Więc życzę by kolejne i koejne dzi wieści przychodziły.Same dobre.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
joluka pisze: czy ja już mówiłam, że ostatni raz i nigdy więcej...????![]()
Angell14 pisze::ok:![]()
![]()
Oby nie poszły w odstawkę jak im sie kiedys dziecko urodzi![]()
![]()
joluka pisze:Przepraszam, że dopiero dzisiaj piszę, ale od piątku siedziałam w domu na L-4, a z domu nie mogę najczęściej nawet wejść na forum (iplus bardzo kiepsko u mnie działa...).
W czwartek wieczorem maluszki przeprowadziły się do nowego domu - zamieszkały na Nowodworach, z dwójką młodych Dużych, w przestronnym nowym mieszkaniu. Balkon osiatkowany siatką plastikową (docelowo przypuszczam, że będzie wymagała wymiany na metalową lub rybacką, bo ciężaru dorosłych kotów może jednak nie wytrzymać).
Wieści z nowego domu optymistyczne - Bakłażan i Cukinia (bo teraz tak nazywają się moje kochane Bakalie) podobno nastawione poznawczo/zwiedzająco, kuwetka bez zarzutu, apetyt także. Uszka malutkiej jeszcze czasem maltretowane, ale Duzi pilnują i interweniują.
Poproszę o ogromne![]()
![]()
![]()
, żeby maluszkom przez całe ich kocie życie było tam najlepiej na świecie!!!!!!!!!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
Angell14 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
Gingger pisze:Angell14 pisze::ok:![]()
![]()
![]()
a skad takie przypuszczenie? jaky mi ktos tak powiedzial-bo oboje mamy 30lat z tz to bym sie normalnie obrazila.
A takie cudenka nie mogly czekac dlugo
kciuki!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 36 gości