_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Franio dzisiaj obs...ał mi cała kuchnię .Nie wiem czy nie doleciał do kuwety czy jak ale cała podłoga .......( same wiecie) Coś czuję ,że pozbycie się tej biegunki to nie takie hop siup:/
Franio nadal charczy ale nie wiszą mu już gluty i nie leci krew.Cały czas dostaje leki na powstrzymanie biegunki .Dzięki forumowemu Aniołowi ( jeżeli pozwoli to wtedy napiszę kto to taki) Franek mógł przejść na karmę intestinal co przy biegunce bardzo mu pomoże.Ofiarowano nam także mokra karmę bardzo dobrej jakości i witaminy dla Frania.A i ja otrzymałam coś dla duszy:):):) Bardzo dziękuję Jutro postaram się wrzucić nowe fotki Frania dla porównania jak nam chłopak z choroby wychodzi. I to wszystko dzięki Wam
martasłupsk napisała;"Cały czas dostaje leki na powstrzymanie biegunki ." Co dostaje Franio od sraki?U mnie niedawno była straszna sraka u dwóch maleńtasów...nic nie działało...Mój wet dał zastrzyki...trzy dawki starczyły,zeby zachamowac ....Juz pisałam,ze zapytam jak tylko sie dodzwonie...Nawet nie zapisałam leku jaki dałam....
Franczeku, śliczny pingwinku, jesteś bardzo dzielny Trzymaj tak dalej, chłopaku!
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.