Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. Kreska też znalazła swój dom.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto sie 31, 2010 7:22 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Dlaczego nikt nie zagląda do przecudnej Kreski? :cry:

Ona rośnie i pilnie potrzebuje swojego Dużego, który będzie ją kochał.

Do góry, Kreseczko, po domek!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Od: Śro mar 17, 2010 14:12

Post » Wto sie 31, 2010 7:25 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Ja też się dziwię - taki piękny kot. Biały kot - marzenie.

gosiar

Od: Sob paź 29, 2005 12:30

Post » Wto sie 31, 2010 7:29 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Głuchota ma swoje plusy ... nie boi się odkurzacza, fajerwerków w sylwestra, hałasów :) takie koty są często bardziej zrelaksowane... białe koty to unikaty, ogłaszajcie ją porządnie, napewno domki będą się o nią bić a wy będziecie wybierać i przebierać w ofertach :ok:
mi też się marz taki białas :roll: Białe, czarne i bure, ładny komplecik :mrgreen: ale TZ nie ma podobnych marzeń :lol: 8)
Obrazek

Marea

Od: Pon lut 23, 2009 22:05

Post » Śro wrz 01, 2010 8:41 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Kreseczko, tyle masz zalet! Hopaj po domek!
Zapraszam na wątki kotów majowych i stoczniowych: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=100297

Fanszeta

Post » Śro wrz 01, 2010 11:04 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Osobiście zaswiadczam że białe błekitnookie są WYJĄTKOWE. Wyjatkowo bezstresowe na pewno :) Wiedzą przy tym że są KSIĘŻNICZKI. Mam taki egzemplarz i mój TZ dałby sobie dla niej nerkę wyciąć.

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Śro wrz 01, 2010 13:38 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Poker71 pisze:Osobiście zaswiadczam że białe błekitnookie są WYJĄTKOWE. Wyjatkowo bezstresowe na pewno :) Wiedzą przy tym że są KSIĘŻNICZKI. Mam taki egzemplarz i mój TZ dałby sobie dla niej nerkę wyciąć.

A nie chce drugiej KSIĘŻNICZKI? Niech się dobrze zastanowi :D ! Bo okazja mu przejdzie koło nosa :ryk:

Fanszeta

Post » Śro wrz 01, 2010 14:32 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

OMG wyobrazasz sobie dwie KSIEŻNICZKI na 30m2?

i szukanie jednej i drugiej i zastanawianie sie KTÓREJ nie ma?

dopiero by było :lol:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Czw wrz 02, 2010 9:58 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Poker71, może trzeba zmienić mieszkanie :D .
A poza tym koty poruszają się nie tylko po podłodze. Dolicz metry kwadratowe foteli, kanap, szaf, parapetów, żyrandola :) itp. itd.
Pozdrowienia

Fanszeta

Post » Czw wrz 30, 2010 13:25 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Ja wszystko rozumiem:- rozpoczął się rok szkolny, - wakacje za to się skończyły (chyba że jest się studentem), - zrobiło się zimno i ciemno...
Ale tak naprawdę to nie są dobre wymówki, żeby tak zupełnie nie zaglądać do Kreseczki!!!
Bo Kreseczka cały czas szuka domku.
Jest odważna, słodka i przebojowa. Cały świat należy do niej. Cóż z tego, że to jest świat ciszy...

Fanszeta

Post » Pt paź 01, 2010 21:08 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

wyslalam pw.
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pt paź 01, 2010 21:30 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Witam,przepraszam że w tym wątku, ale zajrzałam na gumtree i znalazłam ogłoszenie o małym, białym, głuchym kotku bez jednego oczka, ogłoszenie zamieściła dziewczynka niespełna 14 letnia, prosi o pomoc ,nie ma co z nim zrobić, rodzice każą jej go uśpić, ma w domu 11kotów, kilka psów i inne zwierzęta, nie ma możliwości go zatrzymać, sama mam głuchego białasa i wiem że Kotika też jest wielbicielką śnieżków, ja nawet gdybym mogła to mieszkam na drugim końcu Polski. Nie umiem wstawić linka, ale tytuł brzmi BŁAGAM O POMOC. Może znajdzie się ktoś z gdańska kto może jej pomóc.
Maks[*], Gru[*], Czesiek[*]
Dusiacz, Lalun, Malizna, Fiti, Kuba

trusiaak

Od: Pt lis 21, 2008 21:02

Post » Pt paź 01, 2010 22:03 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

trusiaak pisze:Witam,przepraszam że w tym wątku, ale zajrzałam na gumtree i znalazłam ogłoszenie o małym, białym, głuchym kotku bez jednego oczka, ogłoszenie zamieściła dziewczynka niespełna 14 letnia, prosi o pomoc ,nie ma co z nim zrobić, rodzice każą jej go uśpić, ma w domu 11kotów, kilka psów i inne zwierzęta, nie ma możliwości go zatrzymać, sama mam głuchego białasa i wiem że Kotika też jest wielbicielką śnieżków, ja nawet gdybym mogła to mieszkam na drugim końcu Polski. Nie umiem wstawić linka, ale tytuł brzmi BŁAGAM O POMOC. Może znajdzie się ktoś z gdańska kto może jej pomóc.

Z nalazłam to ogłoszenie. Jutro się z nią skontaktuję.
Dzięki zac wiadomość. :D
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt paź 01, 2010 22:05 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

ipsi pisze:wyslalam pw.

Ipsi nic nie dostałam. :)
Obrazek

Najlepsze kotki są od Kotiki. :wink:
Nie mam nic wspólnego z obecną działalnością Fundacji Kotikowo.

kotika

Od: Pt lis 18, 2005 23:46

Post » Pt paź 01, 2010 22:17 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

aa bo ja do fanszety wyslalam aaaaaa o gosh
juz ci kopiuje i wysylam- wybacz :oops:

poszlo
Obrazek
"Nawet najmniejszy kot jest arcydzielem"Leonardo da Vincimoje koty

ipsi

Od: Pon sty 27, 2003 0:06

Post » Pt paź 01, 2010 22:20 Re: Śnieżnobiałe cudne puszki dwa. BłęKitnooka Kreska szuka DS.

Dziękuję za szybką reakcję.
Maks[*], Gru[*], Czesiek[*]
Dusiacz, Lalun, Malizna, Fiti, Kuba

trusiaak

Od: Pt lis 21, 2008 21:02

[poprzednia][następna]