no to w tej sytuacji mam nadzieję że się nie wycofacie bo w sierpniu podpisujemy umowę
było spotkanie na cito- byłam dziś z menial i panowie sa zachwyceni tym co robimy, oglądali moją stronkę miau hotel i są w szoku, totalnie obaliłam w ich oczach mit że kot śmierdzi, pierdzi, oraz kociarni a la w więziennym szpitalu. chcemy zainwestować dużą sumę w drewniane przenośne boksy takie jak komody. w razie zerwania umowy, ładujemy na ciężarówę i wywozimy. nic nie chcemy montować na stałe do ścian. ja dam ładne nówka pewex tapety takie jak mam w sypali i w kuchni, menial ma jakieś nie chciane meble w stylu fotele, szukamy ładnego biureczka i komody. regały kupi się w obi, boksy przenośne 16 szt zrobi stolarz na zamówienie. jak wróci mpacz78 zapytamy czy jej wojtek nie wykonał by nam tej usługi taniej ale na fakturkę?
są 3 pomieszczenia:
jedno syf kiła i mogiła- tanie 280 zł, okna do wymiany, grzejniki walą się, podłoga krzywa, ściany stęchłe- 20 m kw. do totalnego remontu.- odpada. bo plus opłaty za madia wyjdzie z 350 plus remont z 2 koła i boksy ze 3 tysie

drugie- biuro, nowy budynek, ładne korytarze- 8 m i 20 m. 26 zł opłata za metr- co da ok 540 zł za to duże biuro juz po remoncie, plus media jakieś 100 zł (wywóz śmieci 15 zł, woda ok 20 zł plus ogrzewanie tyle ile naliczy licznik, i jakieś grosze za prąd). wydajemy na zebraniach w knajpach majątek, kupi się krzesełka składane za 15 zł i będziemy tam robić zebranka, plus otworzymy biuro z ewidencją adopcji, zeszytem interwencji, tel. do odbierania w godzinach pracy wolontariackiej. w tym pomieszczeniu nie inwestujemy w remont.
KOCHANI W ZWIĄZKU Z TYM ŻE WIĘKSZOŚCI Z NAS ZALEŻY NA BIURZE Z KOCIARNIĄ USTALIŁYŚMY WRAZ Z MENIAL I MARLON
PRZYMUSOWE

STAŁE
SKŁADKI CZŁONKOWSKIE- TAK JAK MA KAŻDA FUNDACJA- 20 ZŁ STAŁY PRZELEW Z WASZYCH KONT ZA KAŻDY MIESIĄC.JA DAM PRZYKŁAD I ROBIĘ TAKIE ZLECENIE OD JUTRA. NIE MA ŻE BOLI- PŁACIMY WSZYSCY, BO INACZEJ PIENIĄZKÓW NAM NIE STARCZY NA PRZELEWEY DO FIRMY KTÓRA NAM CHCE ODNAJĄĆ POMIESZCZENIE.