Rudy Rudi powrót z adopcji, po wizycie u weta

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto wrz 07, 2010 7:32 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wróci?..? :(((

Ja też nieśmiało podpytuję...
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto wrz 07, 2010 10:11 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wróci?..? :(((

I jak relacje kotów?
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Od: Nie sty 11, 2009 1:10

Post » Wto wrz 07, 2010 10:21 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wróci?..? :(((

na razie nie mam nowych informacji. Z ostatnich wynika, że izolują teraz Gacka całkiem, nawet od malucha - tak zalecił wet...
z niepokojem zaglądam na własną skrzynkę mailową :( oczywiście Rudi może zawsze do nas wrócić, nie widzę tu większego problemu oprócz tego, że będzie to dla niego z pewnością wielki stres i nieszczęście :(
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Wto wrz 07, 2010 10:27 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wróci?..? :(((

Mam nadzieję, że wszystkie zabiegi coś dadzą i relacje się ułożą dobrze.
:ok: :ok: :ok: :ok:
Meoniku ['] - tak bardzo kocham i tęsknię każdego dnia. Na zawsze jesteś w moim sercu, czekaj na mnie, przyjdę na pewno.

Marcelibu

Post » Pt wrz 10, 2010 8:35 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

niestety, Rudi wraca :(
matko, jak ja się martwię :( przez czas adopcji mieszkał w domu, teraz zimno i co? wyląduje na zewnątrz? na pewno się nie ofutrzył :( nie wiem, czy uda mi się go wcisnąć do domu razem z Georgiem, żebym miała chociaż możliwość izolacji...

Ja już sie chyba poddam, wiecie? chyba nie będę brać tymczasów, bo coś mi nie wychodzi to szukanie domów... Marcel wrócił, Rudi wraca, straciłam chyba "nosa" :( a tu jeszcze mały Lorenzo do wyadoptowania...

Georg-inia

Post » Pt wrz 10, 2010 8:43 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Inga, co ty gadasz.
Zdarza się że koty wracają, a wiadomo, że im więcej adopcji, tym większe prawdopodobieństwo.
A dobrze wiesz, że nie myli się tylko ten co nic nie robi.
Nie zawsze się wszystko ułoży, może Rudiemu coś tam nie pasowało, czegoś brakowało, może nie był tam szczęśliwy.
Może on potrzebuje jednak domku wychodzącego.
To co wiemy to jedno, a jaka jest prawda to możemy tylko gdybać.
A Rudi znajdzie swoje miejsce na ziemi :ok:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt wrz 10, 2010 8:55 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Inga ja sie zgadzam z Gosia, nie myli sie ten co nic nie robi.
Najwazniejsze ze nie sa to pomylki ze kot przyplaca zyciem, to ze wraca to dobrze niz mialabys go spotkac w schronisku.
Znajdzie dom, jest rudy, ladny, i sezon na adopcje ruszyl.
Ja podwieszam swoje ogloszenia. Tez podwies.
Oglos go by byl na gorze.

Moja male to poszly ale byly naprawde slodkie, ale oglaszalam bezdomniaki Pani Marii mieszkajace pod krzakiem, ladne ale nie wyrozniajace, ogloszenie w gorze 10 dni i dwa znalazly super domek wspolny, ostatni kociak poszedl na tymczas do Pani i tez mysle ze jak podwiesze znajdzie dom.

Bedzie dobrze!!!
Jest rudy, ladny, bedzie mial dom.
Juz go oglos, moze znajdzie sie jakis dom na jedynaka i pojdzie zanim do Ciebie trafi.

Etka

Od: Nie wrz 24, 2006 11:25

Post » Pt wrz 10, 2010 9:58 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Zgadzam się z Dziewczynami. Czasem tak jest, że kot wraca. To wcale nie znaczy, że straciłaś "nosa", bo pewnych rzeczy nie da się przewidzieć. Najzwyczajniej w świecie. A zobacz, ile masz udanych adopcji :D .
Rude koty szybko znajdują domy, będzie dobrze, zobaczysz. Ściskam Ciebie bardzo mocno! :D

Marcelibu

Post » Pt wrz 10, 2010 10:03 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Inga, ja Cię bardzo dobrze rozumiem, sama mam teraz takie wątpliwości co do mojego nosa do domów po powrocie Maszy i Arnolda, a jak pomyślę, że mam szukać Celince i znowu Arniemu to mi się wszystkiego odechciewa.
Ale pomyśl, ilu kotom znalazłaś fantastyczne domy, a tylko kilka z nich wróciło. Tego nigdy się nie przewidzi po prostu, chociaż wiem jak się czujesz, bo ja mam ręce opadnięte po tych powrotach i śmierci Ludiego.

Oby Lorenzo szybko dom znalazł i Rudi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

EDIT: oczywiście śmierć Ludwiczka nie ma nic wspólnego ze złym domem! Piszę ku wyjaśnieniu, bo on akurat miał dom wspaniały...
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt wrz 10, 2010 14:47 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Weszłam na wątek ,a tu widzę ,że Rudi z adopcji wrócił :(
Ehhh...no nic , tak też się zdarza...
A Ty Inga to bzdur proszę takich nie gadaj ,że nosa nie masz ,bo wszystkie wiemy ,że mas :) :) :)
Obrazek Obrazek Obrazek

Borówka16

Od: Czw lut 25, 2010 11:25

Post » Pt wrz 10, 2010 17:12 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

eee tam, to po prostu prawo serii
ale już dwa zdarzenia, więc teraz już tylko będzie dobrze :ok: :ok: :ok:
a teraz chyba już dobry okres adopcyjny, rudy cudny, jesienny to i dom znajdzie w mig :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Pon wrz 13, 2010 12:05 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

Inga, wszystko już Ci pięknie dziewczyny napisały i nie zapominaj o tym!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rudi :1luvu: , kot jesienny na pewno wkrótce znajdzie dobry dom :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
A póki co, będzie pod Waszą opieką i wszystko się ułoży, zobaczysz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw wrz 23, 2010 7:21 Re: Lato w kolorach jesieni - dwie tri, Rudi wraca z adopcji :(

miał przyjechać Rudi w tym tygodniu, ale coś nie tak poszło jak trzeba, pewno dojedzie dopiero w przyszły weeken, koło 2-go października... Jak on się przyzwyczai? Dwa miesiące już mieszka z nowymi ludźmi, w nowym miejscu.
Nie wiem już, może wstawię ogłoszenia z powrotem... bo jakby jakiś super dom np. bliżej Gniezna się znalazł, to bez sensu wozić chłopaka w te i wew te, prawda?

Georg-inia

Post » Czw wrz 23, 2010 7:52 Re: Rudy Rudi wraca z adopcji :( znów szuka domu

Myślę, że warto dać ogłoszenia. A nuż się uda...
Trzymam mocno kciuki :ok:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw wrz 30, 2010 11:12 Re: Rudy Rudi wraca z adopcji :( znów szuka domu

Weszłam tu z FB

Inga, macie aktualne zdjęcia?
abluo ergo sum

Beliowen

Od: Czw lis 25, 2004 11:33

[poprzednia][następna]