BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz w dt GPK MRAU. Pomóż! Przekaż 1%

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 10:31 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

No i Yoda

Obrazek
AnielkaG

Post » Sob gru 03, 2011 11:36 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

AnielkaG pisze:No i Yoda

Obrazek

Ale fajny!
Ile ma lat?
I jak u Niego ze zdrowiem?

magaaaa

Od: Pt paź 30, 2009 19:14

Post » Sob gru 03, 2011 11:55 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Magda, to "Persica", na która byłaś zapisana. :D Nie poznajesz? Ma jakieś 2- 3 lata, już był zdrowy, ale rano zauważyłam że znów łzawią mu oczy. Jest bardzo fajny, zupełnie jak nie -pers.
AnielkaG

Post » Sob gru 03, 2011 12:06 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Ależ oczywiście że pamiętam.
Tylko wieku nie znałam.
Yoda został wzięty ze schronu tego samego dnia co Miy.

A co Ty tam gadasz o persach - mam całe dwa w swoim "dorobku": cudowną Matyldę, którą mogłam się cieszyć tylko kilka dni, ale jak to Kasia określiła - Ona była absolutnie zajebista, no i Matwiejka - słodziaka nad słodziaki.

magaaaa

Post » Sob gru 03, 2011 17:55 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Koci wolontariat z Palucha prosi o głosy na KV tutaj.[/size]

Banerek:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=133887][img]http://miau_miau2010.republika.pl/KWzP.jpg[/img][/url]

Bardzo proszę o pobieranie banerka i głosy!

magaaaa

Post » Nie gru 04, 2011 22:00 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

AnielkaG pisze:No i Yoda

Obrazek

I zapomniałam w wyliczance o moim ulubieńcu :oops: Już na 1. nadrobione!

alareipan

Od: Wto lip 22, 2008 13:50

Post » Czw gru 15, 2011 21:24 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

zaznaczę :D
ObrazekObrazek

Parrot

Od: Śro sie 17, 2011 22:33

Post » Czw gru 15, 2011 23:04 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

o Yodę dzwoniła:
1) pani, która chciała żebym jej wysłała kota kurierem do zachodnio- pomorskiego
2) pani z Gdańska
3) pan któremu uciekł syberyjski kot i " mam za kotem rozpaczać?"
4) pani której "ukradziono" rudego persa z ogrodu
5) pani która mieszka w pokoju w hotelu pielęgniarskim
6) pani która wypuszczała poprzedniego persa "bo chciał" i kot zginął tydzień temu, a tak wogóle był chory bo sobie sierść wyrywał zębami, a pani jest bardzo doświadczona przez życie bo mieszka z synem alkoholikiem i dlatego muszę natychmiast dac jej kota
normalnie odechciewa się wszystkiego :twisted:
AnielkaG

Post » Czw gru 15, 2011 23:13 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

AnielkaG pisze:o Yodę dzwoniła:
1) pani, która chciała żebym jej wysłała kota kurierem do zachodnio- pomorskiego
2) pani z Gdańska
6) pani która wypuszczała poprzedniego persa "bo chciał" i kot zginął tydzień temu, a tak wogóle był chory bo sobie sierść wyrywał zębami, a pani jest bardzo doświadczona przez życie bo mieszka z synem alkoholikiem i dlatego muszę natychmiast dac jej kota

Ale spekrum :mrgreen:

magaaaa

Post » Czw gru 15, 2011 23:49 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

magaaaa pisze:
AnielkaG pisze:o Yodę dzwoniła:
2) pani z Gdańska

Ale spekrum :mrgreen:

tylko ubolewać nad poziomem umysłowym zwierzęcia zwanego człowiekiem :roll:
ObrazekObrazek

Parrot

Od: Śro sie 17, 2011 22:33

Post » Nie gru 25, 2011 17:32 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

smarti pisze:Przy składaniu życzeń świątecznych dowiedziałam się że:
1) Kałbojsik/Maciuś nic sie nie poprawił i teraz wyje już i w dzień i w nocy, a więc prawdopodobnie wraca :(
2) Filemon strasznie uczula pana-pan odczulał się i leczył ale to nie dało żadnego rezultatu aż przed Świętami wylądował z tego powodu w szpitalu a na Święta musiał się wyprowadzić z domu...i ma objawy nawet przy kontakcie z panią!
tak więc Fil wraca tyle że ja do wyjazdu Sznycla nawet nie moge myśleć o przyjęciu go bo nie mam gdzie-on nie znosi kotów.
jeśli wet.Kamil się zgodzi go przyjąć to no problem-jeśli nie to nie mam dla niego miejsca :roll: .
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto gru 27, 2011 16:39 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

U nas Święty Mikołaj był niezwykle szczodry , ponieważ podarował Niezapominajce-Emi DOM ! :s1: .
Mogła tam pojechać dzień przed Wigilią i świętować "u siebie" , ale poprosiłam aby jeszcze te kilka dni spędziła z nami. Dzisiaj ją odwiozłam i napiszę krótko : szczęściara z tej małej :D . Jest to dom , w którym chętnie sama bym zamieszkała :mrgreen: . W cichym miejscu pod lasem.Taras osiatkowany , duuuuuuuużo miejsca do biegania.W domku oprócz Dużych jest kotka Kasia w wieku Emi , mały piesek Karo bardzo przyjaźnie nastawiony do kiciów. Na zewnątrz dwa duże pieski -Sasza i .....no właśnie zapomniałam :oops: .
Mam ogromną nadzieję ,że czyste świeże powietrze i brak styczności z wirusami,które ciągle jej znosiłam wspomogą leczenie oczka.
Za zdrowie Emi i jej nowej Rodziny :piwa: :piwa: :piwa: .
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Wto gru 27, 2011 17:57 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

ale się cieszę :ok:
nareszcie malutka!
Obrazek Obrazek Obrazek

lanua

Od: Pt lis 06, 2009 9:29

Post » Wto gru 27, 2011 18:00 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

MalgosiaZ pisze:U nas Święty Mikołaj był niezwykle szczodry , ponieważ podarował Niezapominajce-Emi DOM ! :s1: .
Mogła tam pojechać dzień przed Wigilią i świętować "u siebie" , ale poprosiłam aby jeszcze te kilka dni spędziła z nami. Dzisiaj ją odwiozłam i napiszę krótko : szczęściara z tej małej :D . Jest to dom , w którym chętnie sama bym zamieszkała :mrgreen: . W cichym miejscu pod lasem.Taras osiatkowany , duuuuuuuużo miejsca do biegania.W domku oprócz Dużych jest kotka Kasia w wieku Emi , mały piesek Karo bardzo przyjaźnie nastawiony do kiciów. Na zewnątrz dwa duże pieski -Sasza i .....no właśnie zapomniałam :oops: .
Mam ogromną nadzieję ,że czyste świeże powietrze i brak styczności z wirusami,które ciągle jej znosiłam wspomogą leczenie oczka.
Za zdrowie Emi i jej nowej Rodziny :piwa: :piwa: :piwa: .

O Ty.... I tak ani pary nie puściłaś...
Strasznie się cieszę!

To może i na Miya przyjdzie kolej...
I Adelka...

magaaaa

Post » Wto gru 27, 2011 19:03 Re: BYLIŚMY NA PALUCHU... teraz szukamy swoich Domów na zawsze

Gratulacje dla Emi! I dużo szczęście w nowym domku!
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

[poprzednia][następna]