docelowo przypuszczam, że będzie wymagała wymiany na metalową lub rybacką, bo ciężaru dorosłych kotów może jednak nie wytrzymać).

Wieści z nowego domu optymistyczne - Bakłażan i Cukinia (bo teraz tak nazywają się moje kochane Bakalie) podobno nastawione poznawczo/zwiedzająco, kuwetka bez zarzutu, apetyt także. Uszka malutkiej jeszcze czasem maltretowane, ale Duzi pilnują i interweniują.

Poproszę o ogromne :ok: :ok: :ok: :ok: , żeby maluszkom przez całe ich kocie życie było tam najlepiej na świecie!!!!!!!!!!! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: .

Bakłażan i Cukinia :kotek: :kotek: :ok: :ok: :ok: :ok:
mniej słodkie ale też pyszne :ok:
:piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: :piwa:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon paź 10, 2011 13:37 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

a skad takie przypuszczenie? jaky mi ktos tak powiedzial-bo oboje mamy 30lat z tz to bym sie normalnie obrazila.
A takie cudenka nie mogly czekac dlugo :)

kciuki!
Obrazek

Gingger

Od: Śro maja 19, 2010 21:12

Post » Wto paź 11, 2011 14:45 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Gingger pisze:

a skad takie przypuszczenie? jaky mi ktos tak powiedzial-bo oboje mamy 30lat z tz to bym sie normalnie obrazila.
A takie cudenka nie mogly czekac dlugo :)

kciuki!

Skąd takie przypuszczenia?
Choćby stąd:
http://tablica.pl/oferta/rudy-sekaty-ko ... DnDFp.html

Angell14

Post » Wto paź 11, 2011 14:48 Re: PRZEPIĘKNE KOCIAKI - MALUTKIE BAKALIE - SZUKAJĄ DOMU!!!

Stąd:
viewtopic.php?f=1&t=133293

przykładów jest mnóstwo.
Oczywiście trzymam :ok: żeby w tym przypadku tak nie było, ale zawsze jak młodzi bezdzietni ludzie biora zwierzęta to przypominają się takie ogłoszenia jak wyżej

Angell14

[poprzednia][następna]