Trzymam kciuki żeby Zuzia doszła do siebie no i chyba powoli trzeba rozglądać się za domkiem dla niej

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Agness78 pisze:8O![]()
o kurcze.... biedactwo
![]()
Trzymam kciuki żeby Zuzia doszła do siebie no i chyba powoli trzeba rozglądać się za domkiem dla niej![]()
JaEwka pisze:Jestem zszokowana tym co ona nosiła w sobieCzemu ludzie są tacy beznadziejni
Agness78 pisze:Zrobię kici ogłoszenia. Mam nadzieję, że tym razem trafi jej się lepszy domek
Agness78 pisze:Zrobię kici ogłoszenia. Mam nadzieję, że tym razem trafi jej się lepszy domek
jessi74 pisze:Fundacja Kocie Zycie zadeklarowała pomoc w ogłaszaniu kici i szukaniu domku
Agness78 pisze:jessi74 pisze:Fundacja Kocie Zycie zadeklarowała pomoc w ogłaszaniu kici i szukaniu domku
To super![]()
![]()
Ja póki co zrobiłam allegro, gumtree i cafeanimal z naszymi nr telefonu
Gosia B pisze:Agness78 - mam już gotowy opis dla Zuzi i przygotowane zdjęcia. Możemy spokojnie jutro postawić jej Allegro. Powoli rusza też strona KŻ po przebudowie - mam nadzieję, że już jutro będę mogła również tam dodać Zuzię. Jak tylko moje allegro stanie, zaraz tutaj napiszę.
Pozdrawiam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości