[WRO] Piorun i Pchełka, za tydzień jadą do DS! Oby było ok:)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 12, 2010 20:04 Re: [WRO] Kolejne maluszki szukają DT/DS :((((

Bo kiedyś jeden z kotów tych Państwa niechcący wyleciał przez drzwi na niekontrolowany spacer. Na obroży jest dzwoneczek albo coś i w środku jest numer telefonu i/albo adres. W sumie jakbym nie miała wyjścia na klatkę schodową, to też bym coś takiego swoim założyła. Sznurek uwielbia uciekać, a Szpilka uczy się od niego tych wszystkich złych rzeczy.
Obrazek Obrazek Obrazek

Wrocławskie Koty - polub nas na Facebook

turkawka

Od: Pon lut 01, 2010 12:43

Post » Pt lis 12, 2010 21:00 Re: [WRO] Kolejne maluszki szukają DT/DS :((((

turkawka pisze:Bo kiedyś jeden z kotów tych Państwa niechcący wyleciał przez drzwi na niekontrolowany spacer. Na obroży jest dzwoneczek albo coś i w środku jest numer telefonu i/albo adres. W sumie jakbym nie miała wyjścia na klatkę schodową, to też bym coś takiego swoim założyła. Sznurek uwielbia uciekać, a Szpilka uczy się od niego tych wszystkich złych rzeczy.

z tej Szpilki to bystra dziewczynka skoro się uczy od Sznurka :twisted: :mrgreen:

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Pon lis 22, 2010 23:33 Re: [WRO] Kolejne maluszki szukają DT/DS :((((

Agness78 pisze:Zapraszam na bazarek na spłatę długów w lecznicach i pomoc dla DT pod opieką Figaro i jessi74
viewtopic.php?f=20&t=120478&p=6700946#p6700946
Bardzo fajne kocie gadżety :mrgreen: polecam :ok: :)

Agness78

Od: Śro cze 25, 2008 13:07

Post » Pt lis 26, 2010 23:48 Re: [WRO] Kolejne maluszki szukają DT/DS :((((

Agness78 pisze:Kolejny kiciuś miziak na ulicy :cry: Szukany PILNIE DT :!:
wątek: viewtopic.php?f=1&t=120675

Agness78

Post » Pt gru 10, 2010 11:49 Re: [WRO] Piorun i Pchełka, za tydzień jadą do DS! Oby było ok:)

Piorunek i Pchełka pojechały razem do DS :ok: :ok: :ok:
Bardzo było mi ciężko się z nimi rozstać :cry: Przez ostatnich kilkanaście dni byłam z nimi 24h/ dobę
i bardzo się zżyliśmy... :oops: to było trudne rozstanie... :cry:
Domek zapowiada się bardzo fajnie i dodatkowo są razem :ok: Będzie dobrze :ok:
... ale teraz tak smutno i pusto w domu :oops: nawet moje koty chodzą po mieszkaniu i ich szukają :(

Agness78

Post » Pt gru 10, 2010 15:29 Re: [WRO] Piorun i Pchełka, za tydzień jadą do DS! Oby było ok:)

Agness78 pisze:Piorunek i Pchełka pojechały razem do DS :ok: :ok: :ok:
Bardzo było mi ciężko się z nimi rozstać :cry: Przez ostatnich kilkanaście dni byłam z nimi 24h/ dobę
... ale teraz tak smutno i pusto w domu :oops: nawet moje koty chodzą po mieszkaniu i ich szukają :(

będzie dobrze :-) a kociaki są rewelacja więc nie dziwię się, że wszystkim ich brakuje.

mawin

Od: Czw sie 09, 2007 9:55

Post » Sob gru 11, 2010 8:06 Re: [WRO] Piorun i Pchełka, za tydzień jadą do DS! Oby było ok:)

Agness78 pisze:Piorunek i Pchełka pojechały razem do DS :ok: :ok: :ok:

Tak, rozstania są zawsze ciężkie....wiem coś o tym :oops: Ale trzeba sobie tłumaczyć , że wszystkie koty nie mogą zostać z nami , a tam w DS mają swojego człowieka na wyłączność.
Każdy kotek zostawia odcisk
swojej łapki w twoim sercu[

Figaro52

Od: Śro lip 22, 2009 5:09

Post » Sob gru 11, 2010 18:53 Re: [WRO] Piorun i Pchełka, za tydzień jadą do DS! Oby było ok:)

WROCŁAW - POTRZEBNY PILNIE DT dla cudownej, grafitowej kotki :1luvu: :cry:
viewtopic.php?f=1&t=121321

Agness78

[poprzednia]