avild pisze:miauczy kotek pisze:Szept odbiera kociaka we wtorek po świętach, to kotka![]()
Jedyna z całej czwórkiDobrze, że się w końcu złapała
![]()
CudownieTo co, może być Cykoria?
No to trzeba będzie spytać, ile wyjdzie za szpitalik. Zostawiłam trochę karmy, a szept ma zniżkę, ale i tak byłoby honorniemiauczy kotek pisze:Potrzebny jakiś bazarek, czy cuś na te koszty? Ja na razie mam na zbyciu przypinki, których już nikt na forum nie chcę
Wszelkie refundacje mile widziane, bo zaczęliśmy kasą szastać na prawo i lewo - patrz, leczenie Kaczuszki u Never, odławianie, wyprawki, weci, szpitalik. I koszty zrobiły się niezłe. Ale głodem nie przymieramyJa na razie mam na zbyciu przypinki, których już nikt na forum nie chcę
Jak to nikt, a ja?
PS: Jeśli możesz jakoś pomóc, to rzuć okiem na wątek kociąt z Prostej - drugi link w podpisie. Potrzebna mi pomoc w podrzucaniu, bo ostatnio dużo podróżowałam
Za Buraska pokryję koszty, szept musi podsumować i potrzebuję rachunek, ale pisałam jej już o tym.
Co do reszty to mogę Wam wystawić kilka bluzeczek, które się i tak nie chcą sprzedać

Co do podrzucania, to spróbuję... Ale do końca roku muszę się wyprowadzić z mieszkania, będę miała do końca stycznia sporo na głowie...
A po nocach pakuję paczki z przypinkami z allegro