OTW3-PILNIE DT dla 2rudziczek+2szylek ok.2m-ce!s.100

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 16, 2010 11:15 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Pikusiu,za TM spotkasz Żabę,Murzynka,dwa Wicherki,dwie Pikoliny,Ralfisia i Dina-poznasz te wszystkie pieski bo tak jak Ty były bardzo kochane...
Brykaj z nimi już zawsze szczęśliwie..
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Wto lis 16, 2010 14:04 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

[']
Pikusiu, byłeś fajnym facetem. Grzecznym i na swój psi sposób całkiem przystojnym.
Pozdrów tam ode mnie mojego Dżipulka. I brykaj jak za młodu.
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Wto lis 16, 2010 17:49 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Przytulamy mocno :(

M+3ogony
Obrazek Obrazek

Chatte

Od: Śro kwi 02, 2003 8:46

Post » Wto lis 16, 2010 19:09 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

:oops: :oops: :oops: przytulamy... :cry:
Obrazek
ObrazekObrazek
Fiodorek <3 [*]19.11.2014

zuzzik

Od: Wto mar 16, 2010 17:04

Post » Wto lis 16, 2010 21:56 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Biegaj Pikusiu (*)

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Wto lis 16, 2010 23:12 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

smarti pisze:Dziewczny, przy okazji proszę, zajrzyjcie czasem także na ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=119312&start=165. Kibicuję temu kocurkowi, którego też pewnie ktoś wyrzucił. Biedak pomieszkuje na klatce. Podnośmy go chociaż...
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

Post » Śro lis 17, 2010 8:33 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

smarti pisze:
smarti pisze:Dziewczny, przy okazji proszę, zajrzyjcie czasem także na ten wątek
viewtopic.php?f=1&t=119312&start=165. Kibicuję temu kocurkowi, którego też pewnie ktoś wyrzucił. Biedak pomieszkuje na klatce. Podnośmy go chociaż...

Nie otwiera się smarti wątek.Podaj linka.

U nas Angel od wczoraj gorzej. I Bisek tez ciężko oddycha dzisiaj.Błedne koło! :cry:
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro lis 17, 2010 13:00 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

U Noreczków ok.
...już nie uciekają... Bawią się ze sobą.... co ja mówię - wściekają
się! doskakują do siebie zderzają się w locie... znikają za łózkiem żeby
pojawić się nagle z drugiej strony....

Spałem dziś z nimi sam w pokoju... szalały przez chwilę po
zgaszeniu światła ale im spokojnie wytłumaczyłem kilka razy że idziemy
spać i w końcu się położyły na moich nogach i spały do rana :)

Pamiętam że jutro szczepienie, jest 1 wet w pobliżu i sąsiadka poleca...

Kuweta i papu ok. Nie sądziłam,ze z Dużym tak swobodnie o rodzaju i konsystencji koopala i siusiu pisac będziemy :mrgreen:
Dzieci bawiły sie z kocimi dziecmi ciągnac skakankę.Ludzkie ssaczki wymiękły szybciej.Mruczą,choć ona bardziej.Ona woli suche,on kuraka.Ona już miala pierwsze podejście do drzewa :wink: tj wdrapał się po swoim duzym Dużym by wskoczyć na półkę w garderobie. Zostaną wypuszczone na salony w weekend po szczepieniu i obserwacji.Choć na pokoje się pchaja już :mrgreen:
foty sa i hanelka w wolnej chwili wstawi.
Obrazek

ASK@

Post » Śro lis 17, 2010 15:53 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Ku pokrzepieniu serc... :D

Kącik socjalny
Obrazek

Noreczki na swoim
Obrazek Obrazek Obrazek

Kciuki dalej mocno zaciskam, żeby im już zawsze było jak w niebie. I za resztę stadka, żeby szybko wszyscy poszli w ich ślady :ok: :ok: :ok:
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro lis 17, 2010 17:46 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Jakie miłe wieści. Noreczki prześlicznie wyglądają. Zdrowo i wesoło. :D
A czy Noreczki poszły do tych ludzi, którzy na nie tak długo czekali?
Obrazek

mimbla64

Od: Pon lis 12, 2007 9:29

Post » Śro lis 17, 2010 19:25 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

mimbla64 pisze:Jakie miłe wieści. Noreczki prześlicznie wyglądają. Zdrowo i wesoło. :D
A czy Noreczki poszły do tych ludzi, którzy na nie tak długo czekali?

Tak, to ci sami ludzie.
Dzieci jak zobaczyły małe to od razu wiedziały które ,które.
Tutaj Duży wyjątkowo zaangazowanym panem jest.
Ale kciuków nie puszczać prosze. One takie maleńkie i jeszcze nie do końca do ludzia przywykłe,ze boję sie o nie.
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 18, 2010 8:30 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

Czekamy na przyjazd dwupaku z bólem i drżeniem serca. Nie wiem jak się pomieścimy,jak nasze koty zareagują na starsze przeciez koty,jak z T&Z zdrowiem,psychiką...Tak wiele pytań i wątpliwości.
Wszystkiego teraz u nas brak miejsca,czasu,funduszy...Ciężki m-c dla nas i naszych podopiecznych. Moze człowiek nie mający majatku wieeeeelkiego nie powinien się brać za taki "interes" :mrgreen: bo to krzywda dla zwierząt i rodziny. A przynajmniej nie powinien tego interesu rozwijać poza granice mozliwości. Jakieś hamulce potrzebne. Klapka na oczy i tampny (mogą być i OB) w uszach.
I ciężko mieć ciągle wybory co wazniejsze.A wyboru przecież nie ma. Choć jestem i niesprwaiedliwa. Mam wsparcie u Was, Waszą pomoc nie tylko dobrym słowem. Ale mam dziś dzień refleksyjno-chandryczny. Pocieszenia mi trzeba i wypłakania się. :cry:

Dziś ostatni dzień antybiotyku. Tylko Angel i Wojtek nadal na nim. Brzydko kaszlą i kichają.
Oczy Tulisia już lepiej.Nie śpi ze mna więc dochodzi do zdrowia. Wybiera kolegów. Bisek pocharkuje,ale tak widac musi byc. Bawia sie całą trójką,ganiają i to mnie cieszy. Pikuś i Bianka maja grzybka.Pokazał sie on i u Angela. Walka z wiatrakami. Jak jeden sie wyleczy, drugi zapada. Smarowanie Bianki to horror.Ale jakos udaje się.Nawet nie pokancerowana jestem mocno.Pieknie sie goi. Pikus mimo warczenia przydybany nie stawia oporu.Potem leci po zadość uczynienie tj.śmietanke.
Jutro z Iwi do weta na szczepienie.Z Tulikiem na obadanie oczu.
Iwi nie chce wychodzic z pokoju.Bardzo lubi towarzystwo ludzi,ale nie zachecamy jej na bliskie spotkanie z inszymi kotami poprzez wyjście. Jej choroby i grzybek nie sa potrzebne.
Moze kiedys sie skończy te smarowanie,kropelkowanie,grzybobranie...
Obrazek

ASK@

Post » Czw lis 18, 2010 9:33 Re: OTW3-chorują,lejeją,grzybek...Teo+Zelda wracają!PikuśPies(*)

To ja Ci gorąco życzę, żeby kiedyś się skończyło :) Trzymaj się ciepło, damy sobie radę wszyscy, jak coś to miau zawsze pomoże :)

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia][następna]