Toffi już po operacji. Dziękujemy za wsparcie! Zostaje u nas

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sty 18, 2011 18:48 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

wiem, że przez parę dni karmiła Toffisia zwykła karmą, ale nie jestem w stanie powiedzieć firmy bo nie wiem^^'
ObrazekObrazek

kagome19

Od: Wto lis 02, 2010 9:39

Post » Wto sty 18, 2011 19:20 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

W takim razie niech się Ifciastu wypowie.

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Śro sty 19, 2011 8:48 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Wszystkiego dobrego Toffiku :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek

nemeless

Od: Pt sty 14, 2011 13:22

Post » Śro sty 19, 2011 8:50 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Dla Toffiego :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Śro sty 19, 2011 9:05 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: hop Toffi!
Wiedzieć, że choć jedno życie oddychało lżej, dlatego żeś ty żył. Oto miara sukcesu.

Obrazek

MagdalenaKa

Od: Wto sie 17, 2010 10:53

Post » Śro sty 19, 2011 9:07 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Zdrówka dla Toffiego! :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

Sarayu

Od: Pt sty 07, 2011 18:26

Post » Śro sty 19, 2011 10:16 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Przez pierwsze dni Toffi jadł Purinę Cat Chow z kurczakiem. Moje koty to jedzą i uzupełniam im to dużą ilością mięsa i innych pysznych dodatków.
W sumie nie próbowałam innych karm, na śniadanie dostaje Royala, na kolację PF.
Innych karm póki co nie próbowałam, ale Toffiś raczej nie jest wybredny w jedzeniu :twisted:
Mam ograniczony dostęp do neta teraz :evil:
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Od: Czw kwi 15, 2010 18:21

Post » Śro sty 19, 2011 10:22 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok:

tamiss

Post » Śro sty 19, 2011 10:34 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Droi Toffiku, moi drodzy .... poczytajcie sobie zabawną ciekawostkę pod adresem:

http://www.rp.pl/artykul/596222_Dwanasc ... tow--.html

Dużo zdrówka dla Toffika :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Najlepszego, chłopie futrzany :wink:
Obrazek Obrazek

nemeless

Post » Śro sty 19, 2011 10:49 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Niestety link mi się nie otwiera przez zbyt wolno dzialający internet, ale to chyba chodzi o tego kota powołanego na lawę przysięgłych tak?

Toffik każe przekazać, że czuje się coraz lepiej, dochodzi do siebie pięknie i myślimy, że jutro lub pojutrze będzie zabieg :D
"Jeśli myślisz, że będę płakać, to masz rację... ale pamiętaj, przejdzie mi i się zemszczę."

ifciastu

Post » Śro sty 19, 2011 11:59 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

:ok: :ok:

tamiss

Post » Śro sty 19, 2011 13:33 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

przeczytałam od deski do deski i mocno trzymam :ok: za słodkiego kićka!
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Śro sty 19, 2011 13:48 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

ifciastu pisze:Niestety link mi się nie otwiera przez zbyt wolno dzialający internet, ale to chyba chodzi o tego kota powołanego na lawę przysięgłych tak?

Toffik każe przekazać, że czuje się coraz lepiej, dochodzi do siebie pięknie i myślimy, że jutro lub pojutrze będzie zabieg :D

Wspaniale ! Niech mu się darzy :ok: :ok: :ok:

A jak sobie radzi tak w ogóle ? Z chodzeniem i zwykłymi czynnościami kocimi ?

Co do linku to tak, właśnie o te historię chodzi. Kot został wytypowany do ławy przysięgłych w Bostonie bo właściciele podali jego nazwisko (sic !) jako mieszkańca, w czasie spisu ludności. A kiedy właściciele napisali do sądu, że niestety kot nie może być ławnikiem ponieważ nie zna angielskiego i jest ... cóż, jest kotem, sąd odrzucił ich odwołanie twierdzac, że zgodnie z amerykańskim prawem kandydat na ławnika nie musi biegle władać językiem angielskim ....

A nam się wydaje, że takiego kabaretu jak nad Wisłą to nie ma nigdzie :wink: Widać jednak towarzysze imperialiści postanowili nas przebić nawet w naszej koronnej dyscyplinie pt. wyczynowy absurd biurokratyczny :lol:
Obrazek Obrazek

nemeless

Post » Śro sty 19, 2011 14:38 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

Zdrówka Toffiku :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Śro sty 19, 2011 22:37 Re: Puste oczodoły!!! Toffi prosi o wsparcie!!! POMÓŻ MU!!!

nemeless Toffi radzi sobie świetnie, doskonale trafia do kuwety, nie ma z ty6m najmniejszego problemu. Na początku załatwiał się do zwykłej kuwety, teraz załatwia się do krytej, tylko bez drzwiczek, bo u mnie w krytych kuwetach drzwiczki wyjmuję, bo moje koty ich nie tolerują. Miski z jedzeniem znajduje jeszcze lepiej niż kuwetę.
Wskakuje sobie na wannę, na sedes, na kosz z praniem, na górę kuwety. Chodzi sobie po wannie.
W sumie nie zachowuje się jak kot bez oczu, wcale tego u niego nie widać.
Wiadomo, łatwiej go przestraszyć i zirytować niż widzącego kota, ale tragedii nie ma.

Jutro kiciuś ma operację, prosimy usilnie trzymać kciuki za niego :ok:

ifciastu

[poprzednia][następna]