Rudaski ,Sibiś i Rilla,Violcia - wszystkie w DS !!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim

Post » Pt sie 26, 2011 15:10 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Kurczę!-to moja wina :oops: :oops: :oops:
Sheri-już zmykam,nie zasmiecam! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pt sie 26, 2011 16:05 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

ewar ma ogromne serce dla kotów i bardzo kibicuje tym maluchom, więc jestem pewna, że nie będzie się złościła za małe zaśmiecenie wątku :)
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Pt sie 26, 2011 18:47 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Za kogo mnie macie? Jakie zaśmiecanie wątku? Tak się cieszę, że maluszki będą bezpieczne.Żadnego z tych kotków nie widziałam, ani Sibisia ani rudasków, ale wszystkim bardzo kibicuję.Mam tylko prośbę, nie oddawajcie maluszków do domków, gdzie byłyby jedynakami.Ja tak tylko robię, kiedy kot jest dorosły i kiedy ktoś jest stale w domu, a i to niechętnie.Naprawdę daje się ludzi przekonać,że powinny być dwa, jeśli mają zostawać same wiele godzin.Wcale nie martwiłabym się o domki.Sibiś jest taki słodki, rudaski też prześliczne, młodziutkie wszystkie, zdrowe, zadbane.Założę się,że telefony będą się urywały.Naprawdę było wiele telefonów o Nektara, a to kotek dorosły.A tak naprawdę to o kotkach mało kto jeszcze wie, bez paniki więc.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Pt sie 26, 2011 18:51 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Ewciu-też bym chciała,by np dwa gdzies razem trafiły,a jeden do domku z kotkiem,albo trzy razem!
Sheri zadecyduje o domkach-ja mogę chętnych podsyłać-wybór mam nadzieję będzie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 19:00 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Nie, jako jedynaki nie oddam, maluchy muszą mieć towarzystwo. Ostatnie rudaski, które miałam, oddałam do zakoconych domków.
Jeden nawet barfuje pełną gębą :wink:
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Od: Pt kwi 18, 2008 19:45

Post » Pt sie 26, 2011 19:08 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Pani, która miał być i porozmawiać o koteczce zrezygnowała, bo ona jednak się nie osiatkuje :twisted:
spokojnie, domek się znajdzie.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt sie 26, 2011 19:21 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

sherina pisze:Nie, jako jedynaki nie oddam, maluchy muszą mieć towarzystwo. Ostatnie rudaski, które miałam, oddałam do zakoconych domków.
Jeden nawet barfuje pełną gębą :wink:

:1luvu: :1luvu: :1luvu: i już Cię kocham!
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 19:29 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Naprawdę ludzi można przekonać do tego,że dwa, że siatka być powinna.Nikt nie zmusza do wzięcia kota, ma być dobrze i ludziom i zwierzętom, to jest warunek udanej adopcji.A koty są cudne, będzie można przebierać w domkach.Już nie mogę się doczekać zdjęć.

ewar

Post » Pt sie 26, 2011 19:37 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

allegro koteczki, ona, jak się dowiedziałam od dziewczyn z Mińska, skąd przyjechała, nazywała się Lula :wink:
http://allegro.pl/8-tyg-malutka-kolorow ... 39318.html

jutro jej machnę wątek osobny :)
ObrazekObrazekObrazek

sherina

Post » Pt sie 26, 2011 19:45 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Jest kochana :1luvu: Siostra mojej Brendzi, Pestka miała podobnie umaszczony pyszczek.Znam kilka szylkretek, wszystkie mają mięciuteńkie, cudowne w dotyku futerka.Sherina, a jakiś dwupak z rudaskiem, albo Sibisiem?

ewar

Post » Pt sie 26, 2011 19:45 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Czy dobrze rozumiem, że sherina bierze do DT te maluchy?
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt sie 26, 2011 19:47 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

ewar pisze:Jest kochana :1luvu: Siostra mojej Brendzi, Pestka miała podobnie umaszczony pyszczek.Znam kilka szylkretek, wszystkie mają mięciuteńkie, cudowne w dotyku futerka.Sherina, a jakiś dwupak z rudaskiem, albo Sibisiem?

Oj tak!-miałam dwie szyleczki na DT-aksamit jedwabny!!!! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Pt sie 26, 2011 19:51 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

casica pisze:Czy dobrze rozumiem, że sherina bierze do DT te maluchy?

Tak, Kasiu.Ale fajnie, prawda?

ewar

Post » Pt sie 26, 2011 20:14 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

ewar pisze:
casica pisze:Czy dobrze rozumiem, że sherina bierze do DT te maluchy?

Tak, Kasiu.Ale fajnie, prawda?

Fajnie i cieszę się, że kociaki nie zginą, naprawdę się cieszę
ale
mam bardzo duży niesmak. Nie obraź się ewar, bo nie do Ciebie ta uwaga.
Jednak nie potrafię zrozumieć tego
viewtopic.php?f=1&t=131857
Te kociaki, wprost pod nosem mogły sobie ginąć, inne ze Śląska aż jadą do DT.
Niepojęte to dla mnie.
A zawsze mówię - wystarczyłoby, żeby każdy rozejrzał się wokół siebie i robił porządek na własnym kocim podwórku.
Dedykacja specjalna - kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!

casica

Od: Pt mar 30, 2007 22:12

Post » Pt sie 26, 2011 20:36 Re: Śląsk- dwa kociaki na wsi.Sibiś ma DT! Drugi na razie z mamą

Casica, tamten wątek założyłam grzecznościowo na prośbę Dorci, bo była w pracy i nie mogła.
Ja nie wezmę teraz kociaków starszych niż 2 m-ce, naprawdę, nie chce już mi się tłumaczyć, napisałam tam dlaczego i Dorcia pisała oraz wiedziała o tym. Poprosiła mnie tylko o wątek, sama chciała wziąć koteczkę.
Nie wezmę, nawet na tdt, choćby góry srały, bo on może się dłużyć w nieskończoność a ja niedługo urodzę i co wtedy. Maluchom oswojonym, łatwiej i szybciej znaleźć domki. Kiedyś brałam i takie podrostki, teraz nie. Nie mam już siły socjalizować starszych kociaków.
Poza tym nigdy nie będę robiła tyle co Jana, nie mam takich możliwości i nie każdy ma, nie wszyscy to rozumieją.
Każdy ma jakieś granice /lokalowe, finansowe/. Nie mieszkam też sama i sama nie podejmuję decyzji.
ObrazekObrazekObrazek

sherina

[poprzednia][następna]