_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
wczoraj się mnie trochę bała -wiec dopiero dzisiaj ja wyciągnęłam z klatki i porządnie obejrzałam te oczy ma jakieś takie mokre nie wiem czy ją wypuszczać na pokoje czy zanieść do weterynarza
chętnie je, bardzo bryka i bawi się i robi wrażenie zadowolonej pogłaskana i przytulona mruczy zaczepia Rudą i woła koty przestawiłam ją w cieplejsze miejsce -zobaczę jak to będzie wyglądało po południu
KK może wracać, ale nie każdy nawrót jest silny. Fajnie, że malutka się socjalizuje
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
otworzyłam klatkę od razu do środka weszła Ruda i wyjadła Małej wszystkie chrupki Lajla była wizytą zachwycona
Ruda zjadła chrupki i wyszła a Lajla biegała po klatce i piszczała, bo widziała, że Ruda wyszła, ale nie potrafiła znaleźć wyjścia a Ruda leżała i się na nią gapiła w końcu przyszedł Tymoteusz, zrozumiał, że Mała ma problem z wyjściem i jej pokazał gdzie można wyjść
czyli szukasz płatnego DT -pdt Ruda jakoś nie bardzo jest opiekuńcza idę je skontrolowac musiałam wyjść z pokoju i zamknąć drzwi i zabrać psa-bo goniły się po psie, ze dwa razy po nim przebiegły pies był zadziwiony, ale to rozumny zwierzak