Jeden czarnuszek już w ds,drugi także dostał swoją szansę;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro sty 05, 2011 17:59 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

ula-misia pisze:Feluś jest super facet :kotek: :ok: Domek musi na niego zasłużyć :mrgreen: :1luvu:

O właśnie :lol: Co racja to racja :ok:
po_prostu_kaska

Post » Śro sty 05, 2011 21:12 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Oczywiście ,że domek musi zasłużyć na czarne cudne futerko.
[/url]ObrazekObrazekObrazek

horacy 7

Od: Śro cze 02, 2010 16:01

Post » Czw sty 06, 2011 13:53 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiu- nie śpij - do góry chłopie :mrgreen: :kotek: :ok:
Biegaj sobie za TM kochana Misieńko [*]/26.05.2005r.-11.11.2010r./
===================================
Teraz w Twoim domku mieszka Miłka:

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Prawda, że pięknota

Dom bez kota jest jak samolot bez pilota

ula-misia

Od: Pon lis 01, 2010 14:34

Post » Czw sty 06, 2011 20:12 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Zrobiłam Felkowi ogłoszenie na ale.gratce:
http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1052972 ... a_dom.html

ACHA13

Od: Pon maja 31, 2010 11:23

Post » Czw sty 06, 2011 20:38 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Dzięki Asiu za ogłoszenia.Feluś już prawdziwy maczo się zrobił ,nie ma problemu z okupacją miseczek moich rezydentów i zawsze jest pierwszy przy jedzeniu.Śpi w cudownych pozycjach i w ogóle super kocurek z niego jest.

horacy 7

Post » Pt sty 07, 2011 12:52 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felek do domu :lol:
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 07, 2011 15:38 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Felusiowi jest tak dobrze u Ciebie, że robi wszystko,żeby zostać :P :piwa: :kotek:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Pt sty 07, 2011 18:47 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Basiu, puszczam Ci PW
po_prostu_kaska

Post » Pt sty 07, 2011 23:25 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Kasia otrzymała maila w sprawie Feliksa z prośbą o kontakt.Zatelefonowałam ,ale mam wątpliwości co do domku .Domek na mazurskiej wsi w okolicach Olsztyna.Czy wychodzący ?Pani odpowiedziała ,ze jak będzie chciał i jednocześnie dodała ,że na podwórku jest dużo kotów .I to mnie tak zaskoczyło ,że nie zdobyłam się na odwagę by spytać po co w takim razie koleiny kot skoro kilka jest na podwórku?Felusia ratowałam z podwórka chorego i nie chciałabym by znowu tam trafił,nie wiem czy by sobie poradził w takich warunkach.

horacy 7

Post » Sob sty 08, 2011 11:10 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Nic na siłę... Masz rację, że dziwnie to wszystko brzmi.

Szukamy dalej :ok:
po_prostu_kaska

Post » Sob sty 08, 2011 14:09 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Szukamy dalej bo to nie dom dla Felusia.Feluś dzisiaj pierwszy raz od dawna czegoś się bał,a mianowicie wystraszył się odkurzacza sąsiadki ,która odkurzała na korytarzu i w moim mieszkaniu było słychać silnik.Feluś jak usłyszał dźwięk bardzo się rozglądał i w końcu uciekł w bezpieczne miejsce czyli za szafkę od telewizora i tylko zerkał co się dzieje.Gdy ja odkurzam nie boi się ,ale dźwięk nie wiadomo jakiego pochodzenia napędził mu strachu.Je jak smok najpierw swoje i trzeba mu pierwszemu nałożyć bo inaczej wciśnie się i tak pierwszy do cudzej miseczki ,a rezydenci zawsze mu ustępują chyba ,że trafi na Śnieżynkę to na niego syknie.Zje swoje i później opróżni wszystko co zostawiły inne koty ,chyba ,że zostanie surowe mięsko to czasami ostatnim kawałkiem bawi się jak myszką.To cały Felek gdzie to na wieś.Mój Bazyli to by się nadawał bo ciągle próbuje uciekać ,wczoraj rano znów mu się udało czmychnąć na klatkę ,sąsiadka zostawiła drzwi otwarte ,to czmychnął na podwórko i zrobił mi taką niespodziankę ,że o mały włos na zawał nie zeszłam.Otwieram drzwi a na wycieraczce wielkie ptaszysko leży ,przyniósł mi sowę ,mam nadzieję ,że znalazł ją martwą i skąd on znalazł takiego ptaka na miejskim podwórku nie wiem,ale widok zapamiętam na długo.

horacy 7

Post » Sob sty 08, 2011 15:38 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

miastowego chłopaka chcesz na wieś wysłać :P :kotek: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

Post » Sob sty 08, 2011 17:47 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

ula-misia pisze:miastowego chłopaka chcesz na wieś wysłać :P :kotek: :ok:

Absolutnie nigdzie go nie oddam tylko charakterek ma taki "wiejski" bo Feluś to raczej nie.Bazyli to mój rudzielec ,który dba o odpowiednie stosunki w zespole kocio-psim.Niestety charakterek ma ,a i tak uwielbiam go.

horacy 7

Post » Sob sty 08, 2011 19:23 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

Oj, tam Bazyli super kot - chciał żeby obiad było z czego zrobić ;)

A Felek, to faktycznie taki miejski ;) Mięsko służy do zabawy, boi się obcych dźwięków, gdzie to takiego na podwórko ;) Dobrze mu u Ciebie to i się nie spieszy na swoje :)
po_prostu_kaska

Post » Sob sty 08, 2011 19:39 Re: Jeden czarnuszek już w ds,drugi czeka na szansę!

jasne Felusiu,nadmorskie powietrze i te sprawy :P , latem cieplutko i bikini u babeczek.No gdzie jak nad morzem można sobie popatrzeć :ryk: :kotek: :ok:

Prawda, że pięknota

ula-misia

[poprzednia][następna]