Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
jaaana pisze:Sandi pisze:Mój tata ma konto bankowe, ale musiałabym się zapytać, porozmawiać z mamą czy tatą, czy by się zgodzili.
Tzu-Akurat mnie papierosy i alkohol brzydzą, a na imprezy nie chodzęBardzo dziękuję, że zdecydowałaś się nam pomóc.
Martwię się, co będzie z kociakami na zimę. Amber już całkiem zdziczała, nie da się jej dotknąć, a Lotto można wziąć na ręce, jak delikatnie się podejdzie i zabawi się go jakimś patyczkiem. Pewnie schowają się do budy, ale mnóstwo tam ślimaków, brudno, mokro, już chyba lepiej wtulić się w trawę. Trzeba by było tam posprzątać, ale sama nie dam rady, nie mam żadnych starych kocy czy szmatek...Ma ktoś może?
I widziałam, że Lotto ma kleszcza na brzuszku, ale gdy tylko go dotknęłam, kociak bardzo się zdenerwował.
Zorientuj się, kiedy jest wyprzedaż w lumpeksie - stare polarowe bluzy można nieraz za złotówkę kupić a świetnie się nadają. Polar jest najlepszy, dobrze ciepło trzyma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości