Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob lip 24, 2010 20:01 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

Jezuniu, jaka piękna kota, trzymam za Was kciuki, żeby szybko znalazła dom.

kiora-kociara

Od: Nie paź 09, 2005 12:23

Post » Nie lip 25, 2010 6:39 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

kiora-kociara pisze:Jezuniu, jaka piękna kota, trzymam za Was kciuki, żeby szybko znalazła dom.

Ale ona domu nie szuka.... 8O

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

Post » Nie sie 22, 2010 20:50 Re: Cudna 2 letnia Exo colour point mieszka w Ostrowcu.

Przez kocimubra Pomponika uświadomiłam sobie, że bez psów mogłabym zyć, ale bez kotów nie... Zawsze byłam bardziej dogo... cóż ....:(
Kociumber jest kotem, którego można jedynie zazdrościć z całego serca - pozwala się głaskać, całować w nosek (chociąż go nie psiada), obcinać pazurki i całować poduszeczki na łapkach. :1luvu: Po tych wszystkich czułościach, patrzy błękitnymi oczkami i :twisted: w ramach wdzięczności usiłuje odgryźć mi palca albo nos. Czasem na pocieszenie poliże mnie w nogę, chciaż ostatnio strasznie się bidulka umęczyła, bo usiłowała ugryźć mnie w piętę, co łatwe nie było... :ryk: ani dla niej , ani dla mnie

iwop

Od: Sob lut 24, 2007 19:47

[poprzednia]